Arama sonuçları: *

• Users: felezz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Güç kaynağından gelen hafif cızırtı

Arkadaşlar bu ses normal mi bir sorun yaratır mı çok fazla gelmiyor yakınlaşınca duyuluyor. Elektrikçi fan sesi dedi ama fanını durdurduğum zaman da yine geliyor donanımımı etkiler mi?
  2. F

Güç kaynağı cızırtı sesi

Bugün anakart ve işlemci feğişimi yaptım. Ondan sonra çalıştırdığımda güç kaynağının fiş yerinden cızırtı geldiğini gördüm. Daha önce hiç böyle olmamıştı ya da ben fark etmedim. Sebebi nedir güç kaynağım cosair vs650. taktığım anakart B450M-K işlemci Ryzen 5 5600
  3. F

Sistem yükseltme uygun mudur

i5 7400. ASUS Prime B250M-K 8 GB Corsair RAM. GTX 1060 6 GB. Şu anki mevcut sistemimi yükseltmek istiyorum. Ryzen 5 5600 ve ASUS Prime B450M-K 2 anakart almak istiyorum. Herhangi bir uyumsuzluk sorunuyla karşılaşır mıyım?
  4. F

Asus prime 250m-k ram uyumu

https://www.amazon.com.tr/Kingston-FURY-Beast-DDR4-KF432C16BB/dp/B097K5J1SB/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=263QZHZ0DITK8&keywords=Kingston+Fury+8GB+3200MHZ+DDR4+RGB+CL16+Ram&qid=1669760617&qu=eyJxc2MiOiIxLjE5IiwicXNhIjoiMS4wMCIsInFzcCI6IjAuMDAifQ==&sprefix=kingston+fury+8gb+3200mhz+ddr4+rgb+cl...
  5. F

benq xl2411k monitör gtx1060 ile uyumsuzluk

bugün kargom elime ulaştı monitörü test için kullanıcaktım fakat no cable connected hatası aldım. uzun uğraşlar sonucu ekran kartımdaki dp giriş yerine tam girmediğini farkettim (girişin yarısı açıkta kalıyor) ekran kartıyla uyumlu dp alırsam bu durum düzelir mi veya başka bi öneriniz var mı?
  6. F

Benq xl2411k no cable connected hatası

gtx 1060 ekran kartına sahibim. dp ile bağlantı yapıyorum fakat olmuyor. burdan veyahut instagram gibi yerlerden görüntülü yardım edebilirseniz sevinirim.
Geri