Arama sonuçları: *

• Users: yunusaman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yunusaman

9500 TL toplama bilgisayar tavsiye

Herkese iyi forumlar. Bir sistem buldum kendim toplamak istemiyorum açıkçası uğraştırıyor kargo parası vs derken maliyeti aşabiliyor. Ekran kartı elimde Rx 570 var Bulduğum sistem İ7 8700 16 GB 3200mhz ram Asus prime Z370-P anakart frozen rgb soğutucu 600w +80 psu Rgb kasa Ve ek olarak...
  2. yunusaman

Öneri 2K Curved Monitör Önerisi

5600x 7800XT sisteme sahibim Oynadığım oyunlar genellikle basit oyunlar ama f/p monitör almak istiyorum. Bütçe 11-12K 27 veya 31 yeterli olacaktır şu ana kadar kendim Monster Aryond A27 buldum 2k 180hz 1ms 7,500₺ 1744666378 https://ty.gl/ehld2uhldbod0 1744666708...
  3. yunusaman

2.El Güncel 3000-4000₺ PC TOPLAMA

Merhabalar. Biraderime hafif oyunlar oynayabileceği bir sistem toplamayı düşünüyorum almam gerekenler ve elimde olanlar aşağıda yazılı. Hangi ürünleri tercih etmeliyim F/P olması yeterli. Oynayacağı oyunlar GTA5, Valorant gibi yüksek oyunlarla ilgisi yok. Elimde olanlar RX 570 (4GB) 500W +80...
  4. yunusaman

Yardım Fiyat performans koltuk önerisi

Merhabalar. 1.90 boy 120 kilom var uzun kullanımlarda beni rahatsız etmeyecek fonksiyonları fazla bir koltuk arıyorum. Kendim baktığım zaman Hawk'a merak salıyorum ama elbet fiyatına gerçekten değecek bir koltuk vardır. Yumuşak olması benim için daha iyi olur.
  5. yunusaman

5600X 7800 XT Darboğaz

Merhabalar. Dün akşam İTOPYA'dan 7800 XT ve 750W Corsair PSU aldım. Bu parçaları 5600X için takmayı düşünüyorum fakat monitörümü 2k zannederken 1080P olduğunu öğrendim. Oynayacağım oyunlar çoğunlukla ETS2, Lol, Fifa 25 fazla oyun oynamayı sevmiyorum. Bana çok sorun yaratır mı? Bir önceki...
  6. yunusaman

Öneri İTOPTA 7800XT indirim

Rx 570 kullanıyorum güncelleme için bu 2 liyi düşündüm alternatif seçenek var mıdır? 1741282700 Ek olarak indirimlerin ne kadar süreceğini bilen var mı?
  7. yunusaman

5600X EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Gönlüm RTX 4060Tİ dan yana fakat son kez bir araştırma yapmak istedim. Özellikle bazı yerlerde 8 ve 16 arasında pek fark yok diyorlar. Bütçem max 25K
  8. yunusaman

Öneri 5000₺ ye kadar tablet önerisi

Sevgili donanım arşivi forum dostları merhabalar. Günlük hayatımda satış temsilciyim elimdeki telefon maalesef yeterli kalmıyor. Gün içerisinde sim takabileceğim bir tablet arıyorum uygulama olarak sadece satış programı yüklenecek. Onun dışına akışkan ve kamerası biraz iyi olması yeterli...
  9. yunusaman

Öneri USB Wireless Adaptör

Eve aldığım interneti maalesef ki televizyonun yanına kurdular. Yeni evli olmamdan kaynaklı odadan odaya kablo çekemiyorum (bekarken yapabiliyordum :/ ) hız ve kesinti sorunu yaşatmayacak adaptör alıyorum bütçede sıkıntım yok ama fazla da uçmasa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  10. yunusaman

Öneri Ryzen 5 5600X 4060Ti

Uzun araştırmalar sonucu bu sisteme RTX 4060Ti 8GB almaya karar verdim. 500W psu kullanıyorum sanırım ekstra bir psu almam gerekecek kaç W almalıyım? Ve o fiyat bandında daha iyi bir kart alabilir misin?
  11. yunusaman

Ekran kartı önerisi 5600X

Merhabalar 10-15 lira arası bütçem var alabileceğim en iyi ekran kartı ne olabilir? Uzun ömürlü istiyorum oyun oynuyorum sadece render falan pek işim olmuyor çok nadir Ekstra olark Hexa 500W +80 PSU var yeterli olacak mıdır? şu an ki kartım RX 570 artık bazı oyunlarda yetmiyor
  12. yunusaman

Ekran kartı tavsiyesi

Merhabalar sistemime ufak ugpradeler yapmayı düşünüyorum. Uzun zamandan beri takip etmiyorum o yüzden elimdeki bileşenler eskidi mi hala iyi durumda mı bilmiyorum. Ryzen 5600X 16 Ram 3600 MHZ A520M Pro anakart RX 570 500W Hexa+ psu 1TB M2 SSD 1TB Sata SSD Öncelik ekran kartı almayı...
  13. yunusaman

Filezilla Linux ZIP çıkarma

Oyun üzerine sunucum var. Host değiştirdiğim için yeni hostumda maalesef windows yok linux kullanıyorlar. Bizde dosyalara Filezilla üzerinden erişebiliyoruz ama bir sorunum var. Filezilla'ya sunucu dosyalarını atmak istediğim zaman uzun sürüyor .zıp olarak atınca direkt atıyor. Fakat filezilla...
  14. yunusaman

Logitech F710 formattan sonra okumaması

Dostlar selamlar. 2 adet F710 sahibiyim. Formattan sonra gamepadler aygıt yöneticisi olsun oyunlarda olsun görmemeye başladı kurulum varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum ne yapmam gerekiyor?
  15. yunusaman

TELEFON BAYİSİ ÇEKİLİŞ

Arkadaşın başına sabah böyle bir olay gelmiş 150₺ yollamış. Bununla beraber kimlik ve açık adres de yollamış şimdi de vazgeçmek isteyince mahkeme, icra vs gibi şeylerle tehdit ediyorlar. Para göndermesek bir şey olur mu kimlik ve açık adres atıldı ondan kaynaklı
  16. yunusaman

Yardım Realme C11 telefonun üstünü örtmeyin hatası

Arkadaşlar selam. Telefon cebimde bu moda girmiş hiç bir türlü telefonu açamıyorum bu moddan çıkmak için arka kapağı sökün diyor tam olarak ne yapmam gerekiyor telefonun şarjı full kapatamıyorum da
  17. yunusaman

İphone 12 pro yenilenmiş

Selamlar. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum fakat etraftan aldığım öneriye göre 2. el de garantisiz alınmaz diyorlar. 11 pro düşünüyordum ama garantili şekilde aradığım zaman linkte bıraktığım telefona yakın fiyat olacak neredeyse. Yenilenmiş telefon alınır mı...
  18. yunusaman

Çözüldü✓ 16GB RAM TAKILI 8 GB GÖZÜKÜYOR

Sistem X3440/750Tİ/ASUS P7H55 slotların hepsi çalışıyor tek tek denedim ramlerde de sorun yok ama tüm ramlerin hepsini takınca böyle bir sorun çıkıyor nasıl çözerim? Format yeni atıldı.
  19. yunusaman

Opera Gizlilik hatası

Opera son zamanlarda gizlilik hatası veriyor. Hiç bir yere erişim sağlayamıyorum bunun kalıcı çözümü var mı? Her bilgisayarı açtığımda regedit den proxy sıfırlamak zorunda kalıyorum.
  20. yunusaman

Şoka Gelen Ki̇wi̇ Airfryer

KİWİ KAF-5535 marka gelmiş. Fiyatı 1000₺ sizce alınır mı? Yada bu fiyata airfryer ne alabiliriz?
Geri