Arama sonuçları: *

• Users: Yagiz55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

fare tutuş şeklim nedir?

rampage smx g68 spear kullanıyorum ve pek memnun değilim yeni mouse alıcam bu yüzden tutuş şeklimi öğrenmek istiyorum.
  2. Y

Asus Prime A320M-R sistem için işlemci önerisi

anakartı başlıkta yazdım şuanki işlemcim Ryzen 5 2500X valorantta 140 civarı fps alıyorum uzun yıllar 200-250 bandında fps vericek bir işlemci arıyorum. ek olarak ekran kartım RX580 (8GB)
  3. Y

Kasa çalışıyor görüntü gelmiyor

Uzun zamandır bilgisayarımda bir sorun yoktu en son bilgisayarımı dün çalıştırdığımda bir sorun yoktu bugün açarken ilk önce sinyal yok yazısı daha sonra kahverengi turumcumsu değişik bir görüntü geldi sanki monitör bozulmuş gibi 10 saniye sonra bilgisayar açıldı Valorant'a girmek istedim...
  4. Y

RX580 8GB ve RYZEN 5 2500X sistemde drop yiyorum

8 aydır hiçbir sorun yoktu, ama yaklaşık 2 haftadır drop sorunu var. Bilgisayarımda farklı farklı oyunlarda denedim, hepsinde oluyor 2000 yılından kalma oyun oynasam bile aynı valorantta 200 250 fps alırken aniden fps 40 50 ye düşüp tekrar 200 e çıkıyor. Diğer oyunlardada aynısı oluyor ekran...
  5. Y

Duvar kağıdı sığmıyor

Telefonum samsung j6 internetten duvar kağıdı indirdim duvar kağıdıni geçirdiğimde yanlardan büyük bir bölüm kesiliyo fotoğraf küçülüyo tam haliyle nasıl duvar kağıdı yapabilirim fotoğrafı
Geri