Arama sonuçları: *

• Users: Selcuk.y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Selcuk.y

İphon’dan Android’e geçicem Oyun için iyi olan Telefon önerisi var mı?

Selamlar iphone 11 den android telefona geçicem ne almalıyım telefon öneriniz var mı acaba ?
  2. Selcuk.y

Ekran kartı alacagım yardım

Rx6600 3060 felan almayı düşünüyorum garantli sıfır ucuza var mı ? Yada satan var mı ? 2.elde alablirim
  3. Selcuk.y

Whatsapp mesajlarına cevap verecek Akıllı Saat var mı ?

Merhaba arkadaşlar akıllı saat almayı düşünüyorum hem wp mesajlarına cevap verebilecek hemde aramalara cevap verebilck bi saat bulamadım böyle bi saat var mı ?
  4. Selcuk.y

6000₺ Sistem önerisi var mı ?

Selamlar 5 bin 6 bin arası sistem alcam ne öneririsiniz ??
  5. Selcuk.y

Laptopta Thunderbolt girşi varmı ?

Selam beyler benim laptopa bi bakarmısınız Thundebolt girşi var mı yok mu ? Bide yoksa bile laptopa harici ekran kartı bağlayabilirmiym ?
  6. Selcuk.y

Fifa23 de Pres yapamıyorum

Abiler selamlar fifa02den beri oynarım en son pes21 oynuyordum hepsinde pres şekli aynı e+s yada e+d şeklinde pres yapıyolardı pc klavye olarak oynuyorum. Fifa23de birtürlü pres yapamıyorum yada oyunun kendi özelligimi bu anlamadım prese basıyorum oyuncu kosuyor adamın arkasına geçiyor yanında...
  7. Selcuk.y

Monitör alacağım İps panel mi yoksa tn panel mi alayım ?

Merhabalar monitör alacağım ips panel mi tercih etmeliyim yoksa Tn panel mi ?
  8. Selcuk.y

7.1 Kulaklik Öneri̇ri̇rmi̇si̇ni̇z

Selamlar bütçem 500 civarı 7.1 kaliteli kulaklık önerir misiniz? ??
  9. Selcuk.y

Neden Düşük FPS Alıyorum?

Selamlar Pointblank oynuyorum ve değerler bu şekilde neden bukadar düşük gtx1650 ti İ7 9. Nesil 144hz laptop
  10. Selcuk.y

Laptopa monitör bağlarsam hz farkı olur mu ?

Öncelikle selamlar beyler şimdi elimde bi laptop var ekran kartı gtx1650ti 144hzli ben bu laptopa 360hzli bi monitörü bağlasam 360hz i alablirmiyim yoksa 144hzmi alırım ?
  11. Selcuk.y

Psu seçimi nasıl yapılmalıdır ?

Öncelikle selamlar arkadaşlar sorum şu misal ben bi sistem toplayacagım ve sistemin ekran kartı rtx 3090 olacak bu sistem için kaç w lık bir psu seçmem gerekiyor ? Sistemin toplam wattını nasıl hesaplıycaz ?
  12. Selcuk.y

İndirimli ekran kartı satan var mı ?

İndirimde ekran kartı satan site veya yer varmı ?
  13. Selcuk.y

Rx 6600 ile mining yapılır mı ?

Merhabalar arkdşlar 20 bin bütçem ve 10 da kredi cekip 4 adet xfx rx6600 almayı düşünüyorum sizce nasıl olur olurmu olmazmı pişman olurmuyum ?
  14. Selcuk.y

Yeni Sistemin Linki Neden Açılmıyor ?

Arkdaşlar linkler 2 saat sonramı açılıyor ??
  15. Selcuk.y

G5 te neler olacak ?

G5 de tahmini neler olur bilen var mı ?
  16. Selcuk.y

Abdullah abinin yeni paylaşacagı sistem hakkında

Selam beyler Abdullah abinin yarın paylaşacagı sistem nasıl olcak içeriği ne olacak fiyatı ortalama ne olacak bilen var mı ? ya da tahmin eden ?
  17. Selcuk.y

Öneri Asus Rtx 3050 8gb 6200₺

Selam aleyküm beyler fiyatlara bakarken asusun tel fanlı rtx 3050 8gb nı gördüm bence cok iyi fiyat Asus GeForce PH-RTX3050-8G 8GB GDDR6 128Bit 1807MHz OC (1xHDMI+3xDP) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı...
  18. Selcuk.y

Abdullah abinin wifi alıcısının adı ?

Beyler selamlar Abdullah abinin wifi alıcısının adını bilen varmı bi ara story atıyordu indirimde diye onun adını modelini bilen var mı ?
  19. Selcuk.y

Rx6900xt ve i9 10900k işlemci için hangi anakartı almaylım ?

Rx 6900xt ve 10900k işlemci için hangi anakartı almalıyım bu sistemi ddr4 mü yoksa ddr5 mi kullanmalıyım ?
  20. Selcuk.y

Rtx 3080 mi ? Rx 6900xt mi ?

selam arkdaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum sizce rtx 3080 mi almalıyım yoksa rx 6900xt mi almalıyım ? sizce hangisi daha iyi açıklayarak yazarmısın neden oldugunu teşekkürler
Geri