Arama sonuçları: *

• Users: raFixed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. raFixed

Yardım Trendyol Cep Telefonu Ziraat’e 9 taksit

Arkadaşlar selamlar Bireysel kredi kartımla İphone 17 almayı düşünüyorum. Sabah Ziraat Bankası müşteri temsilcisini aradığımda Banka içeriği göremez 9 taksit yaparız dedi kadın. Şimdi almadan teyit etmek için aradığımda ise uygulamadan yapmalısınız biz sonradan yapamayız dediler. Konuda bilgisi...
  2. raFixed

35000 lira all in sistem önerisi?/ 30000 kasa önerisi?

Arkadaşlar kuzenime masaüstü bir sistem toplayacağız. 35000 bütçemiz var totalde taksitli alacağız. Fikrimiz bu sistem ama benim çok içime sinmedi. Farklı önerileri olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Cs Knight vs oynanacak...
  3. raFixed

Yurtdışı İphone Sim Konusunda Yardım

Arkadaşlar yakında iş dolayısıyla Erbil'e gidip yurtdışı 16 pro alacağım ama alacağım abi Türkmen ve Türkçesi pek iyi değil tam anlaşamadık size danışmak istedim. Telefonu açtırmadan 8 ay kullanıp son 4 aya da sonraki yıl için ikinci el ip13 almayı düşündüm çift telefon olarak. Abi, memlekette...
  4. raFixed

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms Kaça Satmalıyım

Asus VG258QR 24.5" 165Hz 0.5ms (HDMI + Display + DVI-D) FreeSync/GSync Full HD TN Oyuncu Monitör https://app.hb.biz/f7Pgzdu2QE3i Arkadaş elimde bu monitör ve piyasada bi tek burada satışta gördüm gerçek fiyatı olduğunu sanmıyorum. Sadece cs için almıştım fakat artık keyif vermiyor IPS bir...
  5. raFixed

Arkadaşlar 35 k kasa önerisi

Selamlar herkese benim bir laptopum var ama kasa olarak kullanıyorum akrabamın da laptop ihtiyacı varmış 35e bırakmayı düşünüyorum. Acer Nitro 5 İ7 12700h rtx 3060 512 gb ssd olan model sahibindende biraz baktım 38000 vs çekmişler 35e veririm ben de fakat cs2de kasmayacak bir kasa olması lazım...
  6. raFixed

Öneri Babaanneme Kolay Kullanılan Şarjı İyi Giden Telefon Önerisi

Arkadaşlar Babaanneme arada görüntülü arayabileceğimiz. Bataryası uzun süre dayanacak bir telefon alacağım. Bütçem de 5000 arttır derseniz de çıkabilirim biraz daha. Bir sene kullanıp sonraki sene de çöp olsun istemiyorum. Wp dahi kullanamıyor instagram vs önemli değil. Kasmasın ve Bataryası...
  7. raFixed

Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunu KPSS Ortaöğretim Tercihi?

Arkadaşlar Selam Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunuyum Hacettepe’de Matematik Okuyorum Kpss Ortaöğretime öylesinde girdim 87.5 alınca da boşa girmiş olmayayım dedim. Son alım yapılacakmış fakat çevremde kpssde 70 görebilen adam yok. Yol göstericim de yok. Geçen yıl Ankara Adliyesinde Mübaşir ve...
  8. raFixed

İpad 9 dosyalarım siliniyor

Arkadaşlar pdf üzerinde bir çizim yaptıktan sonra çıkmadan kaydetmezsem kendisi hem kaydetmiyor hem de eski dosyayı siliyor. Ancak son kullanılanlarda gözüküyor son silinenlere de düşmüyor yaşayan var mı bu durumu
  9. raFixed

Yardım Faceit Cs2de maç bulma sekmesi yok

Arkadaşlar cs2de ilk kez faceit gireyim dedim maça girme yerini bulamadım
  10. raFixed

Ps4 alacağım fikrinize ihtiyacım var

Dostlarım selamlar bugüne kadar bir ürün alırken buraya sorup cevap almaktan dolayı çok mutluyum. Playstation piyasasından anlayan abilerim kardeşlerim illaki vardır. Ben iflah olmaz bir fifa severim ve haşin oynadığım için sağlam bir gamepad istiyorum. Kaliteliler ya yurt dışında oluyor kargosu...
  11. raFixed

Sizce hangi gamepadi almalıyım arkadaşlar f/p olması mühim çok param yok

Microsoft Xbox Cntlr Velocity Green, Oyun Kumanda 2999 MSI FORCE GC20 V2 WHITE Gamepad 1399 Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (Bluetooth ve 2.4 GHz) Gamepad - Siyah 1499 MSI FORCE GC30 V2 2218 başka öneriniz varsa açığım logi f710 serisi hariç sadece fifa oynuyorum gamepadden
  12. raFixed

Eşit Ağırlık ilk 2000 için kanal önerisi

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim bölümümü değiştirmek için dondurdum bölümüm sayısaldı. Bu sene Ankara Hukuk Bilkent Hukuk hedefliyorum izlediğim kanallardan bıkkınlık geldi artık Matematik zaten okuduğum bölüm matematikle ilgili problemim yok fakat dershaneye gitmediğim için ders dinlemem...
  13. raFixed

Safra Kesemi Alcaklar Askerlik?

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde safra kusuyorum diye konu açmıştım belki hatırlayanlar çıkar o süreçte 4 kontrole gittim. Polip Taş Çamurlaşma gözlemlendi gelecekte pankreatit olma riskim varmış o nedenle safra kesemi alacaklar. Kuzenim askerliğin yandı diyor fakat ben öyle bir şey göremedim...
  14. raFixed

Bu dönemde Apple Watch 3 38mm alınır mı

https://easycep.com/apple-watch-series-3-38-mm-space-gray-akilli-saat-7140 arkadaşlar kız arkadaşıma alacağım kyk kredilerim ve özel dersten kazandığım var bir tek taksitle almak zorundayım sizce alınır mı bu en düşük hangi modeli alabilirim easycepten not: kızın durumu iyi babası sıfır araba...
  15. raFixed

Peşpeşe safra kusmak! Yardım

Arkadaşlar uyandığımdan beri sarı kusuyorum peş peşe hala da midem bulanıyor azıcık rahatlasam acile gideceğim evde yalnızım bana bir akıl verin sürekli bulantı var. Tıpçı arkadaşlarımız varsa billurubin değerlerim yüksekti ondan kaynaklı olabilir mi?
  16. raFixed

Yardım iPad cellularla yurt dışı telefon kullanılır mı

Arkadaşlar ipad cellular+wifi olan bir tablet alsam hep yanımda taşırım muhtemelen bunu yurtdışı cihaza hat olarak okutabilir miyim icloudları eşleyip ona göre cellular alacağım
  17. raFixed

Counter Strike Bıçağı nakite çevirme

Arkadaşlar kardeşime telefon alacağız envanterindeki 6200 tl değerindeki bıçağı nasıl nakite çevirebiliriz
  18. raFixed

Yardım Fifa 23ü işlemciye devrettim pencereli kalıyor tam ekran olmuyor penceresiz

Arkadaşlar fifa 23 oynarken kasan bir bilgisayarım var ama sadece fifa 23 kasıyor ben de 3060 tan i7 12700h a çevirdim oyunu aşırı ısınma sorununu belki giderir diye fakat oyun pencereli tam ekranda kalıyor alt enter çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz
  19. raFixed

f310dan daha iyi diyebileceğiniz yakın fiyatlı bir ürün var mı acaba

Arkadaşlar f710 kullanıyorum lt rt anca bozuluyor hiç memnun değilim kardeşime alacağım ne önerirsiniz fiyat çok önemli değil ama 1000 max diye düşündüm
  20. raFixed

Valorant Battle Pass alacağım fakat görev yok

Arkadaşlar battlepass alacağım fakat bıçağa erişemedim haftalık görev de gelmiyor artık ne yapmalıyım battlepassi tamamlamak için yapabileceğim bir şeyler var mıdır
Geri