Arama sonuçları: *

• Users: mert3535
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mert3535

Akıllı Saat Önerisi (2024)

Merhaba 2024 yılı için önerceginiz akıllı saat var mi ? telefonum = poco gt4 aradıgım özellik = en az 2-3 gün dayana bilsin (en kötü 1 gün dayansın) , google store kabul eden , telefondan arama gelince konusabildigim ve kulaklık baglantısı olsun , saaten youtube veya spofty müziklerim arası...
  2. mert3535

Microsoft Store Eski Sürüm Bulma

Merhaba microsoft store nin eski sürümlerinin oldugu bi site vb var mi ? yada siz yüklüye bilir misiniz ?
  3. mert3535

Macbook Xbox Kolunu Görmüyor

merhaba gecen gelen güncelmeye kadar macbook m2 cihazım kablolu sekilde xbox kolumu tanıyordu (urgen coklayıcı kullanıyorum ve herseyi görüyor ama sadece takılı xbox kolunu görmüyor) ama kablosuz sekilde sorunsuz görüyor yeni aldigim için cihazı cokta anlamıyorum (az cok kurcaladım ve internet...
  4. mert3535

İnternet Saglayıcı Hakkında

Merhaba benim evim de süperonline var , esimde mersinde yasıyor (onun yanına gecicem) ev onun üstüne gözüküyor , eskiden süperonline almıstı ama iyi degildi (yazlıkta yasıyordu vdsl kullanıyordu) yeni eve geçince orada süperonline altyapısı yokmus (yada fiberi yoktu) o yüzden cayma hakkı var...
  5. mert3535

Ps 5 Ödeme Sorunu Yardım

merhaba ps5 siparis verdim suan indirim varken oyunları almak istiyorum ama ya kartı ekletmiyor yada hata oldu diyor önercegniz kart var mi yada yöntem (hesaba parada ekletmiyor) not: sanal kart olması lazim paycell-tosla-papara-finansbank (arkadasımdan aldım) bunlar dısında dendginiz kabul...
  6. mert3535

Office Ve Günlük İşlem İçin Laptop Önerisi (uzun ömürlü)

En önemli istedgim sesiz çalısması ve uzun ömürlü kullanayım aklımda macbook m1 ve m2 var sizin önerceginiz var mi ?
  7. mert3535

20-30 Bin Arası Laptop Önerisi

merhaba macbook olarak önerceginiz modeller var mi ? (yurt dısından arkadasım alıcak) laptopbu genelde iş için kullancam (azıcık oyun) önerceginiz model var mi ? (apple herhangi iyi laptop)
  8. mert3535

Süperonline Ve Steam

Merhaba benim internet hızım 1 gbps (1000 mbps) test ettigimde 900-930 larda alıyorum ama steamde veya diger yerlerde indirme yaptıgımda 300-450 arası alıyorum bunu nasıl düzelte bilirim ? steam indirme yerini = new york -daffo (almanya) - türkiye yapınca 150-300 sabat kalıyor win 11 kullanıyorum
  9. mert3535

Steam Nasıl Hizlı İndirme Yapılır

Merhaba turkcell 1000 mb internetim var (simdi biri yine o öyle degil dogrusu bu diyip konuyu saptırcak 1gps hızım var) 1000 lik degilde 400 le indiriyorum (ayarlarda abd new york yaptım anca öyle) bazı kisiler bunu 800-900 vb yapıyormus ama nasıl yapıldıgını söylemiyorlar bunun çözümünü söyler...
  10. mert3535

Amazonda Düsen Ürün İçin Yardım

merhaba ben 23 ekimde telefon aldim fiyatı 12.600 tl idi suan 11.500 tl ye düsmüs forumlarda yakın zamanda inidirm olunca amazon kalan parayı iade ediyormus .. bunun süresi kaç gün ? bide benim böyle hakkım var mi yapan oldu mu ? ürünü aldim 24 ekimde geldi 7 gün var (iade etme hakkım var ama...
  11. mert3535

Telefon Önerisi 10bin-12 bin Arası

Merhaba telefon bilgim cok yok ilk android telefonum s4 dü (ilk cıktı gün almsıtım) sonra ki j8 prime oldu (ilk cıktıgında aldım) telefonlarımı güzel ve cok yormadan kullanıyorum uzun süre gitcek uygun fiyatlı önerceginiz neler ? Ne arıyorum : -Dizi izliyorum (netflix-disney-tiktok-ins. )...
  12. mert3535

Wow Oynanır Mı 2022 ?

merhaba suan swtor oynuyorum baya güzel (4-5 senedir aralıklı oynuyorum) wow u tam bilmiyorum ama sanki tek kalırmısım gibi geliyor bide aktif türk guildleri var mi bilginiz ana sorularım: -Oyun tek sıkar mı ? (hızlı seviye kasma için önerilen yöntem var mi ? ) -İtem toplayıp pazarda satıp...
  13. mert3535

Yurt Dısına Giysi Gönderme

Konunu tam dogru yerini bulamadım italyada oturan bi arkadasım türkiyeyi cok sevdi ve bana giysileri gönder ben satarım dedi ... sorun su ki ben hic giysi göndermedim yurt dısına ptt kargo ile düsündüm (hemen yanımızda) giysi dedigim = tsihrt sapka vb (bide genel giysilerde olabilir) 1)...
  14. mert3535

Sınırısız Hotmail Acma Sorunu

merhaba ben xxxx @hotmail.com [email protected] vb sırayla giden hotmail acmam lazim ama hotmail kısmına girdigimde robot olmadıgınız dogrulama kısmında bana '' aynı sekilleri bul'' görevini veriyor ve o bitmiyor sonsuz gidiyor yani hata veriyor hep actırmıyor ama eskiden hep ''fareyi bul '' vb...
  15. mert3535

1000 Mbps En Fazla 30 Mb

merhaba 1000 internetim var ama ona yakın inidrme yapamıyorum speedtest te 750-850 arası cıkıyor ama steam en fazla 30-33 ( 300-330)arası indiriyor diger uyuglamalarda öyle sanki bi yerden kısıtlama var (epic-xbox-xbox series x-ubi) tam internet hızını alamıyorum bunu düzeltme sansım var mi ...
  16. mert3535

İndirme Hızı Sorunu Çözemedim

Merhaba indirme hızım steamde eski hızımda sabit kaldı ... xbox ta ise hem sabit degil hemde cok düsüklerde (xbox pc -series x de) eski netim 200 mbps idi (sanki hala onu cekiyor yeni görmüyor gibi) simdiki 1000 mbps ( süperonline ) speed testeki sonuclar bunlar DOWNLOAD Mbps = 745 UPLOAD...
  17. mert3535

Netflix Hesap Acma (Para Atamama)

merhaba yeni netflix hesabı acmaya calısıyorum ne kredi karti / sanal kart / hediye karti hic birini yapamıyorum hep hata veriyor bunu çözümü var mi ? netflix diyor bizim sucumuz degil hediye karti aldıgım yerde aynı seyi diyor kartlarda 75-100-200 = netflix diyor ki 24 saat geçince aktif...
  18. mert3535

Yeni Pc De Cızırtı Sesi

merhaba yeni pc aldım 1 hafta oluyor sistem özeligi rtx 3060 ti i5 11400 16 gb ram asus b560 ana kart sistemim bu bide ses sorunu ve ısınma olmasın diye 2 fanlı sıvı sogutma aldım ama oyuna girdigmde kasanın arkasından cızırtı sesi geliyor her oyunda gelmiyor bide oyuna girdikten 5-6 dk...
  19. mert3535

G-Sync Nasıl Acabilirim

merhaba ekran kartim 3060 ti monitörüm de https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000XGYF7-yorumlari?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&sirala=createdAt&sayfa=2 g-sync bende cıkmıyor bunu nasıl düzelte bilirim arastirma...
  20. mert3535

Monitörde Piksellesme

merhaba yeni monitör aldım https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000XGYF7?magaza=Vizyon%20Bilgisayar bunu önerdiler ... elden ring oyununu oynuyorum sag sola dönünce her yer piksellesiyor sanırım buna ghosting...
Geri