Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Yardım 2024 C5 AirCross Shine Bold alınır mı?

Fiyat 2.180.000. Ekstra olarak kış lastiği, ppf kaplama, film vs de var. Alınır mı sizce yayından kaldırttık kapora bekliyorlar. Artık araba bakmaktan yoruldum herkes her arabaya laf atıyor. Ferrari atsam onu da almayın diyecekler.
  2. Matt Murdock

Yardım CS2 Ping sorunu ve Bufferbloat

Normalde CS'de Almanya - Viyana gibi serverlarda 50ms alıyordum hatta bazen 45-46'ya kadar düştüğü oluyordu fakat 3 gündür en düşük pingim 80ms çıkıyor. Düşük bir hız fakat bu zamana kadar çok fazla sorun yaşamadım. Upload ms çok fazla gözüküyor önceden nasıldı hatırlamıyorum Bufferbloat ise...
  3. Matt Murdock

Öneri Battlefield 6 alınır mı?

Her ayın 15'inde borçları ödeyince 1-2 tane oyun alıyorum. Ghost Of Tsushima çektim 1500'e. BF 6 çekeyim diyorum ama neredeyse 3k TL'ye geliyor fiyat. Alan var mı yorumu nedir?
  4. Matt Murdock

Öneri 2022 Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Sky Pack Alınır mı?

Araç bu son fiyat 1.840.000 TL. Km yüksek ama 2025 boş paketin sıfırına göre çok daha dolu bir araba 2024 modelini bulduk --- eski linki sildim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-acil-satilik-1274243028/detay
  5. Matt Murdock

Skoda Kamiq 1.5 TSI Premium alınır mı?

1.7 milyon fiyata kadar araba bakıyoruz şu an piyasa fiyatına göre ucuz bir 2023 Skoda Kamiq var 18.000 kmde fiyat 1.680.000 fakat cam tavan çatlak yüzünden değiştiği için 110 bin TL hasar kaydı var. Bu fiyat bandında ne alınır? 2025 Megane da bakıyoruz sedan olarak. Toyoto Corolla, Honda City...
  6. Matt Murdock

Yardım Mikrofona fazla ses gidince otomatik ses kısıyor

Sesimin karşı tarafa gitmesinde bir sorun yok ama bazen konuşup çıktıktan sonra bakıyorum Windows ayarlarından %60'a falan düştüğünü görüyorum. Test etme için mikrofona bağırdım %90-80 diye düştü otomatik olarak. Kulaklık Corsairs HS80 Max.
  7. Matt Murdock

Otomatik makine için kahve çekirdeği önerisi

Şu makineyi aldım. Bunun için farklı bardaklar ve kahve çekirdeği bakıyorum. Deneyimli olup önerisi olan varsa güzel olur...
  8. Matt Murdock

Öneri Chery Tiggo 7 Pro alınır mı?

800 Bin'e 2016 Opel Astra sattık, 1.5m kadar araba bakıyoruz fakat hemen almayacağız para ile altın aldık almamız 4-5 ay sürer gibi. Şimdiden seçeneklere bakıyorum. Chery çin arabası olduğundan dolayı babam almaya sıcak bakmıyor. Yine de tip olarak çok güzel gözüküyor. Başka seçenek olarak...
  9. Matt Murdock

Öneri Premium mousepad önerisi

Yüksek sens oyuncusuyum 2400 edpi oynuyorum. Uzun zamandır Viper V3 PRO stock skatez ile Spirit of Aim - Speed kullanıyorum. Stocklar biraz aşınıp kontrol sağladığı için bir sıkıntı yoktu. Dot skatez takınca daha da hızlandığı için ayarlarım gitmiş gibi oldu. Şimdi ESPTiger Snow skatez alacağım...
  10. Matt Murdock

Yardım Viper V3 Pro dot skates sıkıntı yaratır mı?

Stock skates aşındığı için mecburen elimdeki X-Raypad'i kullandım. Sevdiğim bir skates fakat V3 Pro'nun altı delikli olduğu için kullanmıyordum eskileri aşınınca mecbur kaldım. Wraith dışı da bu model için bir skates yok ama orada da stok kalmamış.
  11. Matt Murdock

Öneri Thermal Grizzly Kryonaut vs MX-6 vs ID-Cooling Frost X25

I5-12400F işlemci 9 ay geçti termal macun süreli. En son sürdüğüm kryonaut memnunum fakat 1gr oluşundan dolayı az kalana bi bakayım ne kadar var dedim bir damla sıktım poşete ve bitti. Şu an Edge sekmeler açıkken 30-35 derece arası. Yükte test etmedim ama ısınmıyordur bile. En fazla CS oynuyorum...
  12. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Yemek 400'e 175 TL indirim (Her restoranda geçerli)

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama görmeyen görsün diye açıyorum. Her restoranda online siparişlerde geçerli. Saat 00.00'a kadar devam ediyor
  13. Matt Murdock

Yardım Ajazz AK820 Pro FN basılı kaldı

Win tuşuna basmıyor. F1 basıyorum parlaklık azaltıyor. F2 basıyorum çoğaltıyor. F11 ve F12 sesi çoğaltıyor. Her şeyi denedim yok düzelmiyor. Fabrika ayarına döndüm yine olmuyor. ALT tuşun basıyorum Win basıyor. Config ayarlarından tek tek her tuşu atayınca düzeliyor fakat bu sefer de shift...
  14. Matt Murdock

Steam'den video açarken ''Oynatma Kimliği'' hatası.

Dark Souls oynuyorum bazı şeyler için YouTube'dan bakıyorum fakat oynatma listeleri olan videoların ilk videosu açılıyorsa diğer videoları açılmıyor. Bir bilgisi olan var mı?
  15. Matt Murdock

Öneri EasySMX X10 Alınır mı? - 2400 TL

Max bu fiyata gamepad arıyorum ve en çok tipi hoşuma giden bu oldu. Ultimate 2C veya BIGBIG WON ile de arasında kaldım. https://shop.connectgame.com.tr/products/easysmx-x10-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-mekanik-tuslar-drift-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu
  16. Matt Murdock

Tod alacağım ama taksit yapmıyor?

Taksit seçeneğini seçiyorum Buraya geliyorum ama yine 2388 yazıyor Bilgisi olan var mı?
  17. Matt Murdock

Öneri 2 Bin TL Gamepad önerisi - 8BitDo Ultimate 2C Wukong?

Baktım bu civarlara en mantıklı bu geldi. https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Remappable/dp/B0DB4LXDP7?th=1 Bununla arasında değecek fark var mıdır? Sarj istasyonu çok da gerekli gibi durmuyor...
  18. Matt Murdock

Öneri 7k Bütçe ile xDrive 15'li Plus alınır mı?

Çok fazla para bayılmadan yeni koltuğa geçmek istiyorum. Kuponla tam 6983 TL yapıyor. Mantıklı mı almak? https://www.trendyol.com/xdrive/15-li-plus-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah-kumas-p-263932799?boutiqueId=61&merchantId=538804 Şu koltuk da çok dikkatimi çekti...
  19. Matt Murdock

Yardım F710 tuşlar basılı kalmıyor spam atıyor

3 gün önce sorun yokken 2 gündür böyle bir şey var. Fifa'da koşarken topu önüne açmasıyla birlikte başladı sorun. Sorun oyunda sanıyordum fakat bu sitede test ettim https://hardwaretester.com/gamepad Diğer tuşlara basınca full turuncu yanarken ''X Y B LB RB'' tuşlarına basınca sürekli turuncu...
  20. Matt Murdock

🔥İndirim Doritos'lu Ultra Mega Dürüm + Guloci Dubai Çikolatası (95gr) 140,00 TL🔥

Yemeksepeti ''sepette150'' kodu ile Komagene'de 275 TL ve üzeri 150 TL indirim var. Son güncellemeyle Dubai çikolatası da eklenmiş ve fiyatı 175 TL. Dediğim gibi bir menü yaparsanız toplam 140 TL'ye geliyor. Dediğim marka indirimli olarak Bim'de en son 125 TL'ye satılıyordu. Bence bu fiyata çok...
Geri