Arama sonuçları: *

• Users: Notghost
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Csde birden fazla seçkin hesap almak

Arkadaşlar gittim csde 5 tane seçkin hesap aldım kasarım diye gaza geldim düşünceleriniz ne sanki saçma oldu :) kar edermiyim
  2. N

Ocakta myp ile yatay geçiş varmı bilen varmı

Arkadaşlar ocakta myp ile geçiş varmı bilen varmı
  3. N

Ocakta myp ile yatay geçiş varmı bilen varmı

Arkadaşlar ocakta myp ile geçiş varmı bilen varmı
  4. N

Kalori ve boy hakkında

Arkadaşlar boyum 174 boyumla alakalı bir problemim yok sadece 17 yaşındayken çok yağlanmıştım ve kilo vermek istemiştim baya kilo verdim ama kilo verirken sağlıksız şekilde verdim ne kadar az kalori alırsam o kadar iyi diye 3 ay felan bu süreç sürdü boyumun daha uzun olmasını etkilemişmidir...
  5. N

Yüzde 18 yağ oranı nasıldır

Arkadaşlar yüzde 18 yağ oranı yüksekmidir 1,75 boyum 71 kg var nası düşürebilirim
  6. N

Csgo cephanelik alınır mı??

Arkadaşlar süresi bitermi belli bir süresi varmı veya kazandırırmı?
  7. N

Az faizli yatırım yapabileceğim bir yer varmı

Arkadaşlar muhtemelen sürekli işim var aile evindeyim bişeye girmek istiyorum aylık 20 25 k civarı varmı bişey
  8. N

Bluetooth adaptör önerisi

Airpods 2. nesili pcye bağlamak istiyorum varmı önerisi olan
  9. N

Tsh ve t4 yüksekliği

Arkadaşlar tiroid ultrasonum doktor demiz dedi 1 hafta önce sadece tsh yüksekti böyle bir durum yaşayan varmı intde hipofiz adenomu yazıyor bi tık korkuttu
  10. N

Bir şey olur diye sürekli tedirgin olmak

Arkadaşlar yarın ultrason çekileceğimde anksiyetem var gereksiz panik yaptım ya bişey çıkarsa ya şöyle olursa antidepresan da kullanıyorum ama hala aynıyım yıllardır biliyorum az çok herkes ölmekten korkar ama ben çok heyecan yapıyorum istemsiz çözümü sadece manevi midir sizce?
  11. N

Tsh yüksekliği neden olur

Arkadaşlar tshım yüksek çıkmış serbest t3 t4 normal ultrason çekineceğim biraz anksiyetem tuttu kanser manser çıkarmı diye :) bilgisi olan varmı tsh 6 civarı
  12. N

Kilo almadan yağ oranı artarmı

Arkadaşlar kilom 71 boyum 176 normalde yüzüm 63 64 kilolarda gayet zayıf ve keskin duruyor fakat şuan 71 olunca çok şişti ne yapabilirim birde tartıda artış görmeden yağ oranımızda artış olma imkanı varmı ful nutella gömdüm kilom artmadı ama
  13. N

2 yıllık bölümlerde okul çok farkedermi ve tavsiyeler

Arkadaşlar merhaba ben aslında akdenizde otomotiv teknolojisi okuyordum ama orayı belli sebeplerden dolayı bıraktım şuan tytde 48 net civarı yapıyorum yani bu tytde 500 600 k ya tekabül ediyor ama 60 yaparsam 300 binlere çekme şansım var sizce 300 k lık bölüm ile 600 k lık bölüm arasında çok...
  14. N

Kırık OBP ne zaman düzelir?

Arkadaşlar bu sene üni 1. Sınıftım bu sene sınava girmedim seneye hazırlanıyorum opb gelicekmi?
  15. N

Derealizasyon hakkında bilgisi olan vamı?

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır yaşıyorum,3,4 doktora gittim,kuruntu,anksiyete felan diyorlar vardı tecrübesi olan
  16. N

Scooteri bulamıyorum

Arkadaslar dalga geçebilirsiniz :) üniversite içine kilitleyip koydum akdenizde çok büyük ilk senem nereye kitlediğimi unuttum bulamıyorum bulmanın bir yolu varmı bilen var mı?
  17. N

2.El Macbook önerisi 10000tl

Arkadaşlar 10 bine kadar tavsiye edebileceğiniz model var mı
  18. N

Vade farksız Macbook satan yerler nereler?

Arkadaşlar macbook alıcam ama vade farksız satan yerler nereleri var biliyormusunuz?
  19. N

Dgs ile genelde kaç yıl okunur?

Arkadaşlar dgs ile geçiş yaptıktan sonra,mesela şuan otomotiv teknolojisi okuyorum otomotiv mühendisliğine geçersem tekrar 4 yıl mı okuyacağım genel olarak ?
  20. N

Yatırım önerisi verebilirmisiniz?

Arkadaşlar işe girdim ve giderm yok gibi nerdeysr paramı her ay yatırmayı düşünüyorum ama fiziki daha çok seviyorum böyle takı saat felan mı alsam altın ?
Geri