Arama sonuçları: *

1. X

Steelseries Rival 3 İyi Midir

arkadaşlar almayı planladıgım mouse bu 280tl lik fiyatına bence değer gibi duruyor sizce değer mi 300tlyı geçmeyecek şekilde bunun gibi mouse varmı ?
  2. X

Asrock AB350M alacağım bileşenlerle uyumlu mu? Öneriniz var mı?

arkadaşlar anakart modelimi belirttim ryzen 5 3600 16gb ram ve gtx1080 li sistemime almayı dusundugum işlemci sizce bir sorun yaşarmıyım bir sıkıntı olur mu
  3. X

Mousepad tercihinde control vs speed

arkadaşlar selam uzun zamandır buralarda değildim forum baya ilerlemiş :) bunu görmek çok güzel sizlere sormak istediğim bir soru var ben genellikle pubg , csgo, gibi oyunlar oynuyorum fps ye odaklı almam gereken mousepad hangisidir kimisi control al diyor kimisi ani tepki için speed al kendi...
  4. X

Profesyonel E-Spor Monitörleri

arkadaşlar uzun zamandır arayış içerisindeyim 2000tlyi geçmiyecek şekilde bir monitör önerir misiniz? aklımda Asus VQ278QR modeli var 165hz 0.5 ms G-Sync sizce ne model bir monitör almalıyım 240hz de kafamda yok değil :) tek korkum 0.5ms ile 1ms farkını panel güncelliği gibi şeyleri fark...
  5. X

B350 Chipset ve Ryzen 3000

arkadaşlar sistemimi sonradan güncelledim ucuza geldiği için şimdi sıra işlemcide aklımda takılan bir sorun var b350 serisi ile ryzen 3000 sıkıntı çıkartırmı performans olarak sorun olur mu
Geri