Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

Antrenmanlarımda küçük kas gruplarına gücüm kalmıyor!

Merhaba arkadaşlar aşşağıda yazdığım programı dönüyorum haftada 2kez göğüs omuz çalıştıktan sonra tricepsin baya güç kaybediyor aynı şekilde sırt çalıştıktan sonra bicepslerim çok zayıf kalıyor millet Scoot curlu 20-30 kilolarla yaparken 8 kiloyla yapiyorum tekrar sayısı da az 8 felan çıkıyor ne...
  2. Kıtalararası balistikfüze

🔥🔥🔥BTC anlık 77k$ ETH1.5k$ NASDAQ -%5

Evet Amerika ve Asya borsaları çöküşte kripto tarafıda aynı şekilde bu düşüşler ve trump hakkında görüşleriniz neler?
  3. Kıtalararası balistikfüze

Yardım Modemi salondan kendi odama nasıl taşıyabilirim?

Merhaba Pcde wi-fi adaptörü ile bağlanıyorum internete hızda bir sorun yok ama haliyle oyunlarda Pingim oluyor bu yüzden kablo ile bağlanmak istiyorum ama modemi odama nasıl taşıyacağımı bilmiyorum en sağdaki girişte cat 3 yazıyor soldaki modemin adaptörü ortadakide modeme bağlı kablo yardımcı...
  4. Kıtalararası balistikfüze

Ders pdfleri alabileceğim yerler var mı?

malum yazılılar geldi ders notları var mı? siz nereden alıyorsunuz ders notu? pdf formatında olursa daha iyi olur ipad var pdf üzerinden yazı yazmak vs. daha kolay
  5. Kıtalararası balistikfüze

Fiziksel bir yazıyı nasıl dijitale dönüştürebilirim?

Öncelikle merhaba arkadaşlar kuzenim bir kitap yazmış annesi yayın evi ile konuşmuş tamam demişler ama yazıyı dijital istiyorlar kuzen geldi dedi yapabilir miyim bende tamam yaz dedim pcden yazıyor şuan ama isim çıktı benim bunu daha hizlı yapamaz mıyız yoksa essek gibi yazsin mi? telefon iphone...
  6. Kıtalararası balistikfüze

Ramazanda nasıl spor yapacaksınız?

soru başlıkta kardiyo yapmadan sadece ağırlık antrenmanı programıma devam etsem sorun olur mu? Ağırlığı azaltırım biraz tükenişe götürmem. Açlık susuzluk konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum iftara yakın yapacağım antrenmanı. Siz nasıl yapacaksınız?
  7. Kıtalararası balistikfüze

Antrenman programı önerisi olan var mı?

Yaş 15 olacak boy 1.65 kilo 56-58 arası geziyor spora gidiyordum 1 aydır full üst vücut çalışıyorum ama bu programa daha fazla devam etmek istemiyorum vücudu biraz şekillendireyim salonda sonra tamamen calisthenics başlayacam spora başlamadan önceki göğüs kol vs. Ölcülerim var isterseniz...
  8. Kıtalararası balistikfüze

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

Bulunduğum bölgede çok fazla sokak köpeği var ve grup halindeler 1 tane 2 tane olsa başa çıkarım büyük ihtimal problem değil ama 5-6 tane ürkütücü yaratık olunca insan korkmuyor değil evden spor salonuna gideceğim yolda da çok fazla var hatta bikaç tane orjinal kangal var onlar bağlı ama...
  9. Kıtalararası balistikfüze

Çözüldü✓ Pc hiçbir şekilde açılmıyor

pc ne yaparsam yapayım açılmıyor dün hiçbir sorun yoktu sabahtan beri deniyorum açılmıyor ne fanlar dönüyor ne usb portları çalışıyor. Elektrikten yana bir sorun yok cmos resetledim bios pili söktüm taktım ramlari silgiyle silip tekrar taktım ama nafile açılmıyor hiçbir şekilde ne yapabilirim ve...
  10. Kıtalararası balistikfüze

İPad’de kesinlikle kullanmalısın dediğiniz uygulamalar var mı?

Merhabalar soru başlıktadır iPad 10.nesil ve Apple Pencil 1.nesil satın aldım işlerimi kolaylaştıracak neler yapabilirim bu tablette
  11. Kıtalararası balistikfüze

E-ticarete başlamak istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi E-ticarete başlamak istiyorum yapacağım her işlem yasal olmak zorunda şahıs şirketi açmak için şartlar nelerdir ve böyle bir işe girmek için ne kadar sermaye gerekir? Vereceğim vergiler sonrası cebimde kalan para yeterli olur mu? Gibi sorularım var...
  12. Kıtalararası balistikfüze

Yakın kız arkadasa doğum günü hediyesi ne alinir?

merhaba, soru başlıkta baya yakınız sevgilisi felan yok ama siz yinede çok absürt seyler önermeyin lütfen
  13. Kıtalararası balistikfüze

Spora başlayacağım birkaç sorum var

Merhaba, 161 boyunda 55 kilo birisiyim bilenler bilir büyüme hormonu eksikliğim var o yüzden baya bi kısayım ama uzayacağım insallah neyse konuya geri dönelim fiziğimin iyi olduğunu düşünüyorum tamam boyum kısa ama vücüdumdaki yağ oranı az göğüs triceps bacak kaslarım felan bellli yani...
  14. Kıtalararası balistikfüze

Formüla 1 izlemek istiyorum ama hiç bir bilgim yok

öncelikle merhaba, biliyorsunuz pazar günü abd grand prixi var ve bu yarışı izlemek istiyorum ama f1 hakkında hiç bilgim yok terimleri vs. Bilmiyorum ne bileyim puanlama sistemi nasıl? Sezonlar ne zaman başlar-biter yarışta en önden (sanırım pole denen şey) başlayan neye göre belirleniyor gibi...
  15. Kıtalararası balistikfüze

Öneri Fotolarını bıraktığım saat ne kadardır? Ve takı önerisi lazım

Elimde böyle bir kol saati var 4-5 yıllık felan yurt dışından gelmişti satmak istesem ne kadara gider? ek olarak saat cidden çok hoşuma gitti ama biraz kirli bunu nasıl temizleyebilirim suda yıkamayı düşündüm suya dayanıklıymış sanırsam ama baklaların araları felan baya tozlu geçmiyor Ek olarak...
  16. Kıtalararası balistikfüze

Alışveriş yapacağım önerilerinize ihtiyacım var

Merhaba, malum okullar açıldı sabah 6.30da evden çıkıp 16.30 gibi eve geliyorum bu süre içerisinde haliyle acıkıyorum tabiiki okuldan önce kantinden yerim nolcak diye düşünüyordum ama kantin yemekleri hem kesmiyor hemde yarısı margarin olan tostu ne bileyim martı eti döner felan yemek...
  17. Kıtalararası balistikfüze

Asik(galiba) olduğum kişiye karşılık beklemeden sevdiğimi söyledim

Başlık baya bi saçma oldu neyse salla sevgilisi vardı biliyordum ama agaların gazına gelip bir anda hoşlandığımı söyledim tabi dedim karşılık bekleyemem sevgilin var vs. Sadece bunu bil diye yazdım bu mesajı dedim sonra ne diyebilirim ki yazdı hiçbirşey yazdım sadece bunu bil diye yazdım dedim...
  18. Kıtalararası balistikfüze

Leclercin hem gerçekte hem de f1 23te kaza yaptığı viraj nerede?

Merhabalar, Charles leclercin F1 23 te ve gerçekte dönmediği viraj nerede? Hangi pist yani?
  19. Kıtalararası balistikfüze

Kadınların beklentisi nedir? Çoğu kadın neden hayırlı erkeklerle değil?

Merhaba, başlıktaki konular hakkında biraz sohbet-muhabbet etmek için böyle bir konu açtım. kadınlar erkeklerden kendilerine nelerin sunulmasını ister? Güzel kadınların çoğu neden "keko" diye nitelendirdiğimiz erkeklerle birlikte? Allah bize beyin dağıtırken "Allahım sen onun yerine beni...
  20. Kıtalararası balistikfüze

İp15 ile ip14pro arasındaki en büyük fark nedir?

Merhaba 50 k gibi bir bütçe var yeni telefon alacağım 15 ve 14 pro arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? Ve neden şimdiden teşekkür ederim
Geri