Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yphen

MMORPG oyun önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi F2P vey P2W olmasının bir önemi yok dövüş mekaniklerinin ve grafiklerin güzel olduğu için BDO tarzı MMORPG oyunu arıyorum bildiğiniz veya oynadığınız oyun var ise yazarsanız çok sevinirim. Not: Silkroad - Metin2 - Knight - Rise Online - New World - Lost...
  2. Yphen

IPhone XS Max kılıf ve şarj kablosu önerisi

Dostlar selamlar eski kılıfım sararmaya başladı iyice değiştirmek istiyorum böyle güzel sade tasarımlı tasarımsız kılıf nereden alabilirim bir de şarj kablosu arıyorum orj şarj kablom temassızlık vs yapıyor orjinal kablo nereden alabilirim?
  3. Yphen

Sınırsız sanal kart oluştaracak dijital cüzdan?

Dostlar selamlar sınırsız sanal kart oluşturabileceğim bir yer var mı? Papara ve Nays hariç yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Yphen

Parça değişimi sonrası pc görüntü gelmiyor

Selamlar, işlemci ve sıvı soğutucu değiştirdim montaj tarafında sorun olmamasına rağmen monitöre görüntü gelmiyor anakartım ASUS ROT STRIX B650-A GAMING WİFİ anakartı ilk aldığım da bios update atmıştım 9600X’i desteklediği bios sürümüne de baktım çok eski ve ben zaten kart gelince update...
  5. Yphen

Amazon kargo kodu hakkında?

Dostlar selamlar, Amazon'dan işlemci siparişi verdim DFS Bilgisayar'dan 2 Eylül Salı günü verdim siparişi Cumartesi geleceği söyleniyor lakin bugün kargo kodu verilmiş BC ile başlıyor kolaygelsine'mi ait veya nereye ait bilmiyorum da kolaygelsin'e aratınca kodu "Belirtilen Takip Numarasına Ait...
  6. Yphen

9600X performansı nasıldır?

Dostlar selamlar 9600X aldım yapay zeka işleri ve kodlama işleriyle uğraşıyorum ek olarak FPS oyunları oynuyorum (Valorant, Rust, CS2 vb.) hem oyun hem de günlük kullanım için performansı nasıldır bir de fiyat olarak 8.889,00 TL aldım iyi midir sizce? Son olarak ufak bir sorum daha var şuan ASUS...
  7. Yphen

Rust oynarken PC kilitleniyor?

Dostlar selamlar beni krize sokan bir durum var Rust oynarken belirli bir süre de bazen pc anlık donuyor geliyor bazen de komple kitleniyor bazen de sesler gidiyor kulaklıktan vs. Ama sadece Rust oynarken bu hatayı alıyorum cs'de veya valo'da bu sorun yok ve hatanın neyden kaynaklandığını da...
  8. Yphen

Ambiyanslı akıllı ampul önerisi?

Dostlar selamlar bir yerde görmüştüm ama kaydetmemiştim şimdi de bulamıyorum hue gibi değil de daha çok bildiğiniz odaya bir ambiyans veren bir ampul vardı bileniniz var mı? Yoksa da ona benzer bir akıllı ampul var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
  9. Yphen

5000 TL Wireless kulaklık önerisi?

Dostlar selamlar 5k'ya günlük kullanım için ve oyunlar için kulaklık arıyorum HyperX Cloud III ile Steelseries Nova serisi haricinde önerileriniz varsa F/P olan kulaklık varsa yazarsanız çok sevinirim.
  10. Yphen

CS2 Skin satış yeri önerisi?

Dostlar selamlar elimde 1 bıçak 1 glock var bunları satmak istiyorum nereye satabilirim en düşük komisyonlu ve güvenilir şekilde bynogame hariç?
  11. Yphen

8K Wireless Kulaklık önerisi

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi ikinci el veya sıfır HyperX serisi harici kulaklık arıyorum şuan güncel olarak Cloud III kullanıyorum lakin yetersiz yerine daha iyi bir kulaklık arıyorum sıfır da alabilirim ikinci el temiz de alabilirim önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
  12. Yphen

Armory Crate RGB ve Fan Xpert 4 hata?

Dostlar selamlar asus rog strix b650-a anakartım var ve lian li lancool 216 kasam var lakin Aura Sync ile kafa efekti kasıyor gibi duruyor baya kötü bir animasyon gözüküyor ek olarak Fan Xpert 4 açtığım zaman ise aşağıda ki hatayı veriyor her şeyi güncelledim tekrar tekrar ama yine aynı.
  13. Yphen

Anakarta sıkışan vidalar nasıl sökülür?

Arkadaşlar selamlar dalgınlığıma geldi ve yanlışlıkla anakartı başka vidalar ile vidaladım ve resimde ki gibi kaldılar çıkmıyorlar ne yapmam lazım?
  14. Yphen

4K bandında sıvı soğutma önerisi?

Dostlar selamlar fiyat performans sıvı soğutma arıyorum 4K bandında 360 mm beyaz sıvı soğutma önerileriniz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim hava soğutmayı boşuna önermeyin kullanmak istemiyorum yıllardır kullandığım için biraz daha estetik görüntü istiyorum beyaz olması şart şimdiden...
  15. Yphen

7500F'ten hangi işlemciye geçilir?

Arkadaşlar selamlar, Şöyle bir merakım var 7800X3D harici 7500F'ten hangi işlemciye geçebilirim geçemeyeceksem de BIOS'ta işlemci için ne ayarı yaparsam daha fazla performans alırım yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe: 8K Anakart: Asus ROG Strix B650-A Gaming WIFI RAM: XPG Lancer RGB 32 GB...
  16. Yphen

32-64 GB USB Bellek önerisi?

Dostlar selamlar kısaca özet geçeyim okuma yazma hızları yüksek kaliteli 32-64 GB arası flash arıyorum 2 adet farklı alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  17. Yphen

Papara ve Sipay alternatifi veya benzeri önerisi?

Arkadaşlar selamlar Papara, Sipay ve Uption harici rahatça para transferi yapacağım fiziksel kartı olan bir yer var mıdır? Sağlam olması milyon tane şikayetli olmaması benim için önemli cashback mevzuları vs var ise harika olur şimdiden teşekkür ederim.
  18. Yphen

5K Beyaz ATX kasa önerisi?

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi ATX kasa arıyorum sistem beyaz olduğu için beyaz kasa gerekiyor F/P olarak hangi kasayı alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  19. Yphen

Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi alınır mı?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi alınır mı sizce aynı fiyat bandında daha iyisi var mı? Şuan ki anakartım MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi memnun değilim değiştirmek istiyorum alınır mı sizce veya başka önerileriniz var ise söylerseniz çok sevinirim.
  20. Yphen

Old Spice Duş jeli alınır mı?

Selamlar konu başlıkta ki gibi deo sticklerinden memnunum lakin duş jellerini hiç kullanmadım sizce alınır mı alınmaz ise önerebileceğiniz bir marka var mı?
Geri