Arama sonuçları: *

• Users: FR13NDSLX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FR13NDSLX

Aula S100 PRO Kablosuz Mekanik Klavye 1399₺

https://www.itopya.com/aula-s100-pro-rgb-mekanik-hot-swap-brown-switch-mavi-kablosuz-gaming-klavye_u30624?srsltid=AfmBOork2nu1FZZbK5VXserHn5XJEouQAZCP0zgmAiJelKAC5Qkk7G6a Ürünün görüntüsü ve kullanışı biraz alışma gerektirir onun dışında piyasadaki en ucuz kablosuz mekanik hot swap...
  2. FR13NDSLX

IT-RADEON YAŞANAN SORUNLAR

Hafta sonu aldığım sistem bugün 14.30 da teslim edildi. İş çıkışı eve vardığımda fiziksel olarak sorun yoktu sistemi kurmaya başladığımda soğutucunun takılı olmadığını fark ettim. (Anlamadığım işlemcinin üzerinde macun vardı) Soğutucuyu kutusundan çıkardığımda ayaklarından biri kırıktı ve...
  3. FR13NDSLX

Çözüldü✓ Aliexpress Sipariş Başarısız Sorunu Yardım

Merhabalar 4 gündür yeni çıkan bir ürünü almak için Aliexpress uygulamasını klonlayıp yeni hesap açıp Kupon biriktirdim bugün ödeme yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. (Farklı Adres İsim ve Kart denedim hepsinde aynı sorun var. Kuponu...
  4. FR13NDSLX

🔥İndirim AKKO MA02W Wasteland RGB Kablosuz Kulaklık 1300₺ (2999)

Ürünü dolaşırken gördüm yurtdışı fiyatı en düşük 50 dolardan satılıyor kendi sitesinde 70 dolar etiketi var. Kablosuz ürün olması ayrıca GG TR de olmasından dolayı paylaştım. https://www.gaming.gen.tr/urun/695282/akko-ma02w-wasteland-survival-rgb-kablosuz-gaming-kulaklik/ İyzico İlk...
  5. FR13NDSLX

Migros 1LT Zeytinyağlarında 2 Al 1 İade

Özellikle 2. Görseldeki zeytinyağını öneririm. 219TL fiyatı var. Üreticisi Verde Zeytinyağı. (Her mağazada olmuyor en yakın fiyatlı sızma zeytinyağı 300tl) 1000tl ye tamamlamak isteyenler bu ürünü de ekleyebilir. 4 tane yağ + pirinç ile 1006TL tutuyor TIKLAGEL kodu ile 906TL oluyor. Vodofone...
  6. FR13NDSLX

İkinci El Bilgisayar Sistemi Değerlendirmesi

Aşağıdaki özellikli sistem 2 3 Aylık ne kadardan alınır ne kadardan satılır? -MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80+ Plus Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 ATX Bilgisayar Kasası -Thermaltake Water 3.0 120 ARGB Sync 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu -AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5...
  7. FR13NDSLX

Gamepad İncelemesi (30$ Vergi Hariç)

Konuda Geçicek Modeller (Test Görsellerini Hepsini Bulmaya Çalışıyorum) Listedeki ürünlerin geneli B ve C tierdir. Listede Xbox Gamepad i Referans Alıcağım Machenike G5 Pro 30$ EasySMX X10 35$ Xbox 9. Nesil 65$ Machenike G1 Pro 25$ EasySMX X15 25$ Gamesir T4...
  8. FR13NDSLX

Sistemim Ne Kadar Eder?

O meşhur konuyu bende açmış bulundum 😄 2. El piyasasına hakim değilim. Fazla olduğu için satıyorum. Alt ve üst fiyatları belirtirseniz ona göre satıcağım. (16K gibi bir fiyattan satmam doğru olur mu? Aklımda 17K var ama fazla mı bilmiyorum) Amd Ryzen 5600 Asus Dual RX6600 Asus TUF B450M Plus...
  9. FR13NDSLX

Verde Sızma Zeytinyağı 5LT 800TL

Migros da bol stoklu var her mağazada olmuyor uygulamadan kontrol etmek lazım. Ayrıca Yudum Egeden Sızma 1000TL Verde çok övülmüş merak ettirdi. Papel de %10 Cashback var. Daha fazlası varsa söyleyin lütfen.
  10. FR13NDSLX

🔥🔥🔥R5 5500 MPK 2400 / R5 7500F MPK 5400 (CASHBACK)🔥🔥🔥

https://www.iyzico.com/kendim-icin/somestir-gaming-elektronik İyzico kampanyası ile %20 cashback kampanyası var. Maksimum 1000TL 31 Ocak ve 10000 Kullanım son Ürün 3000tl 600tl cashback var. https://www.pckolik.com/urun/amd-ryzen-5-5500-mpk-36ghz-6-cekirdek-16mb-am4-7nm-islemci Amd Ryzen 5...
  11. FR13NDSLX

TEMU SEPET TUTARI HATASI

Güzel bir ekstra indirim geldi ama yeni gümrük yasasından dolayı 670tl lik sepeti yaparsam 1050 yi geçiyor diyip satın almamı engelliyor. Bu sorun nasıl çözülebilir?
  12. FR13NDSLX

AULA F75 İnceleme

Ürünün incelemesini yaptım tuşları değiştirirken videoda olduğu gibi diğer tuşlar ile birlikte alt tabaka sallanıp içine göçüyor. https://streamable.com/680pjp Durum doğalmış ürünün görsellerini bırakayım konu kapanmazsa incelemesini yazarım. Beyaz Işıklı Ortamda Işıksız Işıklı Ortamda...
  13. FR13NDSLX

AJAZZ ÜRÜNLER HAKKINDA (TEMU ALIŞVERİŞ)

Kalite sıralaması yapalım ona göre alırsınız. Bazı ürünlerin iç donanımları hakkında bilgi bulundukça eklenir. 159 ve 159P Telink MCU - Ring Nuo Blue 80M 159Pro ve Apex Royuan MCU - Ring Nuo Green 100M AJ099 3311 300IPS + (50) 30G (5G)💲(200₺) AJ159MC 3338 400IPS 40G💲(245₺) AJ199MAX 3395...
  14. FR13NDSLX

Modem-Router Hız Sorunu Çözümü?

Merhabalar evimde süperonline fiber 1000 İnternet kullanıyorum. (Zte H3600 modem) odama cat6e kablo ile modem çektim (modemi router yaptım) Tp link ac1200 300 model modemi kullanmaktayım bağlantı sinyali gayet güzel oldu ama 1000 lik internetim router da 50 olarak veriliyor. Bu sorunu nasıl...
  15. FR13NDSLX

Gamepass Ultimate var ama EA Play gözükmüyor.

Arkadaşımla Xbox Gamepass paylaşımı yaptım. Microsoft hesabını ortak diğer hesapları kendi hesaplarımızı girdik. Microsoft oyunları için ikimizde gamepass den yararlanabiliyoruz ama İş EA e gelince arkadaşımda hiç xbox yokmuş gibi gözüküyor. Ortak hesabı girsek ikimiz aynı anda oynayamayız ayrı...
  16. FR13NDSLX

FIFA 23 Nasıl Paylaşım Yapabilirim?

Merhabalar benim hem Xbox da hemde Steam de FIFA 23 bulunmakta arkadaşa ikisinden birini vereceğim. Steam olanı daha önce oynadım EA hesabima bağlı onu versem sorun çıkar mı? Kendim Xbox dan indirir oynarım. Xbox dakini de verebilirim ama sonuçta hepsi aynı platformdan veri aliyor sorun teşkil...
  17. FR13NDSLX

Mi 11 Lite 5G VS Note 12 Pro 5G

Başlıkta yazdığı gibi cihaz almayı düşünüyorum. Poco F6 gelene kadar idareden cihaza ihtiyacım var bu iki cihaz uygun fiyatlara bulunuyor kaliteleri aynı kayıt durumları rahat diye tercih ediyorum, Yoksa 13 pro 5g alıcaktım ekstra 1000tl kayıt ile uğraşmak istemedim. Mi 11 Lite 5G NE model (Tek...
  18. FR13NDSLX

HDMI TO VGA Kablo Önerisi

Eski bir monitörüm var yedek ekran olarak kullanmayı düşündüm sadece VGA girişi var ve dönüştürücü kullanmadan direkt VGA to HDMİ veya DP kablo arıyorum ama 2 ucuda erkek olan kablolar ya çok pahalı ya da TR de yok. Dönüştürücü alırsam elimde kablosu var zaten ama hem dönüştürücü hem kablo...
  19. FR13NDSLX

Ne Yapmalıyım ? (Yanlış ama daha iyi bir internet kablosu gönderildi)

Malum satıcılar marka gosterip sürekli kendi bastıkları cat6 kabloları gönderiyorlar. Powermaster ın Kutulu bir ürününü söyledim lakin çinli markanın biraz ince olan CAT6 E kablosu geldi dış yüzeyinden Cat6e olup olmadığını anlamam çok zor ama kablo inceliği normal bir kablodan daha ince olunca...
  20. FR13NDSLX

CAT6 Kablo Önerisi (1000MBPS)

Dışarıda kullanacağım için sağlam bir cat5e veya cat 6 kabloya ihtiyacım var. Evin dış duvarından çekeceğim için 2 3 noktada 90 derece bükülecek güneş ve su görücek o yüzden sağlam 15-20mt cat6 kablo ihtiyacım var. (1000mbps) destekleyen başka tip uygun üründe varsa onu da alabilirim.
Geri