Arama sonuçları: *

• Users: Ataberkyyl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ataberkyyl

Ps4 hikaye sıfırlama

Bugün konusunu açtığım ps 4 ü satın aldım içinde oyunlar ps network hesabına bağlı olarak geldi yani hesabı sildiğim anda oyunlar gider days gone, battlefield 1 oyunlarının hikayesinde ilerlenmiş bende hesabı silmeden bu oyunlara baştan başlamak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  2. Ataberkyyl

Parlak fat kasa ps4 alınır mı ?

Öncelikle merhaba , Letgoda gezinirken parlak kasa bir ps4 e denk geldim içinde days gone,witcher 3,doom,Bf1 ve need for speed oyunları var parlak kasa kutusu ve fişi yok 1300 tl ye buldum parlak kasaların sorunları çok oluyor doğru ama bu sorunlar düzeltildimi 1-2 ay kullanıp satmayı...
  3. Ataberkyyl

Android Cihaza 4 Saatte Bir Bildirim Gelmesini İstiyorum

Öncelikle merhaba Android telefonumda 4 saatte 1 bildirim gelmesini istiyorum bunun için hangi uygulamayı kullanmalıyım ( bildirim olması lazım alarm şeklinde değil )
  4. Ataberkyyl

Laptop için black friday'i beklemeye değer mi ?

6000 TL'ye kadr bütçem var ve doğru düzgün bir laptop bulamadım kasım ayını bekleyip öyle almak mantıklı olurmu ?
  5. Ataberkyyl

Öneri 5000-7000 ₺ arası laptop Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar geçen güne kadar şu laptobu düsünüyordum...
  6. Ataberkyyl

Öneri gtx 1650 ti için fazladan 1400 ₺ verilir mi ?

Merhaba, Laptop almak istiyorum ve 2 laptop arasında kaldım...
  7. Ataberkyyl

İnternet tavsiyesi

Merhaba, 1-2 hafta sonra binamıza türktelekom altyapısı bağlanacak önceki internetimiz süperonlinedı ve interneti iptal ettirirken çok problem yaşadık bu yüzden türkcell ve türknet olmayacak şekilde bi internet önerebilir misiniz? bütçe 100-120 ye kadar olabilir en yüksek ne kadar ve hangi...
  8. Ataberkyyl

İtopyanın Sözde indirimi

İtopyanın 23 nisan indirimleri başladı bırakın indirimi bindirim bile yapmışlar bazı ürünlerin fiyatı artmış kendi adını kötülemişler.Da captain sistem çıktığında efe uygaç sistemin fiyatını captain sistemle aynı fiyata çekip stoklara açan bir firma kaliteli iş yapsalarda bu olmadı itopya !
  9. Ataberkyyl

Yardım Turknet nasıl çalışıyor

Merhaba arkadaşlar, Evimize altyapı yapımı sürüyor kablo çekildi ama kutu gelicek altyapı sağlayıcısı türktelekom ve Yozgatta yaşıyoruz ailem internet sağlayıcısı olarak türkneti bilmiyor ama sıkıntı çıkmaması için ben soruyum dedim Yozgat gibi bilinmedik bir şehirde nasıl bir hizmet verilebilir...
  10. Ataberkyyl

B550 ve a520 anakartlar geliyor

B550 ve a520 anakartlar geliyor B550 ve a520 anakartların çıkıs tarihleri sızdırıldı ve 16 mayıs tarihinde yayınlanacağı söyleniyor.Eğer 16 mayıs tarihinde yayınlarsa haziran ayında çıkacak deniyor o bir aylık sürede ise ben hp lenovo vs hazır sistemlerinde kullanılır düşünüyorum.
  11. Ataberkyyl

Donanım arşivi yeni sistem çıktı

Donanım arşivi yeni sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  12. Ataberkyyl

120 gb ssd +1tb hdd vs 500 gb ssd

https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-3d-500gb-560mb-530mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssdh3-500g-g25-p-HBV000008FNGI İnternette 420 TL'ye bunu buldum ve de; https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-120-gb-plus-sda-120g-g27-2-5-sata-3-0-fiyati,107209195.html...
  13. Ataberkyyl

Biostar Anakart nasıldır ?

Merhaba https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/#1573166757809-a5fbc0c7-32fe7fdc-fa46 Bu sistemdeki anakart normalde asus b450m dragon 100₺ düşürüp biostar almak sizce daha mantıklı değil mi ? Ses kartı ve wifi killer teknolojisi olarak değerlendirirseniz sevinirim Kullanan yada inceleme...
  14. Ataberkyyl

Pc'mi laptop'mu ?

Merhaba arkadaşlar, Elimde 4800 tl civarı para var yaza doğru bu parayı değerlendirmek istiyorum Şu an 16 yaşımda olduğumdan dolayı üniversiteye nereye gideceğime karar veremedim ailem şu an oturduğumuz Yozgattan bir ev aldı ve burada üniversite imkanı pek yok ilerde üniversiteye başka bir ile...
  15. Ataberkyyl

İnternetten para kazanma

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Ben 16 yaşımdayım ve bilgisayarım yok mobilden para kazanmak istiyorum youtube twitch gibi platformları kullanmadan domain alım satım ,satış komisyonu, anketler,reklam vs. Gibi işlerde bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?
  16. Ataberkyyl

LAPTOPUM BIOS'A GİRMİYOR

Gorenje marka m541 ss mode eski bir laptopum var bilgisayarda daha herhangi bir işletim sistemi kurulu değil biosa girmem lazım tuşu f2 gösteriyor açılırken f2 spamlıyorum ama biosa girmiyor lütfen yardım edin İşlemci: pentimum t3400 Ram: 1 gb Anakart :modelini bilmiyorum ama bios pili yok
  17. Ataberkyyl

HER BÜTCEYE SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba her bütceye uygun sistem önerisi yapmak.İstiyorum x1 sistem o kadarda iyi olmadı çünkü yakın zamanda da sistem çıktı 5300 TL'ye daha iyi özellikler barındırıyor ama ben yinede şansımı denemek istedim dolar kuru yükselmişken nasıl f/p sistem toplanabilir. (Yanlış...
  18. Ataberkyyl

4300 ₺ Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar, 4300 tl gibi bi bütcem var yukarı hiç çıkamam. Kaliteli fiyat performans bir sistem istiyorum. Fiyata ekipmanlar dahil değil zaten evde bir tane 60 hz 5ms sıradan bir monitör var.
Geri