Arama sonuçları: *

1. I

Windows Kayıt Defterini Hangi Programın Değiştirdiğini Nasıl Öğrenebilirim

Bir yazılım tarafından bilgisayarımdaki kayıt defterindeki bilgisayar açıldığında çalışacak olan kısma key eklenmiş. Bilgisayar açıldığında otomatik bir link açılıyor ve random sitelere yönlendiriyor. Yönlendirdiği siteler genelde kripto paralarla ilgili. Keyi silmeyi denedim ancak saat başı...
  2. I

ASP.Net Core Web API Ffmpeg Video - Resim Düzenleme

Yaptığım projelerden birinde tıpkı youtube da olduğu gibi yüklenen bir videoyu otomatik olarak kendi kalitesinden daha düşük kalitelere ayırmam gerekiyor. Biraz araştırdım ffmpeg kullanarak yapılabilir duruyor (henüz denemedim). Burada sormak istediğim şey şu ffmpeg i asp.net core da...
  3. I

Bir Bilgisayar Üzerinden Başka Bilgisayarı Açma

Uzaktan diğer bilgisayarları kontrol edebilecek bir uygulama üzerinde çalışıyorum. Takıldığım yer ise şu benim yönetici olarak belirlediğim bilgisayar uzaktan bağlı olduğu başka bir bilgisayarı açabilmeli. Nasıl yapacağıma dair en ufak bir fikrim dahi yok. Oturum kapatma, kapatma ve yeniden...
  4. I

Kasaya Kola Döküldü. Ekran kartına da 3-4 damla geldi

Merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yanlış açtıysam kusura bakmayın. Dün kasaya kola döküldü yaklaşık 150 ml kadar pc ye zarar gelmeden hemen kapattım ve fişi çektim ve direkt ekran kartını söktüm diğer parçaları takamam diye sökmedim. Zaten kasanın içine gördüğüm kadarıyla...
  5. I

Asp.Net Core SignalR - Flutter anlık bildirim sistemi

ASP.Net Core Web API (SignalR) ve Flutter ile anlık bildirim sistemi nasıl tasarlanabilir. Bununla ilgili pek çok araştırma yaptım fakat çözüm bulamadım anlık haberleşme için SignalR kullanıyorum ve bir kullanıcı mesaj gönderdiği zaman gönderdiği kişinin haberi olabiliyor. Fakat uygulama...
Geri