Arama sonuçları: *

• Users: karahan34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. karahan34

Ex520v bufferbloat yardımı

Yeni fiber geldi yanında ücreti dahil olarak ex520v tplink modem verdiler ama önceki modemimde qos ayarı sayesinde aldığım 10ms upload şimdi 30ms'e çıkmış download düşmüş olsa dahi beni rahatsız etti 800e 57 alıyorum 1gb'lik internetten şöyle 18 tane şekillendirme grubu var bunlardan hangisi ile...
  2. karahan34

KARGOİST TOP OYNAR GİBİ KARGO İLE DOLAŞIYOR.

Elemanlar kargo ile top oynar gibi oynuyor geçen aradığımda yanlışlıkla samsuna gönderildi diyordu şimdi tekrar buraya getirip dönmeye başladılar a. 19. gün.
  3. karahan34

Sunucudan sunucuya değişen ms

Merhaba, CS FACEIT oynuyorum. Bazı Avrupa sunucularında pingim 500, bazılarında 50-60 civarı. Bu nasıl bir saçmalık? İki kere müşteri temsilcisiyle konuştum, bir ara daha böyle bir problem olmuştu; internetin IP’sini değiştirdiğini söylemişti, çıkış IP’si. Sorun düzelmişti. Şimdi arıyorum, ikisi...
  4. karahan34

Twitch sunucuları yasaklı mı?

Obs üzerinden kick için yayın açmaya çalıştım ama yakın zamanda sunucuları erişime engellemişler sonra twitchde açayım dedim çünkü onunla alakalı internet üzerinde bilgi bulamadım yasağa dair ama ondada açamıyorum obs sunucuya bağlanılamıyor diyor benim bilmediğim başka yasak mı var bilen...
  5. karahan34

W11 25H2 geçilir mi?

24H2 kullanıyorum zaten yakın zamanda SSD bozan güncelleme de yayınladılar 25H2 için tecrübesi olan veya iyi bilgisi olan var mı? Geçmeye değer mi değer ise temiz kurulum daha mı mantıklı?
  6. karahan34

Çözüldü✓ Nvidia 581.08 cs2 sorunu

Yeni güncellemede fps oyunlarında genelde güzel değer artışı olduğu için güncelledim %1 fps düşük çıktı genel avg yükseldi biraz daha ama 1280x960 oynuyorum alt tab yaptığımda ekran kapanıyor gibi oluyor ve tekrar açılıyor yani önceki sürümler gibi monitör çözünürlük değiştirmiyor kapanıyor yeni...
  7. karahan34

Temu farmland dayanışma

Konusu var mı yok mu yada yapan var mı bilmiyorum ama temu farmland diye bir etkinlik var. Bitirebilirseniz kupon ve kredi veriyor. Tek başıma hergün girip 5-10dk takılıp çıkıyorum ama bitmesi zor gibi. Her kullanıcın kodu var, onları temu'da aratınca ve günlük giriş yapınca su veriyor yani...
  8. karahan34

Revios yada atlas os

revios veya atlasos kurmak istiyorum ama bazı sebeplerden kurduktan sonra silmem gerekiyor custom os kurup sonrasında silersem ayarlar geçerli kalmaya devam eder mi hala?
  9. karahan34

Iphone 13 128gb 28.700tl

Satıcı pek güven vermesede şansını denemek istiyen çeksin. https://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=welioturkiye&renk=mavi&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  10. karahan34

Ajazz159apex bilgiler

Beyler internette biraz bakınınca bir kaç bilgi edindim paylaşmak istedim. Bir kaç kullanıcının aldığı 159apex kutusu farklı gelmiş yazılan yapılan yorumlardan şöyle bir sonuç çıkıyor mouse kutusu üzerinde hologram yazı varsa mouse takılma problemi yaşayan düzeltilmemiş hali muhtemel yani ilk...
  11. karahan34

ryzen 5 5600 overclock

+250 ghz 1.20 yada 1.21 volt olması lazım bu değerlerde şuan herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum oyun olsun ıvır zıvır ama beni rahatsız eden şey işlemcinin full yüksek ghz kalması bunu pc boşta olduğunda nasıl düşürebilirim? core boost açtım denedim düşmüyor pbo açtım denedim düşmüyor bilgisi olan...
  12. karahan34

ryzen 5 5600 2 çekirdek sabit frekans kalıyor

ryzen 5 5600 anakart üzerinden +200 otomatik overclock verdim uzun zamandır böyle msi after burner ile girip baktığımda 2 tane çekirdeğin 3700 civarlarında çalıştığını görüyorum diğer çekirdekler duruma göre 4700 veya 3700 arası gidip geliyor ama bu ikisi 3700 civarında sabit nedeni nedir bilen...
  13. karahan34

Termal Macun önerisi

Arkadaşlar merhaba 3 sene önce mx4 aldım sahte çıkmıştı sonradan orjinal mx4 almıştım yine performansı kötüydü bu sefer mx6 aldım orjinal Allah kahretsin yine kötü performans ana pcmde kule tipi soğutucuyla 80-90 derece i3 12100f'e sürdüm csgo 100 derece anasını satayım işlemci valla kafayı...
  14. karahan34

Mekanik klavye tuş basmıyor

Merhaba elimde galax 03 mekanik klavye var ve durduk yere 2-3 tuşu basmamaya başladı servise verdim klavyeye yetkisiz müdahala diye geri gönderdiler halbuki böyle bir durum yok neyse onu geçiyorum klavyenin switchlerini değiştirmeme rağmen hala basmıyor anakartında problem var muhtemel bunu...
  15. karahan34

gamakay mk61 firmware

merhaba gamakay mk61 aldım ve firmware güncellemek istiyorum ama sıkıntı yaşayanlar gördüm bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilicek var mı @MuratTheFounderOfGariban
  16. karahan34

Yardım Banggoodan alınan ürün hakkında yardım lazım

Merhaba bir ürün aldım banggood üzerinden ve ücretsiz teslimatı seçtim türkiye direkt mail değil ama üründe tariff insurance var tarif koruması ve kargo sigortasınıda seçtim bu ürün bana extra ücret çıkarır mı iptal edeyim mi sizce? bilen yazarsa sevinirim
  17. karahan34

700-800 arası mekanik klavye önerisi acil!

Arkadaşlar merhaba acil klavye önerisine ihtiyacım var elimdeki bozuldu ve yedeğim yok klavye lazım şuanda. YINDIAO klavyeye baktım ama switch markasını bilmiyorum üzer mi sizce tavsiyelerinizi bekliyorum
  18. karahan34

Pny 3060ti new world düşük gpu kullanımı

Merhaba ekran kartı new world oyununda düşük kullanım veriyor ama sadece base de iken baseden çıktığımda gpu kullanımı yükselip fps noormal seviyeye geliyor sadece cs ve new world oynadığım için problem neyde anlayamadım ekran kartına yük bindirmek için cs'de 1080p oynadım ve ondanda sıkıntı yok...
  19. karahan34

Çözüldü✓ Ekran kartı overclock sonrası boştayken yüksek frekans sorunu çözümü

PNY 3060ti 8gb kartım var ve overclock yaptıktan sonrada kartın boşta frekanslarının yüksekte çalıştığını gördüm ayrıca kartta akıllı fan olmasına rağmen kart fanınıda kapatmıyordu bu durumu çözmek için tüm Türkçe kaynaklara baktım ingilizce kaynaklara bakmadan önce kendim denediğim yöntem ile...
  20. karahan34

PNY 3060Tİ furmark testi

Merhaba belirttiğim ekran kartına furmark testini yapınca gpu saat frekansı 1500'lerde takılıyor bellek frekansı 7000mhz ama normalde kartın boost gpu frekansı 1650 neden testde düşük çalışıyor? new world girdim ağır oyun o vardı elimde 1080p full ayarlar gpu frekansı 1900lerde çalışıyor oyunda...
Geri