Arama sonuçları: *

• Users: Bzsu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bzsu

Yardım Laptop ekran gelmiyor

Selam arkadaslar eski bir laptop um vardı ana masa üstü PC me yan ekran yapmayı düsünüyodum laptopun içini actım aklımda klavye kısmını cıkartıp laptopun arkasına alıp sadece ekran varmıs ve klavyesi yokmuş gibi bu görüntü vardı fakat lvds (laptop hdmi gibi düsünebilirsiniz) kablosunu sökdüm...
  2. Bzsu

Çözüldü✓ Monitör kolu north bayou

Selammün aleyküm LG ultra gear 24GN65R kullanıyorum north bayou f80 kolu ile acaba monitörüm uyumlu mu? çok kafa karısıklığı yasadım
  3. Bzsu

Laptop dan masaüstüne depolama aktarımı

Masaüstü bilgisayarımdaki kullandığım depolama alanım yetmemeye basladı ve kendi laptop umda ekstradan 1TB daha boş harddisk var SSD bu https://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st1000lm035-25-1-tb-5400-rpm-128-mb-sata-3-hdd-281177?magaza=ekspresteknoloji mobile yazdığı için masaüstünde bir...
  4. Bzsu

Monster pusat clutch telefon tutucu sıkıştı

Sa telefon tutucağı sıkıştı zorlasamda cıkmıyor ne yapmam lazım bu sıkıntıyı yaşayan varmı
  5. Bzsu

Winrar dosyasını acamıyorum

Sa normelde dosyaları açarken hicbi sıkıntı yaşamam ama rcps3 e gow 3 kuruyodum nedense dosyayı acamıyorum ayrıstırılamadı diye uyarı veriyor sorunu nasıl cözerim
  6. Bzsu

Yardım Direksiyon setleri toplama olurmu

Sa direksiyon setleri toplama yapılarbilirmi ör direksiyon ile vites pedallar farklı gibisinden uyumsuzluk yaşanırmı
  7. Bzsu

Flowtürk nereden indirebilirim

Sa 9.sınıf bilişim öğrencisiyim okulda flowtürk kullanıyoruz bu programı kendi şahsi bilgisayarımada indirip evdede birseyler yapmak istiyorum nereden indirebilirim (crack) olarak indirmek istemiyorum bilgisayarıma herhangi bir risk bulaştırmıycak şekilde . İnternette çok fazla indirme sitesi...
  8. Bzsu

Steam dlc iadesi iade edildikten sonra onaylanmadan 2 saat oynamak

Sa dbd de bir dlc leatherface dlc sini almıştım dlc yi iade ettim daha parası gelmedi bu sürede 2 saat ı geçerse oyun oynamam iptal olurmu
  9. Bzsu

Yardım 4000-5000 TL arası koltuk önerisi

SA 4K-5K arası ofis yönetici veya oyuncu koltuğu önerisi aklımda calitte sparkvar siz başka ne önerirsiniz
  10. Bzsu

Asetto Corsa VR hatası

Sa assetto corsada vr hatas8 veriyor ve kullanmayı hiç denemememe rağmen nasıl çözebilirim
  11. Bzsu

Paslı çivi batması bir şey olurmu

Sa dün sabah ayak topuğuma raf ın kenarı paslı kısmı battı galiba arkamda olgugu için geri geri gelirken göremedim tam olarak biraz kanadı ama çok sürmedi cünkü ayakta duruyodum ve hep yere bastım tetenoz iğnesini 8.sınıfın 2.döneminde falan yaptırdım diye hatırlıyorum tam kaç ay oldu...
  12. Bzsu

Ses yalıtım siyah piramit önerisi

Sa yakın zamanda 25w lik rampage rms g8 aldım ve şunu fark ettim bunu evde kullanmam biraz sıkıntı c7nkü öğrenciyim ve aile evi olmasa bile komsulara rahatsızlık vermek istemem ses yalıtım için ne önerirsiniz
  13. Bzsu

mouse önerisi 1500tl civarı

Sa serçe parmak destekli bir mouse önerir misiniz? bütcem 1500 gibi genelde dbd , CS:GO fakat çok rekatbetci deyil eylencesine Batman Arkham , dmc , dyin light , ac oynuyorum tek sartım dedigim gibi serçe parmak desteği olması lazım cünkü tık gibi birşeyin var ve parmaklarımın arası kaşınmaya başlıyor
  14. Bzsu

Serçe ve yüzük parmağı destekli mouse önerisi

Sa mouse umu değiştirmek istiyorum normal mouse kullanamıyorum tik gibi bişey im var serçe parmağım ve yüzük parmağımın arası kaşınmaya başlıyor şuanda https://www.epey.com/klavye-mouse/kingpoint-an-757-2.html kullanıyorum 500-1000 arası bütcem var ne önerirsiniz
  15. Bzsu

Yaz bronzluğu nasıl geçer

Sa normalde çok beyaz tenli biriyim ve kendime esmerlikten çok beyazlıgın yakıştığını düşünüyorum internette limon suyu vs hızlı heçirir deniyor siz ne dersiniz bı zararı olurmu
  16. Bzsu

mouse önerisi 500-1000 arası

Sa şuanda keywin https://ty.gl/jf1dp9jd5p kullanıyorum acıkcadı büyük elli biriyim bu yüzden bu tip bı mouse arıyorum 5 parmağımıda rahat koyabileceğim ve çokta ağır olmayan fps oyunları oynamıyorum çok fazla genelde dbd falan oynuyorum aç nier fln ne önerirsiniz
  17. Bzsu

Chery omada 5 Yol tutuşu

Sa Nissan Juke var satıp Chery omada 5 almayı düşünüyoruz yol tutuşu daha iyi midir
  18. Bzsu

Yalispor güvenilir mi?

Yalispor üzerinden bı ayakkabı alıcam fakat güvenilir mi? bilmiyorum
  19. Bzsu

Yardım Şark flash dlz31 güç kaynağï

Selam game garaj dan bı sistem alıcam ama dark flash DLZ 31 650W80+ bronz sertifikalı PSU dan çok emin olmadım korumaları açısından özellikle elektrik kesildiğinde sistemime bı zarar gelmesini istemem
  20. Bzsu

Max 10K laptop önerisi

selam 10K laptop önerisi verebilir misiniz aklımda ryzen 7 4800H + gtx1650 li bir model var ama daha iyisi bulunur mu ve işlemciyi AMD tercih ederim onun dışında bir şeyim yok
Geri