Arama sonuçları: *

• Users: O21E
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O21E

700TL Fare önerisi KABLOSUZ

Merhaba fareyi genel olarak oyun için kullanıcam. Rekabetçi olarak CS 2(kasa düşürmek için genelde.) ve bf6 oynuyorum. Şu an baktığım aigo gm 80 ama plusıda var tam olarak ne farkı var bilmiyorum. ışıklı olmaması daha iyi olur. bütçem 700tl civarı
  2. O21E

46 bin TL'ye oyun, dizi-film, Excel ve web araştırmaları için laptop önerisi

Merhaba. Dizüstü bilgisayar alacağım. Bütçem 46 bin TL. Oyun oynarım, dizi-film izlerim, arkadaşlar ile sohbet muhabbet olur ayrıca okuduğum bölüm gereği Excel kullanmam ve internette araştırma yapmam gerekiyor. Buna uygun bir öneriniz varsa bakmak isterim. Şöyle bir şey buldum az önce
  3. O21E

İsmi yazmayan klavye nasıl sizce ?

Merhaba ben klavye almayı düşüyorum ve bunu buldum. Sizce nasıl alınır mı ? https://tr.aliexpress.com/item/1005007181934051.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4d3a406a0XLHzZ&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  4. O21E

Hangisi daha iyidir ? (Dukabel)

Merhaba usb A girişli kulakiçi kulaklık alıcam ve bu tarz kulaklık satan tek marka olarak Dukabel i buldum. Biri earbuds diğeri ise earphone özellikleri de aşağıda yazıyor sizce hangisi daha iyi ? Ayrıca bu tarz bildiğinz kulaklık varsa önerir misiniz.
  5. O21E

Asus prime h310m-f r2.0 pcle wireless adaptörü destekler mi

Merhaba benim bilgisayarım wifi desteklemiyo onun için PCle wireless adaptörü alıcam ama onu takabileceğim yer var mı yok mu bilmiyorum. Elimde kullanım kılavuzu yok internetten baktım bulamadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Ayrıca dizce usb mi yoksa yoksa PCle wireless adaptörü mü alınmalı ?
  6. O21E

Tempmailde mail gördernme

şimdi tempmail de karşı tarafa mail gönderebiliyor muyuz yoksa sadece karşıdan mail almak için mi kullanılıyor
  7. O21E

Çözüldü✓ Banka Hesabımdan 14.99Dolar çekildi ama geri alamıyorum

Şimdi benim bankadan 3 ağustos da 14.99usd 423tl olarak çekilmiş altta da amazon prime diyor o vakitte loldeki prime kapsülden faydalanmak için ücretsiz deneme sürümünü almıştım ama bunu tempmaildeki maillerden yaptım o an prime alındı gözüküyordu ama kullanamıyordum sonra normal mail açıp...
  8. O21E

Steam iadem 10 gündür gelmedi

steamden 350tllik alışveriş yaptım 1 gün sonra 150tllik olan kısmı iade ettim bunun 50tlsi 2 gün sonra yattı ama geri kalan kısmı hala yatmadı. İadeyi 2 temmuzda yaptım gelen 50tl 6 temmuzda geldi geri kalan hala gelmedi. normal bir şey mi yoksa bankayı ariyim mi tavsiyeniz var mı ?
  9. O21E

Çözüldü✓ İşletim sistemi değiştirmek ekran kartına zarar verir mi

Önceden win 10 dan win 11 e geçmiştim ve 2 gün geçmeden ekran kartım yandı, daha önceden rahatlıkla kullandığım için işletim sisteminden olduğunu düşündüm. Şimdi yeni ekran kartı aldım ve win 11 güncellemesi geldi tekrar geçsem tekrar öyle bir şey olur mu diye sorucaktım.
  10. O21E

Win 10 yüklü sisteme Win 11 yüklemek

Şimdi bana win 11 güncellemesi geldi. Şuan pcde win 10 var eğer ben bu güncellemeyi yaparsam diskimde Win 10 ile birlikte Win 11 mi olucak yoksa Win 10 u silicek mi ?
  11. O21E

Çözüldü✓ Monitör Hz değeri değişince ekranda bozulmalar oluyor

Evet başlıkta belirttiğim gibi hz değeri 144 iken ekranda resimdeki gibi bozulmalar oluyor fakat 120 ve altına çekince düzeliyor ve oyunlarda tam ekranda tekrar bozulmalar oluyor orda hz fark etmeyior çercevesiz veya pencereli yapınca düzeliyor
  12. O21E

Çözüldü✓ Ekranda bozulmalar oluyor

Fotoğraflarda olduğu gibi ekranın sağ alt kısmı yoğunluklu olarak böyle bozulmalar oluyor bilgisayarı yeniden başlatınca ya düzeliyor ya da azalıyor bunun bir çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz
  13. O21E

Çözüldü✓ Pc açılırken siyah ekranda kalıyor

Bilgisayarı açmaya çalışınca Bu ekranı veriyor daha sonra Bu ekrana geliyo en sonunda da siyah ekranda kalıyor ve hiçbir şey olmuyor ara sırada otomatik onarıma atıyor ama orada bir sonuca ulaşamadım neyden kaynaklanıyor olabilir?
  14. O21E

Windows 11 desteklendiği halde desteklenmemektedir uyarısı var

Burada görüldüğü gibi desteklenmediğinden Windows 11 yüklenmiyor ve PC Sistem Durumu Denetimi uygulamasından kontrol edin diyor ama Burada da desteklediğini söylüyor çare var mı ?
  15. O21E

Çözüldü✓ Asus Prime H310M-F R2.0 model anakarttan bir parça çıktı ACİL

Başlıkta belirttiğim anakartın takılı olduğu kasayı temizlerken hiç zorlama olmadan kabloya dokunduğum an kablo düştü yani normalde bir yerden kablo çıkartırken az da olsa bi zorluk hissedilir bunda hiç olmadan direk elde kaldı. Kabloyla uyumlu anakartta giriş var oraya takınca pc açılmıyo...
Geri