Arama sonuçları: *

• Users: Speiltura
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

CPU soğutucu fanı kaç mm olmalı

Şuan kasam 240 mm ama yeni alacağım kasada 165 mm yazıyor işlemcim Amd 5 3600 3.6 ghz stok fanı içinden çıktı yeni kasaya sığmama ihtimali var mıdır
  2. S

Kasaya ekstra fan yakmak zora sokar mı

Selamlar dark guardian almayı düşünüyorum ekstra 2 fan taktırsam psu sıkıntıya girer mi psu Sharkoon 650 w şuan 2 fanlı kasa kullanıyorum
  3. S

Psu kablosu yetişmeme sorunu

Genel olarak sharkoon paylarının kablosu kısaymış kasamı değiştirip dark guardian pro almayı düşünüyorum ama kablo yetişmez diye tedirgin oldum benim kasam 47-48 arası dark guardian 51 cm fotoğrafları bırakıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? (Toz için kusura bakmayın) 1657263255 anakartım mATX
  4. S

Psu kablosunun yetişmemesi

Sharkoon Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU kullanıyorum genel olarak kabloları kısa kalıyormuş Dark Guardian Pro almayı planlıyorum kablo yetişmez diye korkuyorum ekstra kablo almak istemiyorum MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart kullanıyorum mATX...
  5. S

Rtx 2060lı sistem için kasa önerisi

Kasadan anlamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır? https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/29437/ bu kasa hoşuma gitti ama bu işlerden anlamıyorum
  6. S

Corsair hs-35 değişim süreci

Selamlar. HS-35 kulaklığım kırıldı Corsair'a yazdım ürünü onlara yollamamı bana geri yollayacaklarını söylediler. Hollanda'ya yollamamı istiyorlar ama nasıl yapacağıma dair gram bilgim yok nasıl yapabilirim ? Sanırım aynı sorunu bazı kişiler yaşamış var mıdır tecrübesi olanlar
Geri