Arama sonuçları: *

• Users: bypsiko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bypsiko

BİLGİSAYARIM SSDYI F YANİ ÇIKARILABİLİR DİSK OLARAK GÖRÜYOR

Arkadaşlar format attım. Nasıl bir format olduysa artık hiçbir fikrim yok iki diski de biçimlendirdim formattan önce şuan 3 tane sorunum var. 1.)2 adet depolamam var biri m2 diğeri normal ssd. wind. m2de kurulu sorun yok çalışmasında fakat normal ssd yi bilgisayar F yani çıkarılabilir disk...
  2. bypsiko

ROBOT SÜPÜRGELER KEDİ TÜYLERİNİ TEMİZLER Mİ?

Merhabalar, 2 yıldır kedi sahibiyim tüye alerjim olduğu için her gün elektrikli süprügeyle almak zorunda kalıyorum fakat bu durum çok yorucu hale gelmeye başladı. Sorum şu değerli dostlar; Robot süpürge verimli şekilde kedi tüylerini temizler mi, başka bir beklentim yok. Cevabınız evetse 7-8k...
  3. bypsiko

M2 SSD Yİ BAŞKA BİLGİSAYARA TAKSAM???

Bilgisayarım açılmıyor. İçindeki verileri kurtarmak istiyorum. M2 SSD yi başka bilgisayara taksam verilerime ulaşabilir miyim? (NOT: WİNDOWS M2 SSD YE KURULU)
  4. bypsiko

MİNİ USB TO AUX DİŞİ GİRİŞİ ARIYORUM

MİNİ USB TO AUX DİŞİ GİRİŞİ ARIYORUM eline olan var mı arkadaşlar internette bulamadım
  5. bypsiko

5K YA KADAR AKSİYON KAMERASI ÖNERİSİ YA DA FP AKSİYON KAMERASI ÖNERİSİ

Selamlar motovlog için 5 6k ya kadar aksiyon kamerası önerisi bekliyorum dostlar. Bunun dışında fiyatına bakılmaksızın F/P olarak gördüğünüz modeli de önerebilirsiniz. Teşekkürler
  6. bypsiko

2600x işlemcimin pinlerini yamulttum

2600x işlemcimin pinlerini yanlıslıkla yamulttum 4 5 tane pini yamuk. bunları neyle düzeltebilirim?
  7. bypsiko

2+1 veya 3+1 ses sistemi önerisi

Arkadaşlar 1500tlye kadar öneriniz var mı basslı müzikler dinlemeyi seviyorum
  8. bypsiko

Bu kablo neyin nesii?

Dostlar türk telekom kurulum ekibinden vdsl itnernet kurmak için evime geldiler fakat binada gerekli kablolama tesisatının bulunmadığını söylediler gittiler. Şimdi binanın dışındaki bu kabloları keşfettim bu kablo VDSL kablosu olabilir mi?
  9. bypsiko

GT 1030 Ekran kartı için PSU

Dostlar biliyorum marka dandik sadece 1 2 aylık süre için kullanacağım yorumlarda ekran kartı güç girişi var mı falan diye sormuşlar satıcı hayır demiş. Konuya hakim değilim bu PSU 1030 ekran kartlı sistemde sorun yaratır mı...
  10. bypsiko

PSU Lu kasa önerisine ihtiyacım var

Soğutması orta derecede olsa yeterli 1000 liraya kadar psulu kasa önerisi 1657059117 Psu min 350w
  11. bypsiko

Dark Frizer X125 Merak edenler için sonuçlar

2600x işlemcimin stock haliyle ve dark frizer x125 ile testi ektedir. Xıgmatek termal macun kullanıldı ikisinde de. Stok haliyle 2. dkda 99 dereceyi görmesiyle testi bitirdim. Dark Frizerin sonucu 10 dakikalık. Ayrıca fanın maks. devri 1500 kutu üzerinde 2000 yazıyor ama yanlış sanırım.
  12. bypsiko

Bu soğutucu bu kasaya sığar mı?

Arkadaşlar kasam : https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/everest-bumpy.html Snowman T6 Ultra veya Dark Freezer x125 bu kasaya sığar mı? İşlemcim 2600x. Başka soğutucu tavsiyeniz varsa bu fiyatlarda onları da belirtebilirsiniz
  13. bypsiko

Bu anakart neden diğerlerinden ucuz?

https://www.n11.com/urun/asus-prime-h510m-r-si-intel-h510-ddr4-soket-1200-matx-anakart-2262082?magaza=qp&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel İntel i3 10100 işlemci ile uyumlu mu bide diğer h150 anakartlar 1400 lira civarıyken bu neden 1000lira arkadaşlar?
  14. bypsiko

2600x vs 10100F hangisi?

Bir yenilik yapayım diyorum intel sistemi de merak ediyrum geçmeye gerek var mı fps artışı oluyor mu?
  15. bypsiko

Bilgisayar topluyorum

Evet dostlar 4500 tl bütçem var SSD ve 16 Ram mevcut onlar haricinde nasıl bir bilgisayar toplanabilir? Knight online gibi tek çekirdek işlemcisi isteyen oyunlar oynuyorum. Link halinde atarsanız parçaları indirim kovalayıp satın alabilirim. Teşekkürler
  16. bypsiko

İzmir Ödemişte hangi internet firması seçilmeli?

Selamlar Ödemişe atandım hangi internet firmasını kullanmalıyım burada yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim. CS GO oynuyorum.
  17. bypsiko

En F/P 50cc motor önerisi?

Merhaba. Sıfır olarak 50cc motor alacağım yalnız retro tarz olmasını istiyorum kurye motoru tarzı hoşuma gitmiyor. Arıza çıkartmasın yeter hız falan önemli değil. Teşekkürler
  18. bypsiko

Elektrikli Scooter Önerisi Istiyorum

Merhabalar bütçem 5000 tl. Kriterim dayanıklı olması. Hızlı olması veya uzun yol gitmesi gerekmiyor. İlgi ve bilgi sahibi kişiler yorum atarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  19. bypsiko

VDSL Modem Önerisi F/P

350 Liraya kadar VDSL Modem önerisi istiyorum. Yorum atan herkese teşekkürler...
  20. bypsiko

ADSL Modem Önerisi İstiyorum.

Türknet'den ADSL hizmeti almak istiyorum. 300 Liraya kadar fiyat performans modem önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Geri