Arama sonuçları: *

• Users: kerim4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

🔥İndirim CarrefourSA seçili kek,bisküvi ve kraker çeşitlerinde 1 alana 1 bedava

onlineda da geçerli marketlerde de geçerli link
  2. K

Yardım itopya ürün garantisi hakkında yardım

1.5 yıl önce itopyadan klavye almıştım 200 liraya, bazı tuşları basmıyordu garantiye yolladım yapamadıklarını ve 200 lira iade - 200 liralık kupon - muadil ürün seçeneklerinden birini seçmemi istediler muadil ürün olarak link bunu verebileceklerini söylediler kabul ettim fakat kullanmak...
  3. K

moodle sınav çözme sitesinde bildirim gidiyor mu

Sınav sürecinde yaptığınız tüm işlemler öğrenci numaranız ve IP adresiniz ile sistem tarafından kayıt altına alınacaktır. şöyle bi açıklama var ama sınavdayken yeni sekme açsak anlarlar mı bilen var mı
  4. K

Yardım netspeed mi türknet mi

altyapımı sorgulattığım zaman 50 mbps çıkıyor türkcell süperonline tahüütüm bitti neye geçmeliyim nasıl kaçlık bi paket almalıyım yardımcı olur musunuz pek bilgim yok
  5. K

🔥İndirim Kumtel AİRFRYER Haf-02 1899TL (VİSA)

VİSA KARLTA PREMİUM A 1899 TL'ye DENK GELİYOR
  6. K

Yardım FİFA 23ün rezaletleri sıkmaya başladı

o kadar para verdiğimiz oyunda bu kadar hata alıp uğraşmak gerçekten can sıkıcı çoğu kişide olan şu hatanın bi çözümü yok mu? hata:fifa 23 your game failed to launch hatası
  7. K

MSI GG Force GC20 V2 vs Replika PS5 KOLU

hemen hemen aynı fiyat çakma ps5 kolu bi kaç ay önce paylaşılmıştı yorumlar fena değil sizce hangisi
  8. K

Yardım BU KRAMPONLARIN OLAYI NEDİR?

https://www.hepsiburada.com/leipae-erkek-futbol-ayakkabisi-yurt-disindan-p-HBCV00003B6RXE?magaza=XingheShop 1678796013 1678796125 YURTDIŞI OLDUĞU İÇİN Mİ UCUZ ORJİNAL Mİ BUNLAR VE KALİTESİ NASILDIR YORURMLARI İYİ
  9. K

Yardım FİFA 23 gerçek kamera açısına en yakın kamera açısı hangisidir ?

fifa 23 de gerçeğe yakın olan kamera açısı nedir?
  10. K

Gövde Kesici Bıçak )bu ürünü nerden bulabilirim?

şu ürünü uygun nerde bulabilirim yardımcı olur musunuz takacağım ürün zaten 400 lira link
  11. K

Yardım fifa 23 hakkında yardım

fifa 23 de top kalecinin elindeyken fake pas atıyorlar onu nasıl yapıyoruz bilen var mı? birde korner kullanmadan önce kaleci altı pas çizgisine kadar çıkıyor onu nasıl yapıyoruz?
  12. K

Yardım monitör ayarları nasıl olmalı?

arkadaşlar monster monitörüm var şu ayarları pek bilmiyorum görüntü ayarlarım nasıl olmalı yardımcı olur musunuz? (240hz 27 inç r5 5600x 3060ti) netlik; açık/kapalı ultra canlı; açık/kapalı freeSync/G-Sync; açık/kapalı overdrive; kapalı/düşük/orta/yüksek hdr; açık/kapalı
  13. K

yatay geçiş hakkında yardım

myp ile okul değiştirmek istiyorum fakat aklımda kalan bişey var şimdi ben özel bir üniversitede yüzde 50 bursla okuyorum başka bi özel okula geçsem yine yüzde 50 burs mu olur yoksa bursum kesilir mi?
  14. K

Yazılım öğrenmek istiyorum nerden başlamam gerek nelere dikkat etmeliyim?

arkadaşlar evde yazılım öğrenmek istiyorum online kurs,youtube vs. nasıl ilerlemeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  15. K

Yardım değişime giden ürünün teslimat süresi?

amazondan hardisk almıştım bozuldu garantisi bitmeden değişime gönderdim 2 haftadır teslimat tarihi bekleniyor diyor yasal olarak kaç günde göndermeleri lazım. not:ürünü aldığım fiyatın iadesini kupon olarak yapalım ürünü alın aradaki farkı da ürünü aldıktan sonra iade edelim dediler kabul...
  16. K

Yardım Fifa 23 ping sorunu?

diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yokken fifa da pingden oynayamıyorum hatta valorantı 15-20 pingle oynuyorum sorun nedir yardımcı olur musunuz? o kadar para verdiğimiz oyunda bunların olması üzücü
  17. K

araç içi telefon tutucu önerisi ?

telefon tutucu önerisi alabilir miyim mıknatıslı da olabilir
  18. K

Bilgisayarım yavaşladı d gözükmüyor

yardımcı olurmusunuz bilgisayarı kapattım yarım saat sonra açtım açarken bios ekranında 'Scanning and repairing drive (D:): 100% complete' yazdı açıldı ana ekran geç yüklendi pc yavaşladı sonrasında bilgisayarıma girdim d gözükmüyordu yardımcı olursanız çok sevinirim. 1670529968 d gözükmüyor...
  19. K

500 lira civarı gamepad önerisi?

bugün paylaşılan çakma ps5 kolu mu f710 mu yoksa monster pusat mı alınır?
  20. K

steam hesabım ne kadar eder?

FİFA 22 FİFA 21 EURO TRUCK SİMÜLATÖR (TÜM DLCLER) FORZA HORİZON 4 PUBG(ÜCRETLİYKEN ALMIŞTIM) F1 2020 WİTCHER 3
Geri