Arama sonuçları: *

1. X

Gpu. Kullanımı %20 oyunlarda

İ7 11700k işlemcim vardı ve kötü bi stok fnla kullanıyordum kule tipi fan taktım ısınma değerleri çok düştü fakat ne alakası var bilmiyorum ama şuan lolde ekran kartını %20civarı kullanıyor sadece fps değerlerim düştü lolde ve csde ne yapmam lazım. Bilgisayar normal kullanım olarak da daha...
  2. X

100fps birden düşmesi

İşlemci fanım işlemcimi soğutamıyordu işlemci 95 sıcaklıkta çalışıyordu kule tipi fan taktım çok iyi oldı şuan sıcaklık50 derece falan takılıyor ama bu işlemden sonra lolde 240 civarı fps alıyordum şimfi 120 falan alıyorum sebebi ne olabilir
  3. X

6800xt ekran kartı öneri

İşlemcim 11700k ekran kartım 1660super ekran kartımı güncellemek istiyorum 2. El piyasasında da 10-13 banında 6800xtler düşünüyorum psı 650watt. Başka bir ekran kartı öneriniz olur mu bu fiyat bandında. Ve ekran kartı 4-5 yıllık ne düşünüyorsunuz ?
  4. X

İ7 11700k işlemci her daim fan çalışıyor

Google chrome tek sekme bile açık olsa fan sesli bir şekilde çalışıyor. Lol seçim ekranında full bağırmaca oyun içinde de aynı sıvı soğutma mı almalıyım dizi izlerken bile çok rahatsız lluyorum
  5. X

İşlemci fanı çok bağırıyor

İşlemcim i7 11700k ekran kartı 1660 super cs2 açınca hemn ekran kartı hem işlemci fank deli gibi bağırıyor. İşlemci de ayrı olarak şöyle bi problem var her zaman bağırıyor. Google açıyoeum bi azalıyor bağırması bi artıyor adla dtabillik yok yardımcı olabilecek var mı
  6. X

Ofis Ve İş İçin Laptop Öneri

lenovo ideaped 1 almayı düşünüyorum. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-1-15alc7-82r400f1tr-04-r7-5700u-16gb-512gb-ssd-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005FLM84 Düşünceleriniz neler. başka laptop önerileriniz varsa mutlaka yazınız.
  7. X

Ekran kartımın fanları neden direkt dönmeye başlıyor.

Gtx 1660 super ekran kartı aldım bilgisayarcım taktı ekran kartını. Fakat bilgisayar açıldığından itibaren direkt fanlar dönmeye başlıyor. Normalde ihtiyacı olduğu zaman dönmeye başlaması lazım. Sebebi nedir acaba ?
  8. X

Ekran kartı takmak ilk defa takıcam

Yeni bir ekran kartı aldım. İnternetten videolar izledim kolay gözüküyor kendim takmayı düşünüyorum fakat ekran kartını taktıntan sonra bıos ayarı vs. bir şey ile karşılaşacak mıyım ? Veya bir şeyle karşılaşacak mıyım ? yoksa takıp direkt kullanmaya hazır mı olacak ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. X

Monitör tavsiye 3000tl civarı

Arkadaşlar ıps panel 144 hz 1ms gtg pivot özelliği bulunan bir monitör arıyorum. Mprt ve gtg açıklayavak birisi varsa çok sevinirim. Cs go ve valorant oynuyorum çoğunlukla. Bütçe 3 civarı
  10. X

Gaming kulaklık öneri

Arkadaşlar corsair void elite stereo kulaklıpını almayı düşünüyorum. Sizin de önerileriniz varsa bu fiyat bandında gaming kulaklık önerir misiniz ?
  11. X

Kasa psu öneri 1500 max

Alacağım kasa dark guardian. Psu konusunda öneri bekliyorum sizlerden. 650 watt psu almak istiyorum. Dark guardian yerine alternarif kasa önerileriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim. Kasa+psu bütçe 1500 civarı
  12. X

i3 10105F + RX 560 sisteme parça önerisi

Bilgisayar toplamak istiyorum ve parçalarımı yazıcam. Şumu değiştir şunu çıkart ya da bu bununla uyumlu değil dediğiniz bir parça varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemci : i3 10105f Anakart: Asus prime h510m-k Ram: Kingston hyperx fury ddr4 (8x2) Ekran kartı:(benim elimde vsr zaten...
Geri