Arama sonuçları: *

• Users: tiger
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Windows 10 Key aldım ama sorularım var

Merhaba herkese, birkaç saat önce PttAVM'den bir Windows key satın aldım. Önce bu ürün başka bir cihazda kullanılıyor uyarısı geldi ancak satıcı söylemişti böyle bir sorun olursa bunları uygulayın diye uyguladım ve düzeldi. Şu an lisans var görünüyor ancak içime bir kurt düştü bir zararı, virüs...
  2. T

480-512GB arası sata ssd önerisi

Merhabalar ssd almak istiyorum,bu konu hakkında pek bilgim yok anakart modelimi aşağıya bırakacağım. Ayrıca bu ürün sizce nasıl markası, hızı vs. :https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-480gb-exceria-serisi-sata-3-0-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma.html Asus Prime B450M-K II Bütçem:600-700 arası
  3. T

Sistemim yeterli ancak fps düşük

Arkadaşlar valorant oynarken normalde 165 sabitlediğim FPS bugün gelen güncelleme ile 110-120 arada 90 olduğu oldu. Sınırlamayı kaldırdığımda 210'dan 110-120 civarlarına düşüyor ara ara. Bu normal mi sizce? Benim sistemimden daha kötü sistemi olan arkadaşların benden daha çok FPS alıyor. Sebebi...
  4. T

%99 fps düşüklüğü ….

Arkadaşlar çoğu oyunda böyle oluyor fpsim 144 sabitliyorum ama %99 fps 100-80 arada düşüyor. Bu %99 fps nedir ben bu sorunu nasıl çözerim
  5. T

Bu oyunlar kaç lira eder sizce?

Arkadaşlar selamlar herkese Origin'de böyle 5 tane oyunum var. Steam'den baktığımda cidden pahalı oyunlar gibi görünüyor. Sizce ben bu hesabı satmaya çalışsam kaç ₺ satabilirim. Eğer satabilirsem bir platform önerir misiniz? :) Keyifli Forumlar..
  6. T

İnternetin sağladığı hızın sürekli düşmesi

Arkadaşlar şuan 10-13 mbps arası internet hızı alıyorum ancak örneğin valorant oynarken ms’im 19 iken 400lere 500lere fırlıyor ve çokça oluyor bu sorun . Nasıl çözebilirim ?
  7. T

Altyapı hızımı öğrenemiyorum

Arkadaşlar selamlar. Yeni bir eve taşındım şuan internet hızım 10mbps civarı. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ama şöyle bir sorun var. Bazen altyapı sorgulatma yapıyorum 16 çıkıyor bazen yaptığımda ise 61 mbps çıkıyor. Başka sitelerden (millenicom,başka bulamadım :D) de denedim 61 gösteriyorlar ...
  8. T

Kaç lira maaş alırım

Arkadaşlar yaşım 16 yazın çalışmayı düşünüyorum en kötü dönerci,berber gibi yerleri düşünüyorum kaç lira alırım sizce günlük (Ankara)
  9. T

Valorant'ta Performans Kaybı

1 hafta oncesıne kadar valorantta 144 sabit alıyordum. son 3-4 gündür 80-90a kadar dustugu oluyor. sizce sebebi nedir
  10. T

İşlemcinin Macunsuz Gelmesi

Geçmiş konularımda gördüğünüz gibi güçlü bir sistemim var ona rağmen her şey donuyor demiştim. İşlemcinin macunundan şüpheleniyorum , hazır sistem almıştım. Durduk yere donmaya başlamasının başka bir alakası olduğunu sanmıyorum asıl sorum şu eğer bu işlemci macunsuz olarak bana gönderildi ise...
  11. T

Pc zayıf olmamasına rağmen donuyor

Selamlar yaklaşık 4 ay önce bir bilgisayar aldım özelliklerini aşağıda bırakıcam. Son 2 aydır şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayar çoğu zaman açtığımda kasıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Normalde minecrafttan 800fps alırken bu sorun olduğunda 10fps alıyorum. Amd driveri kurmak için amd yonga seti...
  12. T

Bilgisayarın sebepsiz yere donması

2 ay önce yeni sistem aldım. Bu hafta içinde epic gamesten for honor yükledim. Oynadıktan sonra masüstünde bekledi biraz sonra kasanın tuşundan kapattım bilgisayarı. O günden beri bilgisayarı açtığımda bazen masaüstü donuyor YouTube’ye girdiğimde işlemci ve gpu gereksiz yere 50-60% kullanılıyor...
  13. T

HDD ile ssd arasındaki fark

arkadaşlar 222 gb ssd'm var. Birkaç oyun indirdim ama yer kalmadı,benim eski laptopumda hdd vardı ondan alıp masaüstüne taksam ve oyunları hdd'de kursam fps düşüşü olur mu?
  14. T

Laptop hard diski pcye takılabilirmi

Yeni PC aldım ama 220gb depolaması var önceden sahip olduğum laptopda 400gb hard disk vardı onu çıkaeıp pc kasasına takabilirmiiym?
  15. T

WIFI'a bağlanamıyorum

Wi-Fi‘e bağlanmaya çalışıyorum ama böyle kalıyor ağ‘lar gelmiyor
  16. T

Arkadaşlar masaüstü pc’de cd okuyucusu var mı?

Arkadaşlar bugün PC aldım internete bağlamak için Ethernet istiyor ancak modem odama aşırı uzak Asus hediye olarak Pce-ac51 adında bir Wi-Fi cihazı gönderdi ancak programını kurmak için cd okutmam gerekiyor,kasanın üzerinde yer yok , varmı? Varsa nerede
  17. T

ASUSGTX1650PHOC‘Li sistem nasıl önerilere açığım

Sizce bu sistem alınır mı?
  18. T

10-11K Sistem Tavsiyesi

arkadaşlar 10-11k bütçem var itopya veya gaming gen'den çıkan sistemler anında tükeniyor içinde monitör dahil oyun odaklı pc önerisi yapabilir misiniz ?
Geri