Arama sonuçları: *

1. N

33 bin tl'ye kadar rtx 4060'lı laptop önerisi

Arkadaşlar aralıkta almayı düşünüyorum.Şimdiden fiyatları görmek istedim.32 gb ramli varsa daha iyi olur. 1731864529 Belki zorlaesam 35'e çıkarım her halde.
  2. N

İnstagram her chelsea bayrağı koyduğumda ban atıyor.

Arkadaşlar ben hesabı açalı 5 6 gün oldu.Bügün fotoyu chelsea yaptım iki dakka reels izlerken bir anda o ban sayfası geldi.Numarayı yaptım da fotoyu atmadım.Bir tane tarihi karakterin fotoğrafını koydum(hitler değil).Sonra itiraz ettim.Önceden de bötle olmuştu chelsea bayrağı koyunca ban...
  3. N

Linked in'de milletin hesabına bakınca onda görünür mü?

Beyler selamlar bu uygulamayı akrabalar kullanıyordu.Ben de merak ettim baktım inceledim felan.Sonra bi baktım hocalarımın da hesapları var şu an onlara bakıyorum.Hesabımın adını kendi adım koymadım. (Bakmamın nedeni önceden hocalarım ne iş yapıyordu.Hangi üniversitelerde çalıştılar.)
  4. N

Efootbal 2024 kolektif gücü çok güçlü olan adamlar geliyor.

Beyler selam yıllar sonra bi pes oynayaım dedim.Yahu 6.klasmana kadar geldim.Bi 2.klasmandan geliyor bi 3.den yahu 3100 kolektif güçlü adam bile geldi.Arama ayarları çoğunlukla arama bölgesini arttırda.Ama gelen rakipler çok zorlu benim kollektif güç 2445 sağbek 51 adam yok orda buna nası çözüm...
  5. N

Selamlar 14,000'e pc önerir misiniz??

Selamlar 1 ay çalışıp üzerinede biraz ekleyip almayı düşünüyorum öneri varmı?
  6. N

getir yemek,yemek sepeti,iste gelsin indirim kodu varmı?

Varsa söylermisiniz?
  7. N

Dil bilginiz nedir forum?

Benimki a2 ingilizce c2 türkçe a1 arapça
  8. N

Ubuntu 23.04'de anconda nasıl kuruluyor.

Ya beyler daha yeni geçtim internette hepsini denedim tok kurulmuyor yardımcı olurmusunuz size zahmet.
  9. N

Üstteki üye hakkında bir şey yaz

Selamlar başka bir forumda gördüğüm bu konuyu burda açmak istedim. Şimdi nasıl yapılcağını anlatyım mesela bir üye benim hakkımda bir şey yazdı onun altına benim hakkında bir şey yazan üyeyi yorumlucaksınız olay bu hadi başlıyalım.
  10. N

Yurtdışına gitmek için neler lazım?

Selamlar 2 3 yılsonra yurtdısına gitmek istiyorum malum kısıden dolayı tüm süreçler nedir acaba? 1685339364 Düşündüğüm ülkeler almanya veya amerika
  11. N

Pes veya fifa oynamak için kol önerisi

Selamlar pes 13ve fifa 19 crack oynayacağım o yüzden max 150tlye kol onerısı ıstıyorum.
  12. N

Silindi

Silindi
  13. N

Silindi

Silindi
  14. N

Videonun arkasındaki oyun

15. N

Hüdapar 3 vekil çıkardı

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/son-dakika-huda-par-kac-vekil-cikardi-7684640/ Bavulları hazırlayın. 1684128717 @Realhas the Great
  16. N

Silindi

Silindi
  17. N

Bu videoda kullanılan not alma uygulaması nedir?

1683747001 ulan biriniz mi bilmiyor lan?
  18. N

Milletvekili seçimleri anketi

Lütfen oy veremeyecekler vermesin .
  19. N

Cumhurbaşkanlığı seçimi son anket

Herkese merhabalar benim gibi oy veremeyen arkadaßlar ankete katılmasin lütfen tek ricam budur. Bunun birde milletvekili seçimi için konusunu açcağım. 1683737825 Lütfen ankete oy attığınzda attım derseniz güzel olur.
Geri