Arama sonuçları: *

• Users: iameray
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

50-55K sistem önerisi

Güncel bi sistem istiyorum ve uzun sure goturmesını istiyorum önerebilir misiniz
  2. I

2 monitörüm var bunları tek monitör gibi nasıl birleştirebilirim?

Nasıl birleştirebilirim yardımcı olur musunuz sanki tek kocaman bi ekranmıs gibi yapmak istiyorum
  3. I

50.000TL sistem önerisi

Yeri gelir yayın açarım yeri gelir video çekerim edit yaparım oyun oynarım. Parçaları birbiriyle uyumlu uzun yıllar sorun çıkartmayacak bir sistem önerir misiniz? Not: 2 adet 27 inch 2K monitör takacağım RAM minimum 32 GB olursa muthiş olur.
  4. I

RX 6500XT EN İYİ DRİVER SÜRÜMÜ HANGİSİ?

En stabil ve en iyi sürümü hangisidir?
  5. I

Bilgisayarın ekranı gidip reset atınca ekran kartı devre dışı bırakılıyor

Merhaba, bunu birkaç kez yaşadım. Bilgisayarın ekranı bir anda gidiyor ekranda HDMI NO SIGNAL yazıyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Reset düğmesine basıp tekrar açıyorum ve aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının devre dışı bırakıldığını görüyorum. Etkinleştir diyorum düzelmiyor...
  6. I

Sistem HDMI no signal hatası veriyor ve yeniden başlatmadan düzelmiyor

Bir şeyler izlerken, oyun oynarken veya normal takılırken bile 2 ekranımda birden gidiyor HDMI no signal yazıyor ve geri gelmiyor. Ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Bu olayın sonunda reset atmadan bilgisayar düzelmiyor reset attıktan sonra ekran kartı devre dışı kalmış oluyor aygıt...
  7. I

Rust oynarken ani FPS düşmeleri meydana geliyor

Rust oynuyorum ancak saga sola donunce falan FPS aniden dusuyor, drop yiyor. Ayarı düşürmeyi arttırmayı falan denedım ancak hepsinde aynı sorun, nasıl çözebilirim? Sistemim https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/
  8. I

Steam Trade URL hatası

Bu hatayı alıyorum ancak her şeyi doğru yaptım.
  9. I

20K Hazır Sistem önerisi

Ne önerirsiniz DDR 5 olur mu bu fiyatA?
  10. I

Windows arama penceresi yüklenmiyor.

Burada ne ararsam arayayım böyle kalıyor. Ekran kartımı güncelledim ve böyle oldu. AMD RX 6500 XT.
  11. I

Bu sisteme hangi ekran kartını alabilirim?

Sistemim bu tüm parçalar aynı: https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/ Nvidia bi ekran kartı almak istiyorum bu sistem için en uygun hangisi olur? Ayrıca bi ssd önerebilirseniz çok iyi olur sata ssd olabilir. Teşekkürler.
  12. I

JPG.mpaj uzantısı nasıl açılır?

Flash bellekte fotoğraflar ve videolar vardı, taktım ve kontrol ettiğimde fotoğraflar ve videolar .JPG.mpaj uzantısını almış ve bozulmuş. Sonuna sadece .JPG yapsam bile düzelmiyor, çok önemli şeylerdi. Yardım edebilir misiniz?
  13. I

15K Bütçe ile hangi monitörler alınabilir?

Monitör önerisi bütçe 15K 1706890036 Curved olmasını istiyorum hikaye oyunları oynayacağım
  14. I

RX 6500 XT Undervolt işlemi nasıl yapılır?

AMD uygulamasını açınca HDMI NO SIGNAL hatası alıyorum direkt o yüzden AMD uygulamasını açmadan undervolt yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim?
  15. I

Garantiden gelen sistemin sorunu düzeltilmemiş haklarım nelerdir?

İtopya'dan aldığım hazır sistem 1. yıl sonunda HDMI NO SIGNAL adında bir adı hata vermeye başladı ne yaptıysam düzeltemedim hata kısaca şöyle oyun oynarken bir şey izlerken normal gezinirken ekran gidiyor HDMI NO SIGNAL yazıyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor ekran gelmiyor reset atmadan...
  16. I

Bilgisayarımı İtopya'ya gönderdim hala bir bilgi almadım.

HDMI no signal hatası aldığım için bilgisayarımı ve ekran kartımı İtopya'ya kargo ile gönderdim kargo diğer gün ulaştı ve 1 hafta oldu hala bir mail telefon mesaj vs almadım.
  17. I

XBOX kart bilgileri doğru ancak yanlış diyor.

Merhaba kart bilgilerini doğru giriyorum isim soyisim cvv vs. ancak yanlış diyor yardım edebilir misiniz?
  18. I

HDMI NO SIGNAL HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR

Herhangi bir oyun oynarken veya dolaşırken video izlerken vs birden ekran mavi oluyor HDMI NO SIGNAL hatası veriyor ekran gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor ve reset atmadan düzelmiyor. Reset attığımda ekran kartı devre dışı kalmış oluyor ve tekrar etkinleştirince düzeliyor bu...
  19. I

windows için önerebileceğiniz en iyi ücretsiz antivirüs programı nedir

Yüklediğim bazı şeylerden dolayı antivirüs programı arıyorum onerebileceğiniz nedir
  20. I

Türknet kullanıp son günlerde sorun yaşayan var mı

Son gunlerde özellikle bugun internet yavaşlıyor ve sıkıntılar oluşuyor benden başka yaşayan var mı?
Geri