Arama sonuçları: *

• Users: okeados
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Laptopu ilana koydum, fiyat nasıl?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-bilgisayari-acer-nitro-5-4060-intel-32-gb-ram-i7-12700h-1296422175/detay/ 40 bin tl çok mudur sizce?
  2. O

Öneri 40k bütçe laptop önerisi

Merhaba maksimum 40k bütçe var daha üstüne çıkamam önerilerinizi bekliyorum. Masaüstü önermezseniz sevinirim laptop lazım sadece.
  3. O

Türktelekom fiberde goodbyedpi çalışmıyor

Türk Telekom fiber kullanıyorum ve GoodbyeDPI ve Türkiye için düzenlenmiş versiyonu da dahil çalışmıyor. Ne yapabilirim VPN ile giriş yapıyorum ama çok ping oluyor.
  4. O

acer nitro 5 4060 performansı çok düşük

Arkadaşlar acer nitro 5 an515-58 modelini kullanıyorum ve açıkçası performansım baya düşük cs2 oynuyorum fps im 100 e kadar düşüyor ve fps drop yiyorum bolca. i7 12700h ve 4060 a sahibim bence bu kadar düşük olmaması gerekiyor üstüne üstlük sıcaklığıda çok fazla 90 a kadar çıkabiliyor. Bazı...
  5. O

1000-2500 modem önerisi

Merhaba. Ben türk telekom fiberden geçiş tarifesiyle comnet 500 mbps fibere geçtim Fakat geçiş tarifesiyle geş yaptığım için interneti direkt olarak türk telekomun aynı modemine kurdular. Modemden memnun değilim bana modem önerir misiniz 500 mbps fiber hızı verebilecek bir modem.
  6. O

25k GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

arkadaşlar yazılım ve oyun için laptop almam lazım 2. el de alabilirim bana uygun öneriniz var mıdır bütçe 25k
  7. O

Laptop önerisi yazılım için

Arkadaşlar yazılım ve geliştirme için şarj seviyesi yüksek işlemci kısmından da beni üzmeyecek laptop önerisi yapar mısınız
  8. O

Hazır website template ini nasıl düzenleyebilirim

Elimde hazır bir website teması bulunuyor bunu kendime göre düzenlemem gerekiyor ancak html ve css bilgim yok. Wordpresste gerekli eklentilerle düzenlenebiliyormuş sanırım fakat wordpress e eklenti kurabilmek için 900 tl lik kurumsal pakedi satın almak gerekiyor. Elimdeki bu temayı ücretsiz bir...
  9. O

internetim kesilip duruyor

arkadaşlar türk telekom fiber internet kullanıyorum internetimde günün belirli saatlerinde özellikle saat 7 den sonra gece 12-1 e kadar belirli aralıklarla kesilip duruyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda modeminizi elektronik aletin yanından uzaklaştırın yada wifi güçlendirici alın dedi. Benim...
  10. O

HOST DOSYASINI BULAMIYORUM

"C>Windows>System32>Drivers>etc" adresindeki “hosts” dosyasına girdiğimde host dosyasını bulamıyorum. Bir site başka bir siteye girmemi engelledi ve host dosyam ortada yok.
  11. O

BU SISTEM 12K DEGER MI ?

Arkadaşlar 1244 tl 12 ay taksit ile alıcam çünkü bi anda verebilecek param yok. Sizce bu bilgisayar 12k değer mi?
  12. O

Türk Telekom Fi̇ber İnternet Kesi̇li̇yor

Arkadaşlar türk telekom fiber kullanıyorum. Günün bazı saatlerinde internet ardı ardına kesiliyor ve 1'er dakka aralıklarla kesilip duruyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda internetinizde problem yok sizi başka kanala alıyorum diyip kapatıyor. Bir çözümü var mıdır bilen varsa yardım etsin kafayı...
  13. O

BLUETOOTH AÇIKKEN WİFİ KESİLİYOR

Arkadaşlar bluetooth kulaklığımı bağlamak istiyorum laptoba ancak bluetooth u açtığımda wifi kesiliyor. sanırım BIOS ayarlarından veya Wi-Fi kartının sürücülerinden Wi-Fi ve Bluetooth çalıştırılırken aynı frekans bandını kullanmalarını engelleyen bir şey var mış bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  14. O

iphone jailbreak attım ne yapmam gerek

İphone 6 plus jailbreak attım ama şimdi ne yapacağım tweak falan diyor millet neleri indirmem gerek facebook netflix falan indiremiyordum nasıl indirebilirim
  15. O

DÜŞÜK SİSTEMLİ MMORPG OYUN ÖNERİSİ

Arkadaşlar düşük sistemler için mmorpg oyun önerisi yapar mısınız. Knight online pvp serverleri tarzı şeyler yazmazsanız sevinirim çünkü hiç o tür oyunlar oynamadım kolay kolay öğrenebileceğimi sanmıyorum.
  16. O

15K BÜTÇE SİSTEM ÖNERİSİ

arkadaşlar 15k bütçem var. Oyun ve yazılım için kullanacağım. Biliyorum fazla bir miktar değil ama15k nın sonuna kadar hakkını verebilecek bir sistem var mıdır ?
  17. O

Yardım EN OPTİMİZE VİDEO EDİT PROGRAMI

Arkadaşlar youtube a başlamayı düşünüyorum içerik olarak ağır bir içerik olmayacak fakat benim laptobum biraz kötü. Bana bildiğiniz güzel ve optimize edit programları önerir misiniz? Bilgisayar özelliklerimi resim olarak ekleyeceğim. Hangi katagoride açacağıma karar veremedim eğer yanlış ise...
  18. O

BU BİLGİSAYARA 1K VERİLİR Mİ ?

ARKADAŞIM ISRAR ETTİ ALICAM DİYOR BU BİLGİSAYARA 1K FİYAT BİÇMİŞ. ALINIR MI ?
  19. O

Çözüldü✓ 5000-6000 TL ARASI TOPLAMA PC ÖNERİSİ

Arkadaşlar fiyat aralığımın çok düşük olduğunun farkındayım ancak yeni bilgisayara ihtiyacım var. Oyun oynatabilecek bir toplama bilgisayar önerir misiniz 5000-6000 TL arası
  20. O

Yardım Laptobumda İnternet Bağlantisi Kesi̇li̇yor

Merhaba arkadaşlar lenovo laptop kullanıyorum ve uzun süredir internet problemleriyle karşılaşıyorum. Sürekli internet kendi kendine kesiliyor ve 1 dakika boyunca gelmiyor. İnternet kartım. Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165. Sorunun kullandığım internet sağlayıcısında olduğunu düşünmüyorum...
Geri