Arama sonuçları: *

• Users: ThEnoxzy53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ThEnoxzy53

2. el ekran kartı önerisi

hocalarım bütçe tam belli değil ama 2. el alacağım gibi amd tarafında 9060 mantıklı geliyor ama bi yandanda 6800 kullandığımda uygulaması v.s çok hoşuma gitmemişti yada alışamadım şuan 1660 ti kullanıyorum r5 5600le ne önerirsiniz kafama en çok yatan şuan 3080 önerilerinizi bekliyorum
  2. ThEnoxzy53

Windows 11 klavye sorunu

windows 11 her yedeki klavye ayarini turkce yapmama ragmen hala ingilizce kaliyor kafayi yemek uzereyim yardimci olabilecek var mi acaba
  3. ThEnoxzy53

Ticari kart hangi sitelerde kullanabilirim

merhaba telefon alacağım ancak taksit ile yapacağım o yüzden ticari kart ile almaya karar verdim hangi sitelerden güvenle alışveriş yapabilirim istedğim model ip 15 yardımcı olursanız sevinirim kart axess
  4. ThEnoxzy53

Yardım Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Pil sorunu

Merhaba bu fareyi 2 yıldır kullanıyorum fakat pilli olduğu sebebiyle çok uğraştırıyor bunu nasıl şarzlı yapabilirim yada yeni mouse mı almalıyım sizce öneriniz nedir birde pil jarz cihazı alsam daha rahat kullabilir miyim
  5. ThEnoxzy53

Çözüldü✓ Beast R75 HE PRO klavye 3K bandında alınır mı?

Merhaba, şu an kullandığım klavyeyi değiştiriyorum. Biraz bakındığımda bu klavyeye denk geldim. Özellikleri, duruşu hoşuma gitti. Alıp deneyimleyen varsa diye bir sormak istedim, memnun mu? Onun haricinde böyle %75 olarak çok ses yapmayan, maksimum 3 bin bandında klavye de önerebilirsiniz...
  6. ThEnoxzy53

Hangi Model Klavyeyi tercih edeyim

Merhaba yeni klavye almak istiyorum yüzde 70 olacak şekilde ve 3 model arasında kaldım 3ününde güzel özellikleri var havitin 2 yıldır kullandığım kulaklığı var ve memnumum ancak klavye konusunda hangisini tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...
  7. ThEnoxzy53

Klavye önerisi lazım

Merhaba 2000 tl bütçem var ne önerirsiniz temu fiyatı uygunsa olabilir ama taksit ve kupon olan yerleri tercih ederim blue swich kullaniyorum evdekileri uyutmuyor başka swich türünde mümkünse kablosuz ama pilsiz olmak şartıyla önerilerinizi bekliyorum kabloluda olur teşekkürler
  8. ThEnoxzy53

Windows 11 kuramiyorum

Merhaba pcyi 11 yapacağim ama böyle bir hata veriyor anakart modelim asrock b450m hdv r4.0 Yardimci olur musunuz
  9. ThEnoxzy53

1.6 milyon TL'ye kadar az yakan araç onerisi

Merhaba elimde 18 model 3008 var ancak bana masraf çikarmaya başladı yeni model az yakan otomatik bi araç istiyorum elektrikte gönlüm var ama eminde olamıyorum önerileriniz nedir ama şuan aklımda yatan jeep avanger ama bana masraf çikartır mi pahalıya gelir mi diye bi önerililerinizi almak istedim
  10. ThEnoxzy53

Kalvye önerisi lazim

Öncelikle hayirli bayramlar bayramdan sonra klavye almayi duşunuyorum gamepower ogre rgb kullaniyorum yaklaşik 5 yıldir memnundum ancak artik ömrü doldu ayaklikar v.s kirildı bilek destegi soyuldu 100% klavye olduğundan çok küçuk birşeye geçmek istemiyorum kablosuz olursa daha iyi olur türkçeye...
  11. ThEnoxzy53

Custom made klavye önerisi

Merhaba ben kardeşime klavye almak istiyorum doğum gününde sistem dizdik ama klavyesi eksik böyle pembe mor tarzı custom madr klavye önerebilir misiniz normalde olur ama mümkünse blue ve red swich olmasin biraz kaliteli bir şey istiyorum teşekkürler
  12. ThEnoxzy53

Am5 anakarta geçilir mi

Merhaba ben yaklaşık 5 yıl önce am4 sistem topladım yavaş yavaş güncelledim ancak şuan r5 5600 rx6800 kullanıyorum am5e geçilir mi yoksa beni birkaç yıl daha idare eder mi tüm parçaları değiştirmem gerekiyor çünkü
  13. ThEnoxzy53

Akvaryum kasa önerisi

merhaba akvaryum kasa arıyorum bütçe cidden kısıtlı evet ucuz etin yahnisi güzel olmaz ama şartlar kısıtlı bu bütçeye alabileceğim top marka değilde 2. tercih markalardan akvaryum tarzı kasa önerisi istiyorum beyaz olmasın yeter içinin büyüklüğü önemli
  14. ThEnoxzy53

Psu önerisi 800w civarı

Merhaba ben şuan ryzen 5 5600 rx 6800 32 gb ram kullabiyorum ancak 650w 80 plus psu yetmiyor almişken iyi bir şey alayım diyorum bütçeyi çok aşmakta istemiyorum öğrenciyim 800 w 850 w iyiyse 750w olabilir belki psu önerebilir misiniz teşekkurler iyi forumlar
  15. ThEnoxzy53

Pc kendi mavi ekran veriyor yada kitleniyor

merhaba ben rx 6800 ve ryzen 5 5600 kullanıyorum 24 gb ramim vardı arkadaşım 8 gb rami benden aldığı için 32 yaptım ama ram ayarları xmp filan sıfırlandı ve bunu yapınca pc gidiyor bazen kitleniyor bazense cpu ışığı yanıyor ama psu kapat aç yapınca düzeliyor ne yapmalıyım 1739814731 psu 650w 80...
  16. ThEnoxzy53

Ea hiçbir türlü açılmıyor

serveralara bakıyorum açık sil yükle yapıyorum dosyalarını kaldırıyorum yine açılmıyor internetten dolayı mı diye dedim vpn bile denedim olmuyor yardımcı olur musunuz bi login ekranı geliyo başka hiçbirşey yok girmeye çalıştığımda ssteki gibi oluyor
  17. ThEnoxzy53

2. El güç kaynagı alinir mi??

Merhabalar şuan rx 6800 ryzen 5 5600 lü bir sistem kullaniyorum ancak yüksek grafikli 2k oyunlarda ekran kartinin çok güç yeme sebebiyle mavi ekran almaya başladim psu 650w bilgisayarciya sorduğumda 750 800 alsan yeter dedi ileridede am5 e geçeceğim kaçlik alayim birde sari sitedeki ilanlara...
  18. ThEnoxzy53

Yeni ekran kartı aldım fps problemi yaşıyorum

sistemim bu şekilde ancak arada drop yiyorum bazı oyunlarda 1660ti kullanıyordum valorantta 300 fps civarı alırken şimdi 350 alıyorum tek valoranttada değil genel oyunlarda drop yada az fps alıyorum psu mu yetmiyor yoksa dar boğaz yapar mı bu sistem ondan mıdır
  19. ThEnoxzy53

Miningli ekran kartı alinır mı

Merhaba ben 3080 alıcam ama miningde kullanılmış 3 4 ay termal macun pedleri değiştirsem sıkıntı olurmu fiyatıda iyi sizin düşünceniz nedir
  20. ThEnoxzy53

2. El 4060 mı yoksa rtx 3080 mi

Merhabalar ben 1660 ti kullanıyordum ama yükseltmek için sattım 2. El duşunuyorum bütçem 10.000 bazıları 3080 al 2k performansı iyi diyor bazısı 50xx serisi cikicak 30xx serisi alınmaz diyor hemde güncel v.s diyorlar hangisini almalıyım?
Geri