Arkadaşlar Max 33k bütçem var Taksitle alacağım o yüzden 40 kyı geçmicek taksitle battlefield 2042 valorant csgo fivem oynuyorum fivem katı benim için daha önemli tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaşlar bişdiğiniz üzere en fazla 1 telefon getirebilirsiniz diye bir yasa çıktı bende 25 nisanda kıbrısa gideceğim ordan 16 pro almayı düşünüyorum şuandada elimde kayıtsız 13 var elimdeki telefonuda götüreceğim ve ordan 2 kayıtsız cihaxla dönüş yapacağım yani biri kapalı kutu biri kendi...
merhaba 25 nisanda kıbrısa tatile gideceğim şuanda birtane 13 üm var ama yurtdışı 15 promax alacağım gelişte sıkıntı yaşarmıyım 2.el olacak ikiside açık kutu sonuçta 2. telefona el koyuyorlar diye gördüm doğrumudur
arkadaşlar 5 günlüğüne tek başıma kıbrısa gideceğim uçakla noter anne baba imzalı belge almam gerek onu biliyorum başka nelere ihtiyacım var anadolu jet firma bilgisi olan yardımcı olabilirmi
arkadaşlar işlemci tercihim amd
ssd 1tb ram 32 olursa iyi olur max 40k bütçem var 37 38 ama 40 ı zorlarım önerilerinizi bekliyorum 1080p oyunlar oynayacağkm
arkadaşlar işlemci odaklı 32 ramli 1 tb ssdli sistem toplamak istiyorum ekran kartı 3060 ti 3070 de olur ikşnci elde alabilirim önemli değil bütçe 28-35 k arası
genelde valorant csgo oynayacağım işlemci iyi olması gerekli arada bir gta 5 battlefield 2042 gireceğim ekran kartı bana rahat yeter...
arkadaşlar klavye alacağım verebileceğim max 3.5 k ikinci elden kutusu sadece denenmek için açılmış bir aula f75 var pazarlıkla 2300 e falan alırım büyük ihtiamlle aynı ilçedeyiz onuda düşünebilirim önerilerinizide bekliyorum
%75 üstü olmayacak
arkadaşlar valorant 200 250 alırken 170 civarlarına falan düştü sonra ısılar 85 in üstünü görmeye başladı ekranım 144 hz 180hz monitör aldım akıcı olsun diye en son 1.5 sene önce bakıma göndermiştim i5 12500h rtx 3050 ti
merhaba valorant oynuyordum 87 derdceden inmedi işlemci kullanımı 75 falandı şimdide bu şekilde sebebi nedir en son 1.5 yıl önce bakıma gitti geçen tozları ben temizledim termal macunu ellemedim ondan kaynaklı olabilirmi
merhabalar monster abra a7 v14.2.4 laptopum var hdmi 2.1 desteği mevcut bende msi mag 256f monitör aldım ekstra olarak bunu hdmi ile bağlamak istiyorum 2.1 girişe 2.0 kablo takıp 180 hz alabilirmiyim bazıları 120 hz alabileceğimi ikna etmiş bir tabloda 240 hz e kadar desteklediğini söylüyor ama...
arkadaşlar monster abra a7 v14.2.4 kullanıcısıyım cihazımda hdmi ve type c+dp 1.4 ortak giriş var hangisine takarsam nvidia gpusunu kullanır monitörüm mag256f
merhaba msi mag 256f alıyorum ödeme yapmak istediğimde ise kart bilgilerini girdim ödeme yaptım böyle eke koyduğum gibi bir ekran geldi halkbanks girerkende sms bloğunuz var falan diyor
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-r25f-30-245-inc-240hz280hz-oc-05ms-pivot-freesync-full-hd-gaming-monitor-siyah-1234744.html
arkadaşlar 6 liraya falan bulabiliyorsunuz örnek önüme çıktığı için attım rahat 5700e bulunuyor