Arama sonuçları: *

• Users: Manhunt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Manhunt

Steam oyun hakkında !

SelamunAleyküm beyler march of empires straji oyunu var hem pc hemde mobil üzerinden oynanabiliyor fakat ben pcde oynuyorum hesabı alıp telefona aktarıp telden girmem lazım bu işlemi nasıl yapabilirim ?
  2. Manhunt

CoD Black Ops 2 yardım edin lütfen

Selamun Aleyküm Beyler sıkıntım call of duty black ops 2 bir sıkıntıdan dolayi oyunu 640x480 çözünürlüge almam gerek oyun içi ayarlarda en düşük 800x600 oluyor ne yapsam etsemde 640x480 çözünürlüge ayarlayamadım oyunun özellikler kısmından 640x480 yaptim fakat gine olmadi otomatik olarak...
  3. Manhunt

Steamdan aldıgım oyun hata veriyor !

Selamun Aleyküm beyler steamden crusader kings 2 straji oyunu aldım fakat açılırken uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b hatası veriyor windows 10 işletim sistemi ne yapmalıyım ??
  4. Manhunt

Türkiye serverlere giremiyorum !

Selamun Aleyküm beyler bugun bir sıkıntı çıktı önüme küçüklük oyunum RAKİON diye bir güzel oyun var oyunu 1 2 aydır oynuyorum fakat oyunda nedense bugun TR servere giremedim latin server avrupa server var onlara girebiliyorum TR servere giremiyorum daha dün TR serverde oynuyordum sizce neden...
  5. Manhunt

Ekran kartı yaptırılırmı ?

Elimde GT 630 ekran kartı var fakat ekrana yeşil çizgiler veriyor yaptırcam fakat eskisinden iyi olurmu yada olmazmı diye düşündüm sizce ?
  6. Manhunt

Anakartıma hangi ekran kartı gider ?

Selamun Aleyküm beyler ekran kartı alıcagım fakat anakartıma uyarmı uymazmı endişeleniyorum sizce hangi ekran kartı gider ? ANAKART:İNTEL G41MX 775 PİN
  7. Manhunt

Yardım CSGO Siyah Ekran sorunu !

Selamun Aleyküm beyler bilgisayara csgo yükledim işletim sistemi win10 fakat oyuna giriyorum menüde görüntü var maçı ayarlıyorum giriyorum harita yüklendikten sonra giriyor oyuna fakat o zamanda görüntü gidiyor siyah ekran geliyor ateş ediyorum çatışma sesleri geliyor bir türlü çözemedim ne...
  8. Manhunt

Öneri İslemci Fanı öneri

Selamun aleyküm beyler ne yazık ki bugün işlemci fanı ile ugraşırken fanın dişleri kırıldı markası inteldi soket 775 önerceginiz bir güzel ucuz fan var mı ?
  9. Manhunt

Kasa çok gürültülü çalışıyor yardım !

Selamun aleyküm beyler bu 2 gundur kasa cok gürültülü çalışıyor içi temiz sıkıntı ama gürültülü çalışıyor ve rahatsız oluyorum yardım ederseniz sevinirim hayırlı iftalar :)
  10. Manhunt

[ÇÖZÜLDÜ]Pc açılıyor fakat klavye,mouse çalışmıyor

Selamun aleykum beyler sorunum bilgisayarı açıyorum fakat klavye mouse calışmıyor ısıkları yanıyior ama ne yapsam ne etsem çalıştıramadım sorun ne olabilir ?
  11. Manhunt

Yeni PSU alcagım sizce ne alabilirim ?

Beyler elimde ekran kartı var fakat psu yetmıyor bende kendıme 450 500W PSU alcam sizce ne alabilirim ucuz ve kaliteli olsun yeter :)
  12. Manhunt

Fan tam yerine oturmadı bişey olurmu ?

Beyler lütfen yardım edin pc içini temizlerken fanı sökeyim dedim işlemciye bakmak için fanı takıyım derken bi dişi gitti kırıldı birisi tam oturmadı fanın acaba bişe olurmu işlemciyi soguturmu yanarmı lütfen yardım edin ?
  13. Manhunt

Siyah Ekran sorunu :(

Selamun Aleyküm beyler elimde ekran kartı var HD 7770 DRR5 1 GB ama takınca siyah ekran veriyor fanı falan dönüyor ekran kartının led yeşil ışık bile yanıyor sorunsuz çalışıyor fakat ekrana görüntüsünü vermiyor ne yapmalıyım şuan onboard'dan yazıyorum yardım edin lütfen :((...
  14. Manhunt

Ekran kartı yeşil çizgi sorunu

Selamun Aleyküm gençler elimde GT 630 2gb ekran kartı var takınca ekranda yeşil yeşil çizgiler çıkıyor diklemesine ve rengi degişiyor yaptırmaya gittim verdim 1 gün sonra tekrar gittim adam dedi ki ısı işlemi yaptım fakat bunun chipset sorunu var dedi yani bunun işi bitmişdir dedi eve geldim...
  15. Manhunt

Yardım HD 7770 Siyah ekran Sorunu

Selamün Aleyküm beyler sorunum yeni ekran kartı aldım fakat bilgisayara taktim hdmı kablosunu 6 pin kablosunu her şeyini aldıktan sonra bilgisayarı açıyorum siyah ekran veriyor ekran kartı led bile yeşil sorunsuz gösteriyor psu 350W ekran karti için en az 400 gerekiyormus ama yetmezse bile...
Geri