Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

Türknet paket bilgileriniz kaç TL gözüküyor?

Bildiğiniz üzere zam bugün geçerli olacaktı. Fakat paket bilgilerim 139tl gözüküyor. Bu bende mi böyle yoksa daha yürürlüğe sokmadılar mı? Ona göre millenicom geçeceğim. Turknet kullanan arkadaşlar varsa paket bilgilerini kontrol ederlerse sevinirim.
  2. Furkan SıRR

Eski konuların hortlamaması için ana sayfaya düşmemeli

Aylar önce açılmış bırkac konu ana sayfaya dusebiliyor. Haliyle bazen dikkatsizlik yapıp tarihe bakmıyoruz ve konu hortluyor. Eski konular sayfaya düşmesse konular hortlamayabilir. Bunun hakkında biseyler yapılabilir. @Abdullah Hacıgül , @Mehmet Yılmaz
  3. Furkan SıRR

Rehber 3.000 altı alınabilecek en iyi akıllı telefonlar!!!(Güncel)

POCO X3 NFC 3000 TL’ye hangi telefon alınmalı? sorusuna son dönemde verilen net bir şekilde Poco X3 cevabı veriliyor. 6.67 inç büyüklüğünde 120 Hz yenileme hızı ve 1080×2400 piksel çözünürlük sunan bir IPS LCD ekranın yer aldığı telefon, 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 732G...
  4. Furkan SıRR

100-200 arası kulaklık önerisi

Minumum 100 tl, mx 200 TL'ye kadar f/p kulaklık istiyorum aklımda bi kaç model var sizlerinde görüşlerini almak istiyorum dostlar
  5. Furkan SıRR

Şoka gelen 99tl rampage kulaklık alınır mı?

Bildiğiniz üzere şoka kulaklık geliyor. Rampage - RM-K27 X-Jammer 99tl. Yorumlara baktigimda kotuleyenler olmuş veya soket sorunu olduğunu veya masaüstü pclere uymadığını söyleyenler var. Kullanan varsa veya bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
  6. Furkan SıRR

Rehber Oynanması gereken düşük sistem isteyen oyunlar!

1- Bully Scholarship Edition Okulda kabadayılık yaptığı için ailesinin zoruyla bir yatılı okula gönderilen karakterimiz uslanmıyor ve gittiği yerde yine macera arıyor. Okuldaki diğer zorbalarla mücadele ederken derslerine ve arkadaşlarına da dikkat eden karakterimizin macerasının anlatıldığı...
  7. Furkan SıRR

Stardew Valley alınır mı?

Birçok kişi güzel diyor. İndirimde değer mi 16.80 TL'ye? Arkadaşlarla sarıyor mu?
  8. Furkan SıRR

Rehber Steamde para kazandıran oyunlar!!!

1-H1Z1 H1Z1 battle royale tarzının başlamasında ve yayılmasında bu tür oyunların daha çok olmasında ilham kaynağı olan kendi mekaniği ile oyuncusunu tutan hatırı sayılan bir oyun oldu. Oyuncu sayısı azalmasına rağmen hala itemları para ediyor. 2-Black Squad Şuan için erken erişim olarak...
  9. Furkan SıRR

Bu iki monitörden hangisi daha iyi?

Soru başlıkta @Vesemir sende bı baksan
  10. Furkan SıRR

Rehber YouTube da gelişme ve abone artırma yolları!!!

1- Haftada en az 1 içerik yayınlayın 2- Videolarınızın sonuna ‘’End Card’’ Ekleyin 3– Videoların içine abone ol ve beğen animasyonları ekleyin 4- Videoların adedine değil, kalitesine odaklanın 5- Yorumlara açık olun ve hızlı cevap verin 6- Kanalınız ile ilgili bilgileri düzenleyin ve kısa...
  11. Furkan SıRR

Ets2 vs Ats hangisi sizce

Sizce hangisi daha iyi. Bende ets2 var fakat ATS yok almaya değer mi Ats. Ets2'de 121 saatim var Ats alsam sıkar mi? Ayrıca Ats daha iyi gibi geliyor bana. Fikirlerinizi bekliyorum dostlar
  12. Furkan SıRR

GM 21 serisi geliyor!!!

Gelen bilgilere göre; General Mobile GM 21 Pro modeli MediaTek Helio G90T yonga seti ve 6 GB RAM ile gelecek. Depolama tarafında ise 128 GB'lık sürüm bulunacak. GM 21 Plus modelinde ise Helio G35 yonga seti ve 4 GB RAM bulunacak. Depolamada ise 64 GB'a yer verilecek. GM 21 Pro Geekbench'in tek...
  13. Furkan SıRR

It Takes Two beni benden aldı

Oyun 26 Mart'ta çıkışını gerçekleştirdi. Hayatım boyunca gördüğüm en iyi oyunlardan biri diyebilirim. Oyuna 280 TL biraz fazla fakat oyunun mekanikleri, grafikleri, hikayesi adeta beni mest etti. Hazelight studio yine şaşırtmadı. A way out da çok güzeldi. Üzerine bu çıkınca yine firma kalitesini...
  14. Furkan SıRR

Oyun çıkarsaydınız ne türde olurdu?

Oyun yapımcısı olacaksınız veya yeni bı oyunu piyasaya süreceksiniz diyelim konusu ne olurdu veya türü?
  15. Furkan SıRR

Fanta mı kola mı tercih ediyorsunuz?

İkiside sağlığa zararlı fakat illaki içiyoruz. Hangisi damak tadınıza hitap ediyor. Ben fantacıyım.
  16. Furkan SıRR

Bazen çok iyi oynamak, bazen kötü oynamak

Şimdi sizlere biraz bu sorundan bahsetmek istiyorum bu sizlerde oluyor mu açıkçası merak ediyorum. Göz sağlığınız ve rahat okunması açısından maddelere bölüyorum 1. Çoğu zaman fps oyunlarını iyi oynarım. Pubg,cs,valorant vs. Fakat bazı zamanlarda önümde olan adamı dahi vuramıyorum. 2. 5 tane maç...
  17. Furkan SıRR

Valorant harita seçme gelmeli

Herkese hayırlı akşamlar. Şahsen bu uzun süredir düşündüğüm bı konu. Valorantta icebox haritasını hiç sevmiyorum veya bind vs. En çok sevdiğim map haven fakat 10 maç giriyorsam (derecesiz-rekabetci). Haven 1 veya 2 defa geliyor. Bana göre bu valorantta olan en büyük eksikliklerden biri. Şahsen...
  18. Furkan SıRR

Da forum bilgisayar ana ekranına nasıl ekleyebilirim?

Soru başlıkta
  19. Furkan SıRR

Uyku düzenini nasıl kurarım?

Selamün aleyküm herkese. Okullar kapandığından beri 1 senedir uyku duzenim bozuldu. Geçen senelerde okul varken 22:30 yatardim. Şimdi ise gece 1'de yatıyorum sabah 11-12 de uyanıyorum. Ortalama 10 saat uyumama rağmen uykumu alamıyorum ve gün içinde yorgun oluyorum. Uyku düzenini nasıl kurabilirim.
  20. Furkan SıRR

Sınav hakkında tavsiye bekliyorum.

Dostlar herkese selam. Edebiyatim iyidir hayatım boyunca sadece 1 defa 50'nin altında aldım. O da geçen sene 10. Sınıfta denk geldi ve 2. Dönem sınavları olmayınca mecbur sorumlu kaldık. Şimdi ise sorumluluk sınavım var. 1 kere girdim 43 aldım. 2. Kez giricem geçmek istiyorum. Biraz kıl...
Geri