Arama sonuçları: *

• Users: ardabaver
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

1500 tl fps oyunları için mouse önerisi

Elim orta büyüklükte Palm tutuyorum daha çok Valorant ve Cs go oynuyorum. MM712 diye bir model beğendim şu anlık fakat önerebilceğiniz başka bir mouse olursa onu da değerlendirmek isterim.
  2. A

Çözüldü✓ MM710 vs MM712 Hangisini almalıyım?

Arkadaşlar merhaba yeni bir mouse almayı planlıyorum.Valorant oyuncusuyum elim orta büyüklükte.Corsair MM710 ile Corsair MM712 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkında değer mi?
  3. A

Yurt dışı aldığım iPhone 14 Pro IMEI sorunu

urt dışından aldığım iPhone 14 Pro'nun model numarası kutusu üzerindeki model numarası ile aynı fakat IMEI numarası kutudakinden farklı. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. A

SSD Birden Yavaşladı

Bilgisayara girdikten sonra ssd de bir sorun olduğunu fark ettim steam indirme yaparken birden kullanımı %100 oldu.daha sonra bir sıkıntı olduğunu fark ettim.CrystalDiskMark test sonuçları: file:///C:/Users/PC/Downloads/SSD.PNG. Steam indirme yaparken normalde indirme 3 mb altına düşmezken böyle...
  5. A

Valorant Oynarken Mavi Ekran Hatası Ryzen 5 3600

https://drive.google.com/file/d/1no2VWMhm8JE0QiByxUUBtQgxDWPxuzZH/view?usp=sharing dump dosyam
  6. A

Yeni bilgisayarda geç açılma sorunu

Bilgisayarımı alalı 2 ay oldu fakat bir problemle karşılaştım problem tam olarak şu: Bilgisayar açılıyor ama klavyenin ve farenin ışıkları geç yanıyor geç yanmasıyla birlikte monitöre de görüntü geç geliyor hatta bir kere mavi ekran bile verdi :/.minidump dosyamı bir kullanıcıyla paylaştım ve...
  7. A

Bilgisayarın geç tepki vermesi

Arkadaşlar merhaba yeni aldığım (2 aylık) bir bilgisayarım var yaklaşık 5 gün önce böyle bir sorun yoktu.Sorun tam olarak şöyle:bilgisayar açılıyor fakat açılır açılmaz eskisi gibi klavyeye ve farenin RGB ışıkları yanmıyor yaklaşık 7 saniye sonra yanıyor ve ışıklar yanana kadar da monitöre...
  8. A

Yeni bilgisayarda mavi ekran sorunu

Yeni bilgisayar aldım ve mavi ekran hatası alıyorum.bilgisayari alalı 2 ay oldu ve abode premiere pro uygulamasını crackli olarak indirtikten sonra oldu sanki bu sorun.Bilgisayar açıldıktan 7 saniye sonra klavye ve fareye ışık geliyor ondan sonra bilgisayar birden açılıyor 2 gündür böyle...
Geri