Arama sonuçları: *

• Users: rave
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rave

Gale Hall mu Shooter 3 mü

Selamlar öncelikle, çok fazla konusu var biliyorum fakat yine de sormak istedim emin olamadığımdan çoğunlukla hikayeli oyunlar için kullanacağım nadiren fifa ve fpste kullanırım. bütçem en fazla 2k ultimate 2c önerecekler için şimdiden söyleyeyim iyzico indirimi kullanacağım için tercih...
  2. rave

Steam dışı oyun ekleyince başarımlar devam eder mi?

epicten bir oyunu steam kütüphanesine ekledim oyunu steamden başlatıp oynayınca oynama saati vs epicten artar mı yoksa değişmez mi
  3. rave

İphone şarj aleti önerisi

uygun fiyatlı adaptör ve şarj aleti lazım kablo olarak belkin düşünüyorum fakat bu üründe hızlı şarj var mı yazmıyor hiç bir yerde https://www.amazon.com.tr/Belkin-Kablosu-Lightning-Durumunuzu-Sertifikal%C4%B1/dp/B08F2V39YJ?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  4. rave

Gmail adresi nasıl değiştirilir

Arkadaşlar yeni hesap açmadan gmail adresimi değiştirmek istiyorum yönlendirme olayını biliyorum fakat uygulamalara kayıtlı gmaili yönlendirmeyle değiştirirsem sonraki girişlerimde onu kullanabilir miyim?
  5. rave

Lenovo 300 Wireless Ofis Faresi

https://www.trendyol.com/lenovo/300-wireless-compact-mouse-gri-p-790572047?boutiqueId=61&merchantId=624588&utm_source=influencer ofis-çalışma amaçlı uygun fiyatlı kablosuz mouse arayanlar için ideal en yakın fiyat 500 tl
  6. rave

Yurtdışı telefon almak mantıklı mı ?

Şuan iphone xs 256gb kullanıyorum 12-13 bin TL'ye satıp 1 tane yd iphone 12 1 tane yd xs almak mantıklı mı ? e sim+normal simle 8 ay rahatça 12yi kullanırım kalan 4 ay da normal simle xs kullanırım gibi düşündüm fakat tek hat 2 ayrı yurtdışı telefon olunca dediğim şey yapılabiliyor mu yoksa illa...
  7. rave

TP link ub400 alınır mı?

sadece pcde bluetooth kulaklıkla kullanmak için alacağım videolarda gecikme yaşar mıyım ub 500 önermeyin lütfen arada 100 liraya yakın fark var o farkı vermek istemiyorum yada 150ye dark 5.0 mı alayım ?
  8. rave

sony linkbuds s vs jabra elite 7 pro

başlıkta belirttiğim gibi ikisinden hangisini almalıyım bass ağırlıklı dinlemediğim için jabra daha çekici geliyor fakat sonyninde ancsi daha iyi mikrofon farkı önemli değil önceliğim ses kalitesi mid ve tiz ağırlıklı genel olarak enstrümanlı müzikler dinliyorum. 1691859240 arkadaşlar bilgisi...
  9. rave

hangi tws kulaklıgı tercih etmeliyim ?

merhaba arkadaşlar tws bir kulaklık alacağım fakat çok fazla model var haliyle kafam karıştı hangisini almam daha iyi olur mikrofon kalitesi aşırı önemli değil en önemlisi müzik performansı bass ağırlıklı olmasın. aklımdaki modeller şu şekilde: jabra elite 7 pro sony linkbuds s oneplus buds pro...
  10. rave

max 1000 tl bluetooth kulaklık önerisi

ios uyumlu olması güzel olur anc hiç kullanmadım fakat deneyimlemek istiyorum hijyen takıntım yok çok iyi bir şekilde dezenfekte ettikten sonra ikinci el az kullanılmışlarda sorun çıkacağını düşünmüyorum o yüzden sıfır yada 2.el de olabilir şuan haylou t15 var fakat eskidi artık en önemlisi...
  11. rave

android whatsapp yedeğini iosa aktarma çok acil

iyi akşamlar herkese, android cihazdan iosa geçiş yaptım whatsappı yedekleyince direkt geçiliyor sanıyordum fakat öyle olmuyormuş android cihaz çoktan sıfırlandı fakat elimde başka android cihaz var konuşmaları ücretsiz bir şekilde iosa aktarma yöntemi var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  12. rave

Klavye nasıl modlanır?

merhabalar başlıkta belirttiğim gibi elimde blitzwolf bw kb2 var sesi daha tok olsun diye modlamak istiyorum ucuz yollu olursa daha iyi olur aklımda tape ve foam mod yapmak var 1689714827...
  13. rave

ds4 şarjdan çekince bağlanmıyor

merhabalar aldığımdan beri var aslında bu problem sadece basitçe tamir edilebilir bir şeyse tamir etmek istiyorum. kablo ile oyunlarda sıkıntı olmadan oynayabiliyorum, ds4windowstan baktığımda şarjı dolu gözüküyor ama doğru mu gösteriyor bilmiyorum. şarj olmasında da sıkıntı yok prize taktığımda...
  14. rave

lamzu atlantis vs viper v2 pro

ikiside 2.elde aynı fiyatta hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım viper v2 pro daha iyi bir tercih sanırım 1686669567 lamzu atlantis v2 bu arada
  15. rave

Dolaptan satış güvenilir mi

param güvendeyle satacaktım 800e birisi 850ye dolaba yükler misin kuponum var dedi dolap satıcı açısından güvenilir mi adam bozuk ürünü kutuya koyup geri yollayabiliyor mu
  16. rave

Ptt kargo ne zaman teslim eder?

aliexpressten indirimlerde ürün almıştım bugün ptt teslim almış böyle gözüküyor istanbuldan benim bulunduğum semte gelecek sadece sizce yarın teslim ederler mi ptt bekletiyor deniyor genelde bu bekletme kısmı bulunduğum şubeye geldikten sonra mı oluyor 1685724919 2 şubede istanbul içi bu...
  17. rave

Bu yazılım ban yedirir mi ?

İyi forumlar, linkteki ürünü almayı düşünüyorum fakat ses açma kısma vs. için büyük ihtimalle yazılım gerekli bu yazılım vac, vanguard gibi sistemlerde sorun olur mu...
  18. rave

mouse takılma sorunu

merhabalar pwnage ultra custom ergo wireless kullanıyorum sanırım içine köpek kılı kaçtı az önce çok takılıyordu biraz üfledim ama tam düzelmedi hala ara ara takılıyor nasıl temizleyebilirim sökmek istemiyorum iyice bozulur diye
  19. rave

CSGO hangi m4a4 skini daha iyi olur ?

hem yatırımlık hemde oynamalık skin alacağım 350 tl bandında lis skins gamerpay dmarket tarzı bir yerden alacağım aklımda mw in living color yada ft the emperor var the emperora bir tık daha yakınım hem görünüş olarak hemde envanterdeki ak the empressle daha uyumlu olduğu için ama yine fikrinizi...
  20. rave

şehirdışına çıkacağım için okul veli izin belgesi

merhabalar 1 haftalık tatilden 3 gün önce salı günü falan şehirdışına gideceğim okula dilekçe yazsak babamla götürsem devamsızlığı özürlü olarak geçirirler mi yarın okula soracağım zaten de yine de bilgisi olan varsa merak ettim
Geri