Arama sonuçları: *

• Users: TheEvolved
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Değişim için hangi laptopu seçmeliyim?

HP OMEN 16-AP0029NT C3YN8EA 8GB RTX5060 AMD Ryzen 9 8940HX 24GB RAM 1TB SSD 16 inç 2K 144H – Asus TUF Gaming F16 FX608JM-RV073 i5-13450HX 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX5060 16'' WUXGA 165Hz- MSI CYBORG 15 B13WFKG-495XTR I7-13620H 32GB DDR5 1TB SSD 8GB RTX5060 15.6 FHD 144Hz DOS Bu üc laptoptan...
  2. T

KVK Teknik Servis İyimidir?

21 günlük Asus laptobumda fabrikasyon hatası farkettim ve asus bu servise göndermemi istiyor. İnternette pek olumlu yorumlar yapılmamış servis hakkında. Servis nasıldır? Ters teperlerse THH ile değişim yaptırabilirmiyim?
  3. T

Gamegaraj/Gameraider laptopların garanti durumu hakkında

Bu laptopların satış sonrasındaki ilk 2 yıllık garanti durumları nasıldır? Asus,msi,hp vb markaların garanti süreci bildiğim kadarıyla iyi sayılır ancak garaj ve raiderin garanti durumları hakkında aklımda şüphe var, kullanıcı kaynaklı olmayan bir problemde ilgileniyorlarmı mesela?
  4. T

🔥İndirim Tudors 3 adet kışlık oduncu gömleği 999 TL

https://www.tudors.com/3-kislik-gomlek-99990-tl3
  5. T

Havit PSU alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-hv-b500w-500w-gaming-guc-kaynagi-sessiz-ve-stabil-performans-p-HBCV00008O2N26?magaza=HAVIT alınır mı?? Bayağı ucuza denk geliyor şuanda kullandığım hadron psudan daha iyi olur diye düşündüm
  6. T

Casio f91w 699tlye değermi?

İdefix üzerinden almayı düşünüyorum 100tl kuponla 700 TL'ye geliyor. Değermi yoksa biraz daha beklemeliyim kasım indirimlerini. https://www.idefix.com/casio-f-91w-1dg-erkek-kol-saati-p-3111207
  7. T

Şeriatçı olmayan müslüman olurmu

!Bu konu kimsenin inancına karisilmak niyetinde acilmamisti! Çevremde sürekli kendine müslüman diyen ancak şeriatı savunmayıp eleştiren kişileri görüyorum peki ya bu nasıl oluyor? Şeriat dediğimiz şey Allah'ın kuralları ve hükümleriyse ve bunlarin hepsi Kuran'da geçiyorsa binevi şeriat=Kuran...
  8. T

Faturalı tarifeden faturasız tarifeye geçerken ekstra ücret ödeniliyormu

Merhaba türkcell faturalı 10gb tarifesini kullanıyorum ve taahhütün bitmesine 20gün kaldı. Türktelekomda 6 aylık 100gb faturasız tarife ücretisiz birde bimcellde 3 aylık 50gb ücretsiz. Bunlardan birine geçersem taahhütümün bittiği gün herhangi ekstra bir ücret ödermiyim?
  9. T

Öneri Rampage V902 Gerçekten Kötü mü?

Merhaba bütçem kısıtlı ve 2.el alamıyorum zaten bu rampageyi alsamda en az 6 taksitli alabilirim oda peşin fiyatına olduğu için. Peki bu direksiyon ets 2 için çokmu kötü?
  10. T

Şeyh Said Hakkında ne düşünüyorsunuz? | Kendi düşüncelerim ve belgelerle

1)öncelikle şeyh sait bir Kürt olsa da bu adamın kürdistan gibi bir projesi yok bakınız: Behçet cemal, şeyh sait isyanı, s. 24 de bu konuya değiniliyor. Celalettin vatandaş, "şeyh sait isyanı, bir Kürt isyanıdır" diyenlere şu cevabı vermektedir: "Her ne kadar, resmi söylem tarafından bu...
  11. T

Red Dead Online alınır mı?

Epicte 250tlye düşmüş değermi?
  12. T

3000 TL koltuk önerisi

Merhaba, bütçem 3000-3500 arası. Normalde oyuncu koltuklarına para tuzağı olduğundan dolayı pek sıcak bakmıyorum fakat bir yandan da uzun ömürlü olabileceğinden dolayı yanaşıyorum. Aklımda ofis koltuğu almak var ama onlarda da kilodan dolayı kırılma olayları yaşadım. Siz ne önerirsiniz? Boy...
  13. T

Türktelekom 20gb 180 TL!

Türkcelle kıyasla indirimler daha iyi. Ben maalesefki Türk Telekom kullandigim için buna gecemedim. Bunun yerine turkcellden 10gb 180tlyi aldım.
  14. T

"Yırtılmalara izin ver" ingilizcesi nedir?

Merhaba Call of duty black ops cold war oynuyorum. Oyunda düşük fps aldığım için lossless scaling kullanmaya başladım fakat çok gecikme vardı. Yırtılmalara izin ver seçeneğini evet yapınca gecikme düşüyormuş. Oynadığım oyun ingilizce olduğu için yırtılmalara izin ver seçeneğini bulamadım. Bu...
  15. T

Lossless Scaling rdr2 ayarları nasıl olmalı

Lossless scaling ayarlarını Abdullah abinin yaptığı şekilde ayarladım. Rdr2nin ayarları nasıl olmalı? Rx 570 4gb i7 4790
  16. T

Razer BlackShark V2 X eski anakartta sorun çıkarır mı?

Anakartım Casper H81 oldukça eski bir anakart bundan dolayı otomatikman ses kartımda eski olmuş oluyor. Herhangi bir boğukluk ya da düzgün çalışamama yaratabilir mi?
  17. T

Snowman M200 alınır mı?

Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum, birkaç tane sorum var: 1) Bu bütçede (300TL) daha iyi bir soğutucu var mı? 2) Snowman M105'ten bu soğutucuya geçilirse ne gibi bir performans değişikliği olur? 3) Snowman M200 içinden çıkan termal macun kullanılır ? (İşlemcim: i7 4790)
  18. T

500 TL modem önerisi

Merhaba babam sonunda 10yıllık AirTies modeminden sıkıldı ve modem almaya karar verdi :) 500TL bütçemiz var internetimiz 16Mbps. Şimdilik bunları bulabildim: https://www.trendyol.com/zyxel/vmg1312-t20b-vdsl-adsl-300mbps-kablosuz-4-port-modem-p-42636417?boutiqueId=623361&merchantId=968...
  19. T

İçerikteki hangi şarkının notalarıdır?

Merhaba bu notalar hangi şarkıya aittir? Kardeşim notaları defterine yazmış fakat müziğin adına yazmayıp unutmuş derste. Re la sol la fa sol la re sol fa sol mi sol fa sol do si do do do la do la la fa sol do sol sol mi fa mı fa la fa re.
  20. T

Beşiktaş kaleci forması önerisi

Merhaba. Beşiktaş kaleci forması arıyorum. Tabii ki de orijinal beklemiyorum. Shopier'de bayağı gezindim fakat Volkan Demirel ve Muslera forması haricinde bulamadım. Bütçe önemli değil beden XL.
Geri