Arama sonuçları: *

• Users: SucukEkmek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SucukEkmek

Ankara En İyi Fade Saç Kesimi Yapan Berber Önerisi

Soru başlıkta arkadaşlar
  2. SucukEkmek

Çözüldü✓ Araba kamerası hangisi uyumlu olur yardım!

https://www.hepsiburada.com/70mai-a500-s-pro-plus-dahili-gps-arac-kamerasi-p-HBV000018JITY?magaza=Torima&url_src=ios-product-detail arkadaşlar bende araba için bu kamera vardı bir tane de arkaya alıcam ama hangisi uyumlu olur alttakilerden ? 1...
  3. SucukEkmek

Yardım Rise of Tomb Raider arkadaşla oynanır mı ?

Arkadaşlar arkadaşımla rise of tomb raider oynanır mı ?
  4. SucukEkmek

Yardım IP6S BU KRİTERLERDE BİR KİŞİ İÇİN UYGUN MUDUR?

Arkadaşlar IP6S 16 GB Telefon SADECE Whatsapp, youtube ve kamera kullanan biri için uygun mudur? Annem kullanacak cihazı. 1695760715 Pili servis gösteriyor onun dışında bir sorunu yok onu da deji marka batarya alıp değiştirmeyi düşünüyorum sizce?
  5. SucukEkmek

Yardım Sizce Ne Yapmalıyım ?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Ekim 24'te TURKCELL taahütüm sona eriyor. Şuan ki taahütüm bitince TURKCELL'deki yeni taahütün en ucuzu 170 TL, VODAFONE'de ise 16 GB'li taaahüt 175 TL. Sizce hangisini kullanmalıyım, internet benim için pek önemli değil yaz tatilinde 3 ay köyde kullanıyorum...
  6. SucukEkmek

Yardım Telefonun Ekranındaki İz Bastırdıkça Büyüyor Yardım Lazım!

Arkadaşlar telefonun zarar gören kısmına bastırdıkça siyah çizgi büyüyor ilk günden itibaren baya bi büyüdü, nasıl düzelir çözümü var mıdır?
  7. SucukEkmek

Bu Fırça İle Fön Çekilir mi?

Arkadaşlar bu fırça fön için kullanılır mı? İşe yarar mı?
  8. SucukEkmek

Yardım Telefonun Ekranındaki Bu Çizik Daha Fazla Büyür mü?

Arkadaşlar alttaki foto dünkü hali üstteki şu anki hali telefon dün kulak hizasından yere düştü ardından alttaki foto gibi oldu. Bu çizik daha da büyür mü yoksa böyle kalır mı? 1695500871 Ölü piksele benzettim ben sizce ne?
  9. SucukEkmek

Yardım Infinix XE21 Sağ kulaklık bağlan mıyor

Arkadaşlar ınfinix xe21 kulaklığım iphoneyede androidede bağlanırken sağ taraf bağlanmıyor ama çalıştığından eminim
  10. SucukEkmek

Yardım Turkcellden Vodafoneye taahütüm bitecek cayma bedeli işi nasıl olacak?

Arkadaşlar şuanda turkcell kullanıyorum vodafonedeki paketler daha cazip geldi, 1 ay sonra ta ahı tüm doluyor cayma bedeli ödemeden nasıl numaramı taşırım?
  11. SucukEkmek

Yardım Arkadaşlarla GTA 5 Oynayacağız Görev vs. Yapıp Para Kazancaz

arkadaşlar ne oynamalıyız ve nasıl oynamalıyız gta onlinedeyiz şuan fivemi beceremedik acil yardım lazım ! 1695402428 UP UP UP UP UP UP PU PU PUPUPUPUPUPUPU
  12. SucukEkmek

Yardım En sağlıklı ve basit şekilde ekran kartı driverini silip eskisini indirme

arkadaşlar oynadığım oyunda ekran kartından kaynaklı hata veriyor, eski driver sürümünü yükleyince sorun çözülüyormuş sizce yapmalı mıyım ? nasıl yapmalıyım ?
  13. SucukEkmek

Yardım Ekran kartımın eski driverini yüklemeli miyim ?

Arkadaşlar pubg mobilede render sorunu oluyor her yer siyah gözüküyor ve bu konuyu bşraz araştırdım herkes ekran kartının eski driverini yükle diyor sorun çözülür diyor sizce yapmalı mıyım ? yapacaksamda nasıl yapmalıyım ekran kartım : asus dual rtx 2060 oc
  14. SucukEkmek

Öneri Çalışıp Kazanabileceğimiz Banka vs. Soyabileceğimiz GTA5 SERVER Önerisi

3 kişiyiz arkadaşlar kazanıp harcamalı kaliteli donmayan kasmayan server önerir misiniz :) teşekkürler.
  15. SucukEkmek

Yardım A101'den ALDIĞIM GOFRET KÜFLÜ ÇIKTI BEN BUNU NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRİM ?

Arkadaşlar herkese merhaba okul çıkışı arkadaşla a101den gofret aldık şansa gözüme gofretin iç kısmı çarptı baktığımda gofret küflenmişti, arkadaşın gofrette de aynı sorun mevcuttu. Bu durumu nereye şikayet etmeliyim ? Ürünün tarihinde vs. de de sorun yoktu zaten fotoğraflarda görüldüğü üzere.
  16. SucukEkmek

Öneri 8.5 - 9K Arası İOS/ANDROİD Telefon Önerisi

Max 9K ya kadar ikinci el sıfır ios Android telefon önerisi
  17. SucukEkmek

Acer Nitro 5 AN515-58-55QR NH.QLZEY.003 i5-12500 Notebook ALINIR MI?

Bahsettiğim laptop alınır mı arkadaşlar
  18. SucukEkmek

Öneri 27K Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar arkadaşıma oyun için Max 27K laptop önerisi alabilir miyim?
  19. SucukEkmek

Sizce Hangi Bölümü Okumalıyım ?

Arkadaşlar şu an 10.sınıfım ve bildiğiniz üzere bu sene bölüm seçeceğiz, ve ben şu an büyük bir kararsızlık içerisindeyim. Benim sayısalım ilkokuldan ortaokula kadar çok iyiydi lisede vs. arkadaşlara uyup çalışmamaya başlayınca çok geriledim, ancak sayısal yapabileceğimi biliyorum. Ailem pek...
  20. SucukEkmek

Yardım LÜTFEN YARDIM! GAMEPOWER FUJİN MİKROFON SORUNU

Arkadaşlar arkadaşımla oyun oynarken ara ara sesim gitmiyor ancak dcde ppmin etrafı sanki konuşuyomuşum gibi oluyor, kulaklığı tak çıkar yapınca düzeliyor bazen dcden çıkınca da düzeliyor sizce neyden dolayı olabilir ? 1694354641 up up up up up up up up up pu pu puppu 1694354791 arkadaşlar mic...
Geri