Arama sonuçları: *

• Users: Enes29
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Windows 11'e geçmeli miyim ?

Şuanda Windows 10 kullanıyorum gayet memnunum aslında ama çıtırından windows 11'i deneyimlemek istiyorum, sizce Windows 11 e geçmeli miyim ? geçersem performans açısından bir sıkıntı yaşar mıyım oyunlarda düşük fps, drop, arayüzde donma kasma gibi. Not: Sistem özelliklerim: AMD Ryzen 5 7600...
  2. E

Çözüldü✓ RTX 4070 R5 7600 lü sistem için sıvı soğutma önerisi

Bilgisayarım için sıvı soğutma almayı düşünüyorum amd nin stok fanı yükte 100 dereceye kadar çıkıyor dolayısıyla sürekli dar boğaz oluyor bundan kaynaklı fps drop yiyorum, 3.500 tl ye kadar önerebileceğiniz 240m lik sıvı soğutma var mı ? (not: ileride işlemci ve anakart yükseltmeyi düşünüyorum...
  3. E

Nvidia GeForce Experience güncel sürüm kuramıyorum

Oyun içinde ekran kaydı almak FPS değerlerime vs bakmak için NVIDIA GeForce Experience kurmak istedim ama böyle bir hata aldım, listeye baktım benim ekran kartımın mobil versiyonu var, ekran kartım GeForce 9600GT 1GB. Bu ekran kartıyla uyumlu olan ve ekran kaydı alabileceğim FPS değerime...
  4. E

Yardım Snowman T6 ultra am2 uyumlu mu ?

AMD phenom x4 9650 işlemcim stokfanla 50 55 derecelerde dolanıyor Snowman T6 ultra almayı düşünüyorum am2 soketle uyumlu mu ? https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=PeraBilgisayar&url_src=and-product-detail
  5. E

Yardım amd phenom x4 9650 işlemcime overclock yapmak istiyorum nasıl yaparım

amd phenom x4 9650 işlemcime overclock yapmak istiyorum internette biraz gezindim 2.8 ghz ye çıkaranlar vs olmuş ben 2.5 2.6 ghz bandına çıkarsam bana yeter Anakartım Zotac mcp72p nForce 740a sli mcp psu 300 watt asus sizce kaç mhz kaç volt vermem gerek ?
  6. E

Çözüldü✓ anakartımın modelini hiç bir şekilde bulamıyorum

arkadaşlar ben anakartımın modelini nasıl öğrenebilirim ? (üzerinde yazmıyor driver booster ile baktığımda MCP72P olarak gözüküyor aida64 de baktığımda yine aynı şekil gözüküyor ) (anakartımın markası zotac)
  7. E

Suan win 7 kullanıyorum sizce win 8.1 yada win 10'a geçmeli miyim ?

sistem özelliklerim bunlar win 7 den sıkıldım çok hata veriyor bir şeyler yüklemek istiyorum sürüm hatası vs veriyor 4 gb ram var sizce hangi windows sürümüne geçmem daha mantıklı yolur ?
Geri