Arama sonuçları: *

• Users: Latent
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

SteelSeries Arctis Nova 5 vs Arctis Nova 7 arasında kaldım

Daha çok FPS oyunları oynuyorum ve ses kasmak için bir kulaklığa ihtiyacım var. Ağırlıklı olarak Rainbow 6 Siege oynuyorum. İki kulaklık arasında kaldım fiyat farkı olarak ciddi bir fark yok. Almışken yıllarca kullanmak istiyorum. İki kulaklıkta wireless. Ne fark vardır arasında? Hangi kulaklık...
  2. L

Steam'in Boyutu Neden Bu Kadar Fazla?

Bilgisayara yeni format attım ve Steam yüklemeden önce EA Play'den de birkaç oyun yükledim. Steam'den oyun yükleyeceğim sırada depolama alanıma bakmak istedim ancak güncellemelerin boyutu inanılmaz fazla geldi. 500 GB bir SSD sahibiyim ve yer benim için çok önemli maalesef. Bu güncellemelerin...
  3. L

Wordpress Warez Tema Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Merhaba. Yapacağım web sitesi için 80$ 'lık bir tema beğendim. Bu temayı warez olarak yükleyip biraz kurcalamak, daha sonra ihtiyacımı karşılarsa satın almak istiyorum. Nasıl güvenli bir şekilde bu işlemi yapabilirim ?
  4. L

MLD M300 1 TB ALINIR MI?

1100 TL Donanım Arşivi özel indirimde. Alınır mı sizce? Hız verilerini yazılandan farklı ölçen çok kişi gördüm. (3300-3100 mb olduğu yazıyor)
  5. L

ECO Mod Araca Zarar Verir Mi?

Selamlar. Aracı sürekli ECO modda kullanmak araca zarar verir mi ?
  6. L

Öneri Kesintisiz güç kaynağı önerisi (UPS)

Yaşadığım bölgede zaman zaman elektrik kesintileri oluyor ve bende bilgisayarı bu kesintilerden korumak istiyorum. Ekran kartım Asus TUF 3060, işlemci 12400f, RAM Xpc 2x8 3200mhz, anakart Asus b610m-d. Ups almayı düşünüyorum. Konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bütçe veremiyorum ancak...
  7. L

Ekran kartı için destek aparatı

Asus tuf gaming 3060 ekran kartı aldım 3 fanlı. Kart montajını düzgünce yaptım ve kartın sabit olmayan ucunun hafif yere doğru eğildiğini gördüm. Destek gerekli midir ? Endişelenmeli miyim ? 1662573853 Bu arada anakartım asus h610m d
  8. L

550w power supply yeter mi ?

İ5 12400f ve asus tuf 3060 olan sisteme 550w psu yeterli olur mu ? Bildiğim kadarıyla 12400f 65w, 3060 170w tüketiyor. Yani bu hesaba göre 550w hayli hayli yetiyor.
  9. L

3060'LI BU SİSTEM ALINIR MI ACİL?

https://www.gaming.gen.tr/urun/192104/gamerdays-3060-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Selamlar. Sistem budur. Sizce alınır mı? Benim beğenmediğim tek nokta kasa ve maalesef özelleştirme seçeneği yok. Tavsiyeniz nedir?
  10. L

RX 6700'LÜ BU SİSTEM ALINIR MI?

https://pckolik.com/urun/hero-pchocasi-amd-rx-6700-oyun-bilgisayari/ Merhaba bu sistem alınır mı ? Neredeyse her gün oyun oynuyorum, kodlama ve render işleri ile uğraşıyorum. Arada arkadaşlarıma discord üzerinden yayın açıyorum. Ekran kartının 3 fanli olması beni cezbetti. Ancak AMD hakkında...
  11. L

1080p 144hz monitör tavsiyesi

Merhaba. 1080p 144hz 1ms IPS panel bir monitör bakıyorum. Bütçem maksimum 5k. Ne önerirsiniz ?
  12. L

Xbox Game Pass FIFA 22 Tekrar Üyelik İstiyor

Game Pass üzerinden FIFA 22 oynuyordum. Üyeliğimi otomatik ödemeye almadığım için birkaç gün için üyeliğim sonlandı. 1 hafta sonra PC Game Pass aldım ancak hiçbir EA oyununu oynayamıyorum bana oyunu aldırmaya çalışıyor. Bunun çözümü nedir? Game Pass ve EA hesaplarım bağlı. Ultimate sürümle...
  13. L

İki hazır sistem arasında kaldım

RTX 3060 12GB vs Rx6600 8GB https://moleculepc.com/urun/neon-zt/ 1. sistem https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-11400f-asus-dual-rx6600-8g-prime-h510m-e-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html 2. sistem İkisi için de bütçem var sizce hangi sistemi tercih etmeliyim? Veya bütçeye uygun olan...
  14. L

Call of Duty Warzone ve Pubg FPS Drop Sorunu

Merhabalar. Call of Duty ve Pubg gibi battle royale oyunlarda FPS drop sıkıntısı çekiyorum. Asus Tuf Gaming Laptop um var. İntel İ5 11400H , RTX 3050 , 8 GB RAM var. İşlemci kullanımı %50-60 civarlarında bazen %100 oluyor. İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı maksimum 70 derece. Ekran kartı...
Geri