Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Bios Usb Görmüyor Sorun Nedir ?

Merhaba , Laptop bilgisayarıma format atarken yarıda kapatmak zorunda kaldım şimdi format atmak istiyorum usb görmüyor. Usb çalışıyor 4 tane port var dördünü de denedim usb ışığı yanıyor ama bios görmüyor. Bios : InsydH20 Setup Unility Bios versiyon 9.0.1048
  2. A

Ryzen 5 5600x ikinciel

Ryzen 5 5600x ikinciel garantisi 4 aydır bitmiş ne kadara alınır. Kutu fan vs. Var Birde Ryzen 7 5800x var ikinciel garantisi yok kutu fan vs. Var
  3. A

Bu sistem ne kadar eder?

Sistem bileşenleri ; Anakart : Msi b550 gaming carbon wifi İşlemci : Ryzen 7 5800x kendi fanı Ram : Corsair vengeance rgb pro 16 gb 3600 mhz Ssd : m480 1 tb Psu : Cougar GX-S 750w plus gold Kasa : Vento rgbli kasa Ne kadar eder ?
  4. A

Bu monitör ne kadara alınır?

İkinci el bu monitör minimum ne kadara alınır? Herhangi bir sorunu yok . Garantisi yok Model: AOC 21.5" 22V2Q IPS Gaming Monitör
  5. A

Ekran Kartı Fiyatı İnecek mi ?

Arkadaşlar gelen elektrik faturaları cep yakıyor. Ikinci el ekran kartları satilmaya başlandı. Sizce ekran kartı fiyatı iner mi ?
  6. A

Hangi işlemciyi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Anakart : Msi b550 gaming carbon wifi Ram : Corsair vengeance rgb pro 3600 mhz 16 Gb Ssd : Spatium m480 1 TB Psu : Cougar GX-S 750W 80 Plus Gold Kasa : Vento Hangi işlemciyi almamı tavsiye edersiniz. Tavsiye ettiğiniz başka bir şey var mı? Şuanlık ekran kartı alacağım...
  7. A

Yardım İkinci el Ryzen 5 5600x alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ben ikincel ryzen 5 5600x işlemci alacağım.Bu işlemci mining sistemde takılı alınır mı , alınmaz mı alınırsa ne kadara alınır.Cihaz 2 aylık
Geri