Arama sonuçları: *

• Users: Mustafa773
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Sistemimde hangi parçaları yükseltmeliyim?

Arkadaşlar sistemimde hangi parçaları upgradelemeliyim sizce? GTX 1650 SUPER R5 5600X - Arctic freezer Esports DUO Black Crucial Ballistix 2x8 3200MHz CL16 Samsung 970 EVO Plus 1tb Biostar B450M-H 650+80W PSU
  2. M

Oyunda düşük ayarlarda drop giriyor ama ultra ayarlarda girmiyor

Arkadaşlar fivemde en düşük ayarlarda çok fazla saliselik takılmalar droplar oluyor ama ayarları en yükseğe aldığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor, her iki ayarda da fps'im +100 GTX 1650 Süper R5 5600X - Arctic freezer Esports DUO BLACK Biostar B450M-H Crucial Ballistix 2x8 3200MHz CL16...
  3. M

Lenovo G24-20 aldım sizce iyi mi??

Arkadaşlar 3600tl'ye Lenovo G24-20 model bir monitör satın aldım, çarşamba günü elime ulaşıcak umarım, monitörün özellikleri şunlar 165Hz 0.5ms IPS 23.8Inch (FreesyncPremium yoluyla GSYNC açılabiliyor) bu monitörün yerine ilk başta Gigabyte G24F satın almayı düşünüyordum fakat kronik sorunlu...
  4. M

Sürücü güncellemesi ekran kartının ısısını etkilermi?

Arkadaşlar INNO3D Gtx 1650 Super ekran kartına sahipim, kart oyun hariç, boşta veya video izlerken vs. 34 dereceyi geçmiyordu ama 35 dereceleri görmeye başladı. bende nvidianın yeni 511.76 sürücüsüne güncelledim ve şimdi yine 34 dereceyi geçmiyor normalmi bu durum?
  5. M

Covid-19 Karantina sürem bitti rapor alabilirmiyim?

Arkadaşlar 1 hafta önce hastalandım annem ile sağlık ocağına gittik muayene olmaya doktorda hastaneye covid testine yolladi annem ile test verdik onunki pozitif benimki negatif çıktı, 7 gün karantinaya alındık, yarın karantinam bitiyor yarında okulum var kendimi hâla iyi hissetmiyorum sağlık...
  6. M

Fivem banım açılırmı?

Arkadaşlar fivemden 6 gün banlı hesabım ve 260 gün hardware banlı hesabım var, 6 gün banlı hesabının süresi bitince girebilirmiyim?
  7. M

Vsync açmak zararlımı?

Arkadaşlar fivemde yüksek fps aliyorum ama oyun kasiyor gibiydi kırılmalar oluyordu bende vsync açtım 75'e sabitledi fps'i şimdi o sorun yok, vsync'nin herhangi bir zararı olurmu sisteme ekran kartı dahamı çok ısınır?
  8. M

R5 1600 AF 3.6GHz sabit Overclock nasıl yapılır?

R5 1600 AF işlemcim maks 3.4GHz değerde çalışıyor, turbo değeri 3.6 ama çıktığını görmedim, ve ben bunu 3.6GHz yapmak istiyorum bir zararı olurmu? Performansım artarmı ve undervolt yapıyımmı veya kalsınmı böyle, undervolt yaparsam performans düşermi? Stok soğutucu kullanıyorum bu arada Sistem...
  9. M

BIOSTAR B450MH ve Ryzen 5 1600 AF overclock nasıl yapılır?

Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar Ryzen 5 1600 12nm işlemcimi overclock ile 3.8GHz yapmak istiyorum, bu arada stok fan kullanıyorum nasıl yaparım voltajı kaç giriyim? Sistem özelliklerim Ekran kartı; INNO3D Gtx 1650 Super twin x2 GDDR6 128bit 4gb İşlemci; R5 1600 AF Anakart; Biostar B450MH...
Geri