Arama sonuçları: *

• Users: hezarfenc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hezarfenc

65.000 ₺ Bütçeye 125'Lik Scooter Önerisi

Sıfır tercih ederim. Ancak güzel bir ikinci el de olabilir. Var mı önerileriniz
  2. hezarfenc

B Ehliyet 125CC motor kullanma yasası ne durumda?

Bir ara öyle bi söylenti vardı şuan araştırdım hiçbir yenilik gelişme vs yok yalan mı oldu
  3. hezarfenc

Yapılabilecek ek iş önerisi

Merhaba, iş yerinde günde 8 saat çalışıyorum. Ancak kazandığım para yetmiyor. Duruma göre ya 15.00 dan sonra boş kalıyorum. Yada sabahtan 15.00 a kadar boş kalıyorum. Bu şartlarda aklıma motorlu kurye olmak geliyor yemeksepetinin saatlik uygulamaları falan var. Motor alıp o işi yapayım diyorum...
  4. hezarfenc

Yapılabilecek ek iş önerisi

Merhaba, iş yerinde günde 8 saat çalışıyorum. Ancak kazandığım para yetmiyor. Duruma göre ya 15.00 dan sonra boş kalıyorum. Yada sabahtan 15.00 a kadar boş kalıyorum. Bu şartlarda aklıma motorlu kurye olmak geliyor yemeksepetinin saatlik uygulamaları falan var. Motor alıp o işi yapayım diyorum...
  5. hezarfenc

Fifa 22 gamepassa neden gelmedi?

Çoktan gelmesi gerekiyordu iptal mi oldu acaba?
  6. hezarfenc

Sıfır SSD nasıl biçimlendirilir?

Selamlar sisteme yeni ssd takıcam sıfır kablo bağlantılarını biliyorum ancak daha sonra tanımlamak gerekiyor sanırım onu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı? 1655212032 Yedek depolama bu arada sata ssd
  7. hezarfenc

Bu kasa ve psu iyi midir beyler? İş görür mü

https://www.gaming.gen.tr/urun/167134/vento-vg10f-rgb-atx-550w-fsp-hyper-550w-80bronze-gaming-kasa/
  8. hezarfenc

Bu laptop bu fiyata alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09NYH684S/ref=asc_df_B09NYH684S1642424400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09NYH684S&linkCode=asn Amaç ofis + cs go. Abime alıcam beyler. Bu bütçede daha iyi öneri varsa alabilirim.
  9. hezarfenc

5-6k arası F/p telefon tavsiyesi

Var mı önerileriniz beyler
  10. hezarfenc

Psu ya her power kablosu uyar mı?

Merhaba, psu ve priz arasına takılan kablo var ya, orijinalini kaybettim evde eski var kablo dan aynı girişli, açtı ama uzun vadede sorun olur mu? Standart mıdır bunlar
  11. hezarfenc

Msi g241 ışık süzmesi

Merhaba 11 mayısta monitör sipariş ettim n11 den Msi g241 modelini. 13 mayısta bana ulaştı. Dün akşam monitörde resimdeki gibi ışık süzmesi olduğunu farkettim sizce iade etmeli miyim? Alırlar mı garantiye girer mi
  12. hezarfenc

Doğruyu anlatmalı mı? Almalı mı?

Beyler bir tanıdık baba çoçuğun pc oynamasından rahatsız o tatildeyken pc yi satmak istiyor. ( maddi olarak iyiler) Bana alır mısın dedi resmini attı pc den pek anlamıyor. Kasanın camından gördüğüm sıvı soğutma olduğu, ve ekran kartının rgb rtx yazısı (3 fanlı) büyük ihtimal iyi bişey. Adamın...
  13. hezarfenc

Asgari ücrete zam muhabbeti

Selamlar dostlar, sosyal medyada falan asgari ücretin temmuz gibi 6200 lira olabileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Tabi ki şuanlık sadece bir dedikodudan ibaret görünüyor. Ancak merak ediyorum öyle bir şey olursa biz bundan ne yönde etkileniliriz sistem fiyatları ve teknoloji anlamında
  14. hezarfenc

İ5-11400F - 6600XT Sistemimi satmalı mıyım?

Selamlar, İ5-11400F - T5 SNOWMAN CPU - ASUS DUAL RX6600XT - CORSAİR PRO RGB 8X2 RAM - 1TB NVM SSD- B560M ANAKART - EVGA 650W BRONZE YARI MODÜLER PSU- MSİ 100M KASA TEKLİF 14.500 LİRA . Sistem fiyatlar düşüyor beyler satmalı mıyım sizce?
  15. hezarfenc

Etherium %7 Değer Kaybetti

Bugün dolar karşısında %7.21 lik değer kaybı yaşadı. Ekran kartı piyasası bakalım bu durumdan nasıl etkilenecek
  16. hezarfenc

Bu haftasonu çıkacak sistemler

Merhaba, bu haftasonu çıkacak olan sistemler hakkında bu konu altında bilgilerimizi paylaşabiliriz.
  17. hezarfenc

Da V4.5 sorunlu geldi

Merhaba, kasayı son 2 saattir deneme imkanı buldum. 2 saatte tam 3 kez görüntü gitti 5-6 saniye sonra geri geldi. Sorun monitör yada kablo da değil. Çünkü ekran geri geldiğinde oyun kapanmış oluyor.( oyun:lol) normal bir Web sitesinde gezerken de 2 defa başıma geldi. Büyük ihtimalle İşlemci...
  18. hezarfenc

Donanım arşivi V4.5 alamayanlar

Az önce acıbadem mağazasındaydım. Stok hala mevcuttu. Yarın sabaha da kalır diye düşünüyorum. Gitmeyi düşünen değerlendirsin
  19. hezarfenc

İkinci el Threadripper alıyorum H.o / g.o

İŞLEMCİ: THREADRİPPER 1920x ANAKART: ASUS ROG STRİX x399 Ram: CORSAİR 32 GB 3200 MHZ RGB PRO SSD : XPG SPECTRİX RGB 512 GB SSD: James Donkey 240 GB SS SIVI SOĞUTMA H115i RGB PRO KASA: CORSAİR 570X GÜÇ KAYNAĞI: CORSAİR HX 850 Modüler EKRAN KARTI : 6600XT RED DEVİL Toplam 15.000 ₺ anlaştık
  20. hezarfenc

Ryzen 5 3600 ile Rx6600 darboğaz yaşatır mı?

Çarşamba günü almayı düşünüyorum. mouse ihtiyacımda vardı. Bayadır da bekliyorum sıkıldım artık. Aklımdaki soru işaretleri r5 3600 kule fan ister mi? Birde normal haliyle OC siz falan darboğaz yaşatır mı? @Ckribrahim
Geri