Arama sonuçları: *

1. B

45K Sistem Tavsiyesi İstiyorum

45K altında sistem istiyorum hazır olması iyi olur önerilerinizi bekliyorum dostlar.
  2. B

Yüksek Menzilli Genişletici

Köydeki evimde, diğer evimizdeki modeme kablosuz bağlanmak için aktif olarak Mercusys MW300RE modelini kullanıyorum. Ancak cihaz, düşmeler sonucu bozulmaya başladı. Daha geniş menzilli ve kapsama alanına sahip yeni bir genişletici almak istiyorum. Hangi değerlere dikkat etmem gerektiğini ve...
  3. B

Oxygen Not Included Güncel Türkçe Yama

Severek oynadığım ve güncel versiyonları için türkçe yama bulunmayan Oxygen Not Included oyunu için uzun uğraşlarım sonucu elimden geldiğince hiç bir şey bilmeden makine çeviri yapmaya çalıştım eksiklikler muhakkak vardır ama hiç olmamasından iyidir. Bana Discorddan destek olabilir ve güncel...
  4. B

Isı değerlerim normal mi?

Arkadaşlar Zotac 3070 ve r5 5600 aldım bir önceki sistemim de 5500 ve 1660s vardı onda böyle olmuyordu bu kadar ısınan bir sistem değildi bu kasamın temperli camı epey ısınıyor ısı değerlerimi paylaştım bakar mısınız? kasamda 5 tane fan var 1 tane de egzoz fanı var kasam zoko nun mesh panel...
  5. B

Hangi̇ İşlemci̇yi̇ Almaliyim

Halihazırda 1660S ve R5 5500 kullanıyorum ekran kartını ve işlemciyi değişmek istiyorum ekran kartı tarafında 3060ti ve rx6700xt düşünüyorum (başka tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz) işlemci konusunda ise hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz. İşlemciyi ikinci el...
  6. B

Çözüldü✓ Sistemimi kaça verebilirim?

GIGABYTE 1660S R5 5500 (GARANTİLİ) 256GB M2SSD 16GB RAM B450M PRO M2 MAX 400W PSU (SIFIR) + AEROCOOL CS106 (SIFIR)
  7. B

OC için yardıma ihtiyacım var.

Elimde Gigabyte GTX 1660 Super OC 6G GV-N166SOC-6GD var kartıma overclock yapmak istiyorum bana bu konuda yardım edebilir misiniz?
  8. B

Öneri 2. El telefon önerisi istiyorum

Arkadaşlar şuan ki telefonum mi 8 telefonumdan performans olarak memnunum ama bataryası mah olarak düşük sorun yaratmaya başladı. 4500-5500₺ arasında 2. El bir telefon arıyorum (android) önerileriniz nedir birkaç tane baktım poco x3 pro falan var sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneri var mıdır?
  9. B

Karşı binadan nasıl kablosuz internet çekebilirim?

Arkadaşlar şuan aktif olarak köydeki evimde komşunun müsadesi ile yaklaşık camdan bakınca 40-50m bir mesafedeki bir binadan Mercusys MW300RE ile interneti evime dağıtabiliyorum. Sorunum şu görselde gördüğünüz gibi bağlantı çok zayıf ve bu yüzden internet hızım da düşük nasıl kablosuz bir çözüm...
  10. B

Televizyon önerisi istiyorum.

7000₺ ve altı bütçem var televizyon istiyorum paneli kaliteli olsun istiyorum görüntü ve renkler iyi olmalı bu fiyata olabildiği kadar.
  11. B

AM4 anakart tavsiyesi istiyorum

2200₺ bütçe ile am4 anakart arıyorum bu fiyata en iyisi hangisidir?
  12. B

Anakart tavsiyesi istiyorum.

Hem lga1200 hemde am4 anakart tavsiyesi istiyorum.
  13. B

Sıvı soğutmam yükselteceğim sisteme uygun mu?

Elimde hâli hazırda kullandığım Thermaltake Water 3.0 Performer var performansından da memnunum i5 6500 ile birlikte kullanıyorum anakartımı ve işlemcimi değiştirmek istiyorum ryzen bir sisteme geçersem kullanabilir miyim yoksa kullanabilmek için Intel den devam mı etmeliyim?
  14. B

HDMI TO DVİ Sadece DVI olan ekran kartından görüntü alabilir miyim?

Sadece DVI girişi olan bir ekran kartı aldım DVI TO HDMI almak yerine HDMI TO DVİ kablo aldım görüntü alabilir miyim bir fark var mıdır?
  15. B

Sistemim için 400W PSU yeterli mi?

i3 6100 işlemcili RX 470 ekran kartlı 8 GB RAM'li sistemim için 400W PSU yeterli olur mu?
  16. B

Warzone 2.0 Fps sorunu

Arkadaşlar merhaba warzone 2.0 da bir türlü sabit 60 fps üstü alamıyorum lütfen akıcı bir oyun oynamam için yardımcı olun. 1660S İ5 6500 16GB (8x2)
  17. B

Bu ramler anakartıma uygun mu?

ECS H61H2 M17 İ3 2130 Anakartıma hangi ramler uygundur? Bu ramler uygun mudur? Link
  18. B

Mining Yapılmış 1660 Super Alınır Mı?

Hocalarım ekran kartım bozulduğu için bir süredir 2. El ekran kartı bakıyorum bugün baktığımda bir satıcının 3 ilan eklediğini gördüm fiyatların uygun olması dikkatimi çekti 3 kart da GTX 1660 Super ama markalar farklı (MSI,Asus,Galax(çift fanlı)) fiyatlar hemen hemen aynı ilan detaylarında 1.5...
  19. B

Görüntüsü Güzel Televizyon Önerisi

Biliyorum bu fiyatlara iyi bir televizyon pek yok evimde ki bozulduğu için yeni bir TV arıyorum akıllı veya android olup olmaması önemli değil MiTV stick var zaten görüntüsü güzel bir televizyon önerir misiniz?
  20. B

Wifi adaptör sorunu bağlantı sorunu

TL wn821n v4 Adaptörüm var driverlari vs yükledim ağa sorunsuz bağlanıyorum ama şöyle bir sorunum var sürekli kopma oluyor bir şey indiriyorum mesela indirme devam ederken bir anda duruyor sonra tekrar başlıyor oyunda kopma oluyor sürekli speed testte 35-40 a çıkıyor duruyor 17-18 e düşüyor ne...
Geri