Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yphen

Dişimde 3 gündür geçmeyen bir sızı var?

Selamlar öncelikle şunu belirteyim dişçiye randevu bulamadım devlette o yüzden buraya sormak istedim belki dişçi vardır diye. Olay şu 3 gün önce gece vakti durduk yere sol en arka alt dişime bir anda sızı girdi ve geçmiyor sadece ibuprofen içince sızı ve ağrımsı his gidiyor ilacın etkisi bitince...
  2. Yphen

Market'ten alınabilecek en iyi diş macunu ve fırçası?

Selamlar konu başlıkta ki gibi alınabilecek en iyi marka nedir diş fırçası ve diş macunu tarafında yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. Yphen

Hikayeli oyun önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hikayeli oyun arıyorum ve bulamıyorum aşağıya bitirdiğim oyun serilerini yazacağım onlar hariç önerileriniz var ise şimdiden teşekkür ederim ek olarak çizgi film tarzı, souls veya yapı yapma vs gibi oyunları sevmiyorum onları da önermezseniz çok sevinirim...
  4. Yphen

Kasa ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

Dostlar selamlar Aerocool P500C kasa aldım ek olarak Deepcool LE360 V2 sıvı soğutmam var fotoğraflar da görüldüğü üzere hepsinin bağlantısını nasıl yapacağım kasanın fanları satadan güç alıyor ek olarak bir tane fan bir tane de 3 pin argb girişi var onları anakarta taktım ama kasa da 1 fanın...
  5. Yphen

Upgrade için anakart önerisi?

Selamlar konu başlıkta ki gibi upgrade yaptığım için anakart arıyorum f/p şuan Asus ROG Strix B650-A Gaming Wi-Fi kullanıyorum B850 veya X870 anakart arıyorum aradığım özellikler siyah olması gerekiyor beyaz kullanmayacağım artık ek olarak bir de ATX olması lazım ATX kasa kullanıyorum yardımcı...
  6. Yphen

HyperX Cloud 3S Wireless için EQ ayarı

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi bu kulaklık için güzel bir ayar verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.
  7. Yphen

ATX Akvaryum kasa önerisi

Selam dostlar konu başlıkta ki gibi ATX Siyah akvaryum kasa arıyorum bütçem 6K MSI hariç diğer tüm kasalara bakabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. Yphen

MSI MAG PANO 100R PZ temperli camı patladı

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi montajı bitirdim temperli cam da yerine oturmuştu yani çıkık falan veya yarım değildi montajı bitirdikten 2 dakika sonra yan cam patladı tüm camlar yerlere saçıldı amazondan almıştım 2 gün önce ne yapacağım şimdi?
  9. Yphen

M.2 SSD'yi hangi slota takmam gerekiyor?

Dostlar selamlar Kingston Renegade M.2 SSD'im var ama aşağıda gördüğünüz resimde ki yere takılı şuan hemen altında da 3080 ekran kartım var bir kaç video da denk geldiğim şuydu yakın portlar olduğu zaman M.2 SSD'nin performansını etkilediğini söylüyordu videolar da bu doğruysa eğer 2 porttan...
  10. Yphen

HyperX Cloud III S bu fiyata alınır mı?

Selam dostlar konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinde 5.974,55 TL'ye düşüyor %5 indirim ile 50 TL'de kuponum var :D 5.924,55 TL ediyor alınır mı sizce bu fiyata yoksa bekleyim mi?
  11. Yphen

5.000 TL Gaming Wireless kulaklık önerisi

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi f/p işimi görecek kulaklık arıyorum ne müzik ne oyun tarafında seslerin kötü olmadığı şarj bitince kabloyla da kullanılabilen gaming wireless kulaklık arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ek olarak Steelseries serisi kullandım kafama oturmuyor...
  12. Yphen

Bu RTX 3080 alınır mı?

Dostlar selamlar ikinci el 3080 alacağım da bu aşağıda ki kart alınır mı mining yapılmamış temiz kart sıcaklık değerleri resimler de ki gibi sizce alınır mı?
  13. Yphen

Bu parçalar ne kadara satılır?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi ikinci elde aşağıda ki parçalar ne kadara satılır ekran kartım ikinci el psu 1 yıllık kalan parçalar ise 6 aylık buna göre öneri verirseniz çok sevinirim. İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 3.9 GHz TRAY (FG Tam) Anakart: ASUS ROG Strix B650-A Gaming...
  14. Yphen

Yeni toplayacağım sistem hakkında öneri?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi aslında upgrade yapmaya çalışıyorum ama bütçem ve zaman tutarlı olmuyor çünkü daha dün gördüğüm indirimler bugün bitiyor tekrar gelir mi gelmez mi muamma normal şartlarda beyaz bir sistemim var ama hem bakımı zor hem görsellik yok çünkü masamın üstüne...
  15. Yphen

AM5 B850 Anakart önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi B850 anakart arıyorum siyah sistem topladığım için siyah olması gerekiyor F/P anakart olması benim için yeterli bütçem 9.000 TL yardımcı olursanız çok sevinirim. Kasa: LIAN LI O11 VISION COMPACT TEMPERED GLASS SIYAH USB 3.0 ATX MID TOWER KASA
  16. Yphen

Akvaryum Kasa önerisi?

Dostlar selamlar akvaryum kasa arıyorum sistem upgrade yapıyorum beyaz setim var ama bakımı yorucu ve masamın üstüne koyamıyorum masanın altında duruyor o yüzden artık siyah sete geçiş yapacağım LIAN LI O11 VISION COMPACT TEMPERED GLASS var bu ve bunun alternatifi güzel hangi kasa alınır bir de...
  17. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi F2P vey P2W olmasının bir önemi yok dövüş mekaniklerinin ve grafiklerin güzel olduğu için BDO tarzı MMORPG oyunu arıyorum bildiğiniz veya oynadığınız oyun var ise yazarsanız çok sevinirim. Not: Silkroad - Metin2 - Knight - Rise Online - New World - Lost...
  18. Yphen

IPhone XS Max kılıf ve şarj kablosu önerisi

Dostlar selamlar eski kılıfım sararmaya başladı iyice değiştirmek istiyorum böyle güzel sade tasarımlı tasarımsız kılıf nereden alabilirim bir de şarj kablosu arıyorum orj şarj kablom temassızlık vs yapıyor orjinal kablo nereden alabilirim?
  19. Yphen

Sınırsız sanal kart oluştaracak dijital cüzdan?

Dostlar selamlar sınırsız sanal kart oluşturabileceğim bir yer var mı? Papara ve Nays hariç yardımcı olursanız çok sevinirim.
  20. Yphen

Parça değişimi sonrası pc görüntü gelmiyor

Selamlar, işlemci ve sıvı soğutucu değiştirdim montaj tarafında sorun olmamasına rağmen monitöre görüntü gelmiyor anakartım ASUS ROT STRIX B650-A GAMING WİFİ anakartı ilk aldığım da bios update atmıştım 9600X’i desteklediği bios sürümüne de baktım çok eski ve ben zaten kart gelince update...
Geri