Arama sonuçları: *

• Users: Deep
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Deep

WP'den yaptığım web sitesi

Arkadaşlar Worpress'ten bir arkadaşıma yaptığım web sitesini yorumlamanızı istiyorum web sitesi yapma konusunda aşırı bilgili değilim, elimden gelen bu sizce nasıl palandokenkayakokulu.com
  2. Deep

Asus rog strix laptop önerisi

16 inç ve mümkünse üstü, yeni nesil sayılabilecek i7 veya amd muadili işlemci, Ekran Kartı 4060 ile 5070ti arası minimum 144hz 50-80K arası (Öneri üstüne daha üst modelleri değerlendirebilirim) Arasında yüksek fiyat farkı bulunan Lenovo Msi'da değerlendirebilirim. Eski Monster Tulpar i7 3070ti...
  3. Deep

Çamaşır makinesi Samsung vs Beko(Arçelik)

Dostlar Çamaşır Makinesinde hangi modeli tercih etmeliyim? yanında kurutmada alıcam. Samsung Bespoke serileri güzel duruyor 20 yıl motor garantisi veriyor, Arçelik beko sınıfıda fena değil arada kaldım. Arçelik 12140 MX 12KG Beko 12140 CMX 12KG Samsung Bespoke AI WW11DB8B 11KG
  4. Deep

Öneri Oynamadığım halde Rust'ta VAC ban yemişim

Dostlar son 1 aydır Steam'den onay kodu mail'i gelip duruyor bende zaten 2 aşamalı doğrulama telefondan onay falan var diye takmadım fazla şifreyi değiştirmedim bugün Pc yi bi açtım VAC mesajı çıktı hemen şifreyi değiştirdim Envantere baktım duruyo
  5. Deep

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d ) Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp...
  6. Deep

Virüs bulaştırdım ne yapmalıyım

Topaz Video Ai indireyim dedim GTA 5 ücretsiz misali bişey yaptım baya ortalık karıştı Görev yöneticisinde 10 20 tane bilmediğim uygulama var ekran gidip geldi falan 😬
  7. Deep

Yeni işlemciyle görüntü alamıyorum

Msi b320m a Pro max anakarta elimde birkaç ay önce başka bilgisayarımdan söktüğüm R5 5600G ve Rx580'i takacağım 1Tb'ta SSD ve Psu aldım 600W Eski işlemci R3 3200G İlk sistemi topladım görüntü alamadım bende eski işlemciyi takıp bios update yaptım yeni işlemciyi taktım gene görüntü gelmedi...
  8. Deep

Yardım Laptop bir anda donuyor.

Arkadaşlar Laptop kullandıktan bir süre sonra bazen 5dk bazen 30dk donuyor mouse klavye çalışmıyor ekranda donuyor format attım düzelmedi şimdi Driverları kontrol edicem sizce sorun ne olabilir? Laptop Özellikleri ve modelini hemen yazıyorum. 1745917695...
  9. Deep

Laptop 2 adet şarj cihazı ile şarj olur mu?

Merhaba dostlar yeni bir laptop aldım yan yana 2 adet Type-C girişi var ikisindende şarj olabiliyor, geçenlerde laptopu yanıma aldım muğlaya geldim şarj aletini evde unutmuşum bende 25w telefon şarj aletimle tüm gece bıraktım biraz şarj oldu benimde aklıma takıldı acaba 2 tane 33w şarj aletini...
  10. Deep

R5 5600G Msi A320M-A Pro ile çalışır mı?

Sorunum görüntü alamıyorum Bios pilini çıkardım taktım Ramleri kontrol ettim tek denedim çift denedim yok olmadı sistem detaylarını yazıyorum. 2 tane bilgisayarda değiştirdiğim parçalardan 1 tane yeni bilgisayar çıkardım sistem şöyle İşlemci: Ryzen 5 5600G Anakart: Msi A320M-A PRO Ekran Kartı...
  11. Deep

C: Diskini tamamen D: ye nasıl taşırım?

C: Diskindeki verileri Windows ile beraber tamamen D: Diskine taşıyıp içinde hiçbirşey kalmamış C: Diskini başka bir bilgisayarda kullanmam lazım D: 2 TB olduğu için depolamayla alakalı bir sorun yaşmam (D: Diskini bölüp yeni C:diskini yeni oluşturduğum alana atıp ismini C: yapabilirim kafama...
  12. Deep

Bu psu alınır mı?? Beyaz sistem için.

https://www.n11.com/urun/asus-850w-80-gold-prime-ap-850g-pcie-50-tam-moduler-power-supply-67663513?magaza=ramazanmutlu&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  13. Deep

Macunu sürme şekli nasıl?

14. Deep

İşlemci Uyumsuzluk Sorunu Nasıl Çözülür?

Elimde 3 tane işlemci var hangisini takarsam takayım sistem sadece 1 tanesiyle çalışıyor oda eski sistemdeki işlemci 3200G Bios güncel, İşlemcilerin arızalı olduğunu sanmıyorum 5600x birkaç ay öncesine kadar kullandığım bir işlemci,Psu'lar sağlam Ekran kartı sağlam RAM'ler sağlam başka sistemden...
  15. Deep

Ekran Kartı Takınca Sistem Neden Çalışmıyor?

Delirmek üzereyim tanrılara dua mı etsem acaba çalışması için? Olabildiğince kısa sorunu yazıyorum.(2. Konu bu) Sistem Apu işlemci kullanıyordu yeni anakart, işlemci ve Gpu aldım herşeyi topladım (Eski ssd hdd kasa ile) çalışmadı. Psu yu değiştirdim çalışmadı, psu'yu tekrar değiştirip eski...
  16. Deep

Çözüldü✓ Yeni İşlemciyle Bilgisayar Neden Çalışmıyor?

Dostlar eski anakarta Ekran kartı takamadığım için (mini Itx kasada micro atx anakart takılıydı) yeni Itx anakart aldım sistem apu R3 3200g ile çalışıyordu hem İşlemci hem Ekran kartı yükseltmesi yapıcam elimde başka bilgisayara yükseltme yaptığım için çıkan parçalar var R5 5600x ve Rtx 3060ti...
  17. Deep

Öneri Attack Shark K86 alınır mı?

https://www.trendyol.com/silabor/attack-shark-k86-kablosuz-mekanik-klavye-p-890916600 Dostlar bu klavye bu fiyata alınır mı ekranı olsun istiyorum Ajazz pek hoşuma gitmedi
  18. Deep

Bu porttan nasıl Internet kullanabilirim

Merhaba dostlar bu portlardan doğrudan ethernet bağlayabirmiyim sistemi hiç bilmiyorum bu portlar bütün binada var modem taktığım zaman internet sağlayan 1 tane port var diğerlerini tek tek denemedim kullanacağım odadaki lazım
  19. Deep

Windows Update "INTEL - System - 10.1.36.7" hatası

Arkadaşlar yeni laptop aldım asusun sitesinden driver yükleme programından driverları indirttim windows update yaptım ama 2 tane update yapılamıyor nasıl çözerim? 1737039906 1737039950 ve windows hello çalışmıyor kamera yüz tanımalı olan 1737039962 oda hata veriyor
  20. Deep

RX6800 Coil whine sorun yaratır mı?

Sistemde xfx rx 6800 qick 319 var ve 3d Slicer programında mouse hareket ettirince modelle oynayınca ses yapıyor cızırtı gibi. Herhangi bir sorun yaşatırmı müdahale etmem gereken bir durum varmı? Yeni bir oluşan bir şey değil birkaç aydır var.
Geri