Arama sonuçları: *

• Users: Eren_Y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eren_Y

Orjinal JAPON poron mousepad önerisi lazım

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, biraz araştırdım 2-3k bandında mousepadlarin orjinal japon poron olmayacağı söylendi ve sanırım orjinal poron mousepadlerin 5 yıl gibi garantisi oluyormuş arayıp bulamıyorum lütfen öneride bulunup yardımcı olun kaliteli bir şey alayım ömürlük kullanayım istiyorum...
  2. Eren_Y

Bilgisayarımın depolaması sürekli azalıyor

hayırlı akşamlar bilgisayarda sürekli depolama azalıyor anında yeniden oynatmam açık ve bilgisayarda league of legends,valorant,riot client,owerwatch dışındaki uygulamalar tek tük çok yer kaplamayan şeyler buna rağmen neden sistemimde 20gb alan kaldı ve sürekli azalmaya devam ediyor (kaydettigim...
  3. Eren_Y

Arkaplan uygulamalarının fps sınırlandırması nasıl yapılır ?

hayırlı sabahlar başlıkta gördüğünüz üzere arkaplan uygulamasının fps sınırını nasıl ayarlayabilirim geneli 30 dur bunu 60 a çıkartmak istiyorum veya ekranımda birden fazla şey açıkken o sekmeye tıklamadan aynı fps değerini sınırlandırdıgım fps değerini almak istiyorum yardımcı olursanız çok...
  4. Eren_Y

Yardım Hyperx cloud core mikrofon cızırtı

Hayırlı geceler, Geçenlerde hyperx cloud core aldım ve ekran kkaydı aldıgımda dinlerken arkadan net bir şekilde duyulabilcek cızırtı sesi duyuyorum rahatsız edici (radyo sesi gibi) bu kronik bir sorun mu değişim mi yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum.
  5. Eren_Y

Öneri HyperX Cloud Core Kulaklık Alınır mı?

Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi Hyperx Cloud Core alınır mı? Max 2500 tl bütçe var ve amazonda 2135 TL'ye cloud core satılıyor fakat ses kartsız modeli farklı bir öneride de bulunabilirsiniz.
  6. Eren_Y

Öneri Maximum 2500tl Kulaklık önerisi yapın lütfen

MAXIMUM 2500TL kulaklık önerisi lütfen oyun için.
  7. Eren_Y

Fixu H7 vs Blackshark V2 x hangisini alayım ?

başlıktan gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden sebepleriyle de belirtirseniz sevinirim. :)
  8. Eren_Y

Max 2000tl kulaklık önerisi

gündelik kullanım ve oyun için kulaklık önerisi maxım bu 2k ya kadarda yapın ve yine de 2.5k lara kadar da önermede bulunabilrisiniz takip etmeyi sevdigimden dolayı (:
  9. Eren_Y

Yardım Modemime ebeveyn kontrolu açılmıs

herkese selamlar turk telekom modemine ebeveyn kontrolu acmıs ailem yaşım 20 yanlıs anlaşılmasın warp kullanıyordum guncelleme geldiği için sil yükle yaptım 49 50 ping alırken artık 135 ping alıyorum warpta warp özellikli 1.1.1.1 şeklinde internete erişimim var goodbyedpi kullanmayı denedim...
  10. Eren_Y

Autocad için laptop önerisi

Herkese hayırlı akşamlar 20k-30k arası autocad2021 tarzı uygulamalarda sorun yaratmayacak bir laptop arıyoruz yardımcı olabilcek varsa sevinirim
  11. Eren_Y

Öneri Ucuza Sata ssd önerisi yapar mısınız

Merhaba arkadaşlar m2 ssdm bozulduğu için idarelik sata ssd arıyorum garantiye yollayacağım gelene kadar sata ssd ile takılacağım ve oyunlarımı koyarım önerirseniz çok sevinirim 500gb işime gelir teşekkürler :)
  12. Eren_Y

Secure erase sonrası sistemim böyle kaldı

selamlar arkadaşlar Biostan secure erase yaptım sonrasındaysa sistemim kapandı ve bu ışık yanıyor monitör ekranımdaysa siyah ekran ve hiç bir işlem yapamıyorum m2ssdmde sorun olabilir mi
  13. Eren_Y

Mavi Ekran Bilgisayarım pro series ekranında kalıyor

Herkese selamlar, Oyun oynarken indirdiğim dosyalardan mı kaynaklı bilmiyorum fakat bir anda oyun dondu 20 30 saniye sonra arkadaki müzik(operada) gitti sonrasında bir süre geçince mavi ekran aldım mavi ekranda da dondu %0 şeklinde ve bios ekranında kaldım windowsa geçemiyorum varolan videoları...
  14. Eren_Y

Çözüldü✓ monitörüme overclock yapsam sorun oluşur mu

Selam arkadaşlar hayırlı akşamlar başlıkta gördüğünüz üzere monitörüme amd üstünden yeni çözünürlük ekleyip hz yi tek tek arttırsam bir problem oluşur mu ? ASUS TUF VG249Q modeline sahibim
  15. Eren_Y

Çözüldü✓ Rx 7700 xt gta 5 düşük fps

Selam Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar Herkese, Bi kardeşimiz sistem satın aldı fakat FiveM GTA5 de 30 fps üstünü göremiyor ve görev yöneticisi bu şekilde ekran kartını %0 şeklinde kullanıyor aygıt yöneticisinde rx 7700 xt yazmasına rağmen dxdiag kısmında rx 7700XT ekran kartı gözükmemekte bu...
  16. Eren_Y

Öneri mekanik klavye önerisine ihtiyacım var.

Herkese Selamlar Arkadaşlar F tuşları olan sessiz bir mekanik klavye arıyorum, yay sesi haliyle minimumda olmasını isterim. Gecikme değeri düşük olsun ve mümkünse F tuşları bitişik yani f1-f4-...-f5 çeklinde değil yan yana olursa güzel olur. bütçeyi max şeklinde yazdım daha illa o fiyatta olmak...
  17. Eren_Y

Öneri 7950x3d işlemciye F/P Nvidia ekran kartı önerisi

Herkese selamlar bu işlemciye uygun bir fiyat performans yani verilen paranın hakkını veren bir ekran kartı öneriniz var mıdır? 3000 serisi kartlar mı daha iyi 4000 serisi mi fiyat farkından dolayı da merak ediyorum.
  18. Eren_Y

yks sınavında bir sınavın parasını ödeyip diğerini ödemezsen ne olur ?

Herkese selamlar arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz üzere malum yks sınavına zam geldi. Örneğin TYT sınavı ve YDT sınavına başvursak (ödenmedi) son ödeme tarihine kadar sadece TYT sınavının parasını ödersek, sadece tyt sınavına mı girebiliriz yoksa ödenmedi diyip iki sınava birden giremeden...
  19. Eren_Y

Öneri 25000 TL bandında laptop önerisi

Arkadaşlar Selamlar bir arkadaşım laptop almak istiyor oyun oynayacak tekli çekirdek performansı herhangi bi ortalama oyunda yeterli olursa sevinirim yine de bu fiyat bandında istiyor parasını çöpe atmasını istemediğim için buraya yazdım buraya yazarsanız çok sevinirim teşekkürler <3
  20. Eren_Y

Discord yayınında renkler bozuluyor

Selamlar Arkadaşlar, bir arkadaşım discorddan yayın açtığı zaman renkler sürekli bozuluyor,çok yol denedik bit hızını düşürme,ping değeri sunucu bölgesi değiştirme fakat düzelmedi.60 FPS yayın verildiği zaman çok çok fazla bu şekilde kalıyor 30 fps de örneğin 10 saniye içinde 4 5 saniye böyle...
Geri