Arama sonuçları: *

• Users: Zeusaqa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zeusaqa

Linkteki ilana alıcı gelecek bakar mısınız?

https://shbd.io/s/FmcfqaDP 9000 TL'ye vereceğim uygun mudur?
  2. Zeusaqa

James Donkey R40 240Hz FHD VA 24" 2999₺

https://ty.gl/equjxdwvxan7f KOD: ELEKTRONIK300
  3. Zeusaqa

Yardım ACİL YARDIM LÜTFEN MONİTÖR !!! (VİDEO)

Açıkladığım şekilde bugün böyle bir sorunla uyandım sabah 8 den beri çözemedim size danışmak istedim yardımcı olacak varsa sevinirim.
  4. Zeusaqa

Millenicom Saçmalığı

Millenicom kullanıcısıyım, online oyunlarda yaşadığım kopmalar crashler artık bunalttı tam sağlayıcı değiştirmek istiyordum ki bugüne kadar bugün hiç bir online oyuna bağlanamıyorum, oynadığım oyunlar genelde mmorpg oyunlar bir türlü login ekranını geçemiyorum vpn ile bağlandığımda oyuna...
  5. Zeusaqa

Monitörüm geldi sizce nasıl durmuş?

Samsung Odyssey G8 OLED 4K 240Hz
  6. Zeusaqa

Yardımınıza ihtiyacım var (Görsel)

Sistemim bu şekilde yarın diğer monitörüm de geliyor ona göre konum ayarlaması yapacağım fakat sağdaki laptopu ekstra mouse ve klavyeye gerek olmadan tek mouse klavye kullanarak devam etmek istiyorum bunun için ne yapmam gerek yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  7. Zeusaqa

Bu monitör standı uygun olur mu?

Odyssey G81SF 27” aldım bu monitör standı uygun olur mu?
  8. Zeusaqa

Odyssey 4K OLED 32” mi 27” mi alayım?

G81SF modeli iki farklı boyutu görünüyor sizce 4k oyunculuk için hangisini tercih etmeliyim? Şuan kullandığım monitörüm 1080p 27” asus tuf 144 hz ips bir monitör
  9. Zeusaqa

💀 SİSTEMİM NE KADAR EDER?💀

2 aylık cihazımı satmak istiyorum hepsinde kfg var sizce ne kadar eder? Kasa: MSI MAG Forge 121A B75 PCIE5 750W Bronze 4x120mm Auto RGB Fan Tempered Glass ATX Gaming (Oyuncu) Kasa...
  10. Zeusaqa

2. EL Samsung Odyssey G6 (OLED) 360Hz 18.000₺

İkinci el olarak alacağım kfg var 1 yıl kadar bu fiyata alınır mı?
  11. Zeusaqa

IOS Spigen 65W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti 599₺

Iphone 16 pro kullanıcısıyım, orijinal şarj adaptöründen coil whine gibi sesler geliyor çatırtı gibi daha çok herhangi bir zarara uğramamak için bunu alabilir miyim ? Satıcı: HepsiBurada...
  12. Zeusaqa

Yardım Çift Kollu Monitör Standı Lazım

https://ty.gl/eizrpynajehoz 1214₺ ye alınır mı indirim kuponum var?
  13. Zeusaqa

Çözüldü✓ Acil Premium Mousepad Önerisi

Bütçe sorunum yok kullanırken premium hissiyat istiyorum ve temizliği kolay olması tercihimdir teşekkürler Klavye ve mouse birlikte kullanacağım bu arada büyük olanlardan istiyorum
  14. Zeusaqa

Yardım MSI MAG Forge 121A Egzoz Fan

Selamlar kasam bu şekilde hava soğutucu ramlarden dolayı tam oturmadı ama kasanın üstüne 2x120mm egzoz fan takmak istiyorum uyar mı sizce veya önerdiğiniz fanlar var mı siyah rgbsiz fan istiyorum
  15. Zeusaqa

ODAMDA Wİ-Fİ ÇEKMİYOR

Arkadaşlar selam yeni kurduğum sistemi salonda wi-fi olduğu için 1 aydan beri orada kullanıyordum, gaming masa alıp farklı bir odaya taşıdım fakat wi-fi adaptörüyle bağlandığım için bulunduğum odada internet çok kötü çekiyor, kablo çekmek çok zor olduğundan imkansız değil ama bana daha farklı...
  16. Zeusaqa

Yardım LOL disconnect sorunu 🤲🏻

Merhaba Yaklaşık 1 aydır yeni sistem topladım ve oyunlarda test ediyordum, bu sıralar bazı tweakler vs. ilgimi çekti ve onları kurcaladım ama tekrar format attım dümdüz win 11 kurulu sistemde ve bu sorunu yaşıyorum 2 gündür sebebi sizce nedir? İnternetimle alakalı bir sorun olduğunu...
  17. Zeusaqa

KASADAN GELEN SES NEDİR?

Arkadaşlar A Way Out oyununa girdim ve kasadan böyle ses gelmeye başladı bu nedir?
  18. Zeusaqa

Yardım SAMSUNG online mağaza amatörlüğü

Samsung online mağaza’dan 31.07.2025 tarihinde G6 OLED 240Hz monitör aldım 16.799 TL ye ve planlı teslimat olarak 04.08.2025 tarihinde kargonun gelmesini istedim bu süreçte 2-3 defa müşteri hizmetleri ile görüştğm ve kargomun yolda olduğunu söylediler ve monitör bugüne kadar da elime ulaşmayınca...
  19. Zeusaqa

7500F sıcaklık sorunu

Boşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
  20. Zeusaqa

İLANDAKİ MONİTÖR 5250TL YE ALINIR MI? VEYA SATILIR MI?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-asus-gaming-144hz-monitor-vg279q1r-1257512855/detay/
Geri