Arama sonuçları: *

1. I

SAMSUNG 990 PRO 1TB SSD

Merhaba Anakart modelim aşşağıda belirttiğim model SAMSUNG 990 PRO SSD DESTEKLER Mİ ? ASUS TUF GAMING B450M-PRO II https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-b450m-pro-ii/
  2. I

SECURE BOOT AKTİF OLMUYOR YARDIM

other os yapıyorum fakat msinfo32 kısmında secure boot hala kapalı gözüküyor nasıl çözebilirim bunu?
  3. I

EKRANIM ANLIK BOZULUYOR LÜTFEN YARDIM

Bilgisayarı komple yeni aldım Monitör felan kasa 1 hafta oldu 3 gündür böyle bir sorun yaşıyorum nedeni nedir acaba? Monitör: AOC 25G3ZM Ekran kartı: 4060Ti 1724601914 +
  4. I

Rust Fiyatına ne oldu ?

Steam dolar kuruna geçince Rust 39 Dolara çıkmıştı ve 1100 TL ye felan denk geliyordu , steam'a tekrar bakayım dedim ve Rust'ın 18 Dolara düştüğünü gördüm ve indirim felanda yok TL olarak 569 TL'ye felan denk geliyor steam 'deki oyunlara yeni fiyatmı geldi haberi olan var mı ?
  5. I

FANLARIM ÇALIŞIYOR FAKAT LEDLER ÇALIŞMIYOR

Kasamı ve fanlarımı yeni aldım herşeyi düzgün bir şekilde taktım bütün fanlarım çalışıyor fakat kasanın ön kısmındaki 3 fanın Ledleri çalışmıyor ama fanlar aktif çalışıyor Anakart: Asus Prime A320M-K Kasa: GameMaster GM-210K Beyaz RGB Kumandalı Fan: Kasanın kendi fanları
  6. I

Öneri 240Hz Monitör Önerisi

Arkadaşlar sadece monitör önerisi yapabilirmisiniz bu bütçeye uygun varsa bildiğiniz.
  7. I

Ryzen 7 5800x3D Sıcaklık

Bugün Ryzen 7 5800x3D işlemci taktım , sıvı soğutucu olarak ta lian li galahad 240mm taktım böyle fan sesleri oyunlarda duyulacak şekilde çalışıyor pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum Valorant'da Sıcaklık 74 , 75 derece falan Rust'da Sıcaklık 74 , 75 , 79 , 80 değişiyor Sizce bu sıcaklık...
  8. I

Corsair Delta RGB Sıvı soğutma takılır mı ?

Merhaba yakın zamanda Ryzen 7 5800x3d alacağım ve kasa modelim corsair delta rgb kasama ve işlemciye uygun sıvı soğutma önerebilir misiniz?,tabii ki bu kasaya sıvı soğutma oluyorsa ? Anakartım ASUS Tuf B450M Pro A II
  9. I

Yardım CSGO YANIT VERMİYOR.EXE SORUNU

Arkadaşlar maplere'e girerken oyun donuyor görev yöneticisinden bakıyorum csgo.exe yanıt vermiyor diyor 1dk bekleyince düzeliyor map'e giriyor neden oluyor bilgisi veya yardımcı olucak birisi varmı ? NOT : Bu arada bilgisayarı yeni aldım - Donanım Arşivi GT2
  10. I

DONANIM ARŞİVİ GT2 AMD Soru

İşlemci Ryzen 5 5500 Ekran kartı RX 6600 valorantta fps im normal 250 230 300 210 arası gidip geliyor ama csgo yu indirdim csgo da fps im 130 140 tab a basınca 100 e düşüyor ne alaka anlıyamadım bilen varsa yardım edebilirmi ?
  11. I

Yardım Asus Tuf B450M Pro II Bios Güncelleme

Merhaba şuan yeni kurdum bilgisayarı anakartım Asus Tuf b450 m pro II bios dosyasını usb ye atsam bios usb sine takıp anakartın arkasında bi bios düğmesi var ona bassam kendi kendine güncellermi ?
  12. I

Donanım Arşivi GT2 Sistemin Parçaları Farklı Model Geldi?

Gaming Gen Tr den Abdullah abinin çıkardığını 9999 TL lik kasayı aldım hemde ilk alanlardan birisi benim parçalarınada baktım sipariş detayınada baktım yazan Anakart B450-M A II bana gönderdikleri B450M Dragon yazan Ram modeli Fury bana gönderdikleri model Corsair kasa modeli desende farklı...
  13. I

BU KULAKLIK NİYE BU KADAR PAHALI ?

Şu kulaklığı almayı istiyordum ama bir türlü fiyatı düşmedi dolar 18 iken 1600 - 1700 TL civarlarında geziyordu fiyatı dolar 11 - 12 TL civarlarına düştüğünde ise bu kulaklığın fiyatını 1350 civarlarında geziyordu ve şuan dolar 13.87 dolar 2 tl artmasına rağmen kulaklığın fiyatını 1600 TL'ye...
Geri