Arama sonuçları: *

1. schwarzenegger

Çözüldü✓ Visual c++ 2019 hata veriyor kurarken

Visual c++ 2019 hata veriyor kurarken yardımcı olur musunuz yeni aldım pcyi oyun kurarken veriyor.
  2. schwarzenegger

Instagram dm kutusuna girince çökmesi

konu başlıkda da belirtildiği gibi Instagram da dm kutusuna girince beni uygulamadan atıyor.
  3. schwarzenegger

Çözüldü✓ Intel UHD Graphics 620 driver sorunu

Merhabalar, laptopumda uhd graphics 620 var driverını güncellerken hata alıyorum hatta en son sürümünde pc mavi ekran veriyor tekrar açıldığında eski sürümlerine dönüyor. Bende en son sürümündense 2022 driverını kurayım dedim onda da fotoğraftaki hatayı veriyor. Aslında DDU ile silip yüklemeye...
  4. schwarzenegger

Telefonda YouTube izlerken ekran kararıyor

merhabalar konu başlıkda da yazdığı gibiç hiç böyle bir şey yoktu şimdi izlerken olmaya başladı yt de video izliyorum sanki beni ana ekranda sanıyor uyku moduna girmeden önce gelen siyah kararma geliyor ne yapabilirim. elimde bir video mevcut onu da paylaşıcam.
  5. schwarzenegger

4060 mı 3060 yada 3060 TI mı alınmalı sizce

Merhabalar, 4060 mı 3060 yada 3060 TI mı alınmalı sizce ? nedeniyle belirtirseniz güzel olur.
  6. schwarzenegger

Hikayeli FBI temalı oyunlar (Call Of Duty MW tarzı)

Evet başlıkta da görüldüğü gibi COD MW tarzı fbi temalı bütün bildiğiniz oyunları yazarsanız sevinirim.
  7. schwarzenegger

steam cs1.6 sunucular rus

Steam cs 1.6 kullanıyorum şu internet kısmında sadece rus svleri felan çıkıyor TÜRK svleri çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı ? Gametracker demeyin ztn ordan bakıyorum
  8. schwarzenegger

İnternet hızım bir anda arttı

Fiber internetim var. Daha dün oyun indiriyordum 4mbps ile indiriyordu. Sabah devam ettireyim dedim internet hızım 30 mbps le çıkmış. Bu güzel bir şey ama neden arttığını bilen varsa yazabilir mi? Faturayı yeni ödedim ondan olabilir mi ? 1723273024...
  9. schwarzenegger

Steam Profile Uygun Avatar Çerçevesi

https://steamcommunity.com/id/klausse/ Gençler bu benim steam profili. Profil fotosuna vs. uygun olacak güzel avatar çerçevesi öneriniz varsa alabilirim.
  10. schwarzenegger

Epic games hesabının gmailini değiştirme

Merhabalar, Epic games hesabım eski olduğu için e-postasıda eski ve o e-postaya erişemiyorum artık. Değiştirmek istiyorum ama o gmaile kod gönderiyor. Gmail'den girmeye çalışırkende bu kişinin sen olduğunu doğrulayamadık diyor bu yüzden o hesaba erişmem imkansız bu e-postayı nasıl değiştirebilirim ?
  11. schwarzenegger

Yardım Nvidia Ekran Kartı Güncelleme Sorunu (Laptop)

Laptop kullanıyorum 2 gündür geforce experience de güncelleme vardı onu yapıyorum ama bitiyor tekrardan güncelleme geliyor. DDU ile nvidia sürücülerini kaldırdım en güncelini yükledim ama hala aynı hatayı aldım. Nvidia Control Panelide açamıyorum. Sağ altta Nvidia logosuda çıkmıyor sadece aygıt...
  12. schwarzenegger

Turkcell fiber internet hızı düştü

Fiber altyapım var bundan 2 gün önce oyunları 10 mb/s ile indiriyodum ama şuan 4 ün üstüne çıkmıyor. ookla da önceden speedtest yapmıştım 100 ün üstünde bi download hızı almıştım 120 felan dı. şimdi yapıyorum 120 ye çıkıyor ondan sonra hızlı bir şekilde 60 50 ye kadar düşüyor ne yapmam lazım...
  13. schwarzenegger

Steam Profiline film/dizi ismi ekleme

İnstagramda gezerken görmüştüm ama kaydetmemişim bulamadım bilen varsa yazabilir mi ? Profile girince vitrine film/dizi ismi eklendiğini gördüm bende denemek istiyorum ama bulamadım bilen varsa video felan atabilir mi.
  14. schwarzenegger

berk "Rip" tepe logosu yapımı

BU TARZ Bİ LOGO YAPICAM.FONTUN ADI VE BAZUKANIN PNGSİNİ (BAŞKA PNG'de OLABİLİR) NERDEN BULABİLİRİM.
  15. schwarzenegger

TS3 MESAJ GELİNCE CS 1.6 MOUSE TAKILMASI

ts3 de 3.5.6 denedim ve 3.1.10 sürümünde denedim ve eskiden olmayan bir sorunla karşılaştım ts3den mesaj geliyor benim oyunda mouse takılıyor, fps düşükmüş gibi oluyor alt tab yapıyorum düzeliyor yardım ederseniz sevinirim fps 100 sabit bu arada
  16. schwarzenegger

Youtube Video İzlerken görüntü değişik bir şey oluyor.

Merhabalar, youtubeda bazı videoları izlerken ssde de olduğu gibi video değişik gözüküyor 1080p de böyle ama 720p yapınca düzeliyor görüntüsü ne yapmam lazım.
  17. schwarzenegger

ONİKUMA K19 KULAKLIK

onikuma k19 kulaklığı yeni aldım ve 2 gündür güzel kullanıyorum ama bugün rgb ışıklarını taktığımda kulaklıktan değişik sesler geliyor sadece sesi taksam böyle ses olmuyor ama rgb usbsini taktıktan sonra kulaklıktan değişik sesler geliyor nedeni nedir
  18. schwarzenegger

Fiber internetim ile ilgili sorun

Merhabalar, Fiber İnternetim var ve ookla speed test sonucum : https://www.speedtest.net/result/12548107346 böyle çıktı. Bu İndirme hızıyla benim neredeyse 7mbps ile indirmesi gerekirken 3.6 - 3.7 civarı ile indiriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  19. schwarzenegger

Fiber internetim ile ilgili yaşadığım sorun

Merhabalar, Fiber İnternetim var ve ookla speed test sonucum : https://www.speedtest.net/result/12548107346 böyle çıktı. Bu İndirme hızıyla benim neredeyse 7mbps ile indirmesi gerekirken 3.6 - 3.7 civarı ile indiriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Geri