Arama sonuçları: *

• Users: Çakıcı
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Çakıcı

OneDrive Kullananlar Yardımcı Olabilir mi?

Gençler Gittigidiyor üzerinden 1TB. one drive dan ''2 adet'' satın aldım. satıcı her biri için aynı mail adresi ve aynı parolayı gönderdi. Bunları kullanarak giriş yaptığım da sadece 1024 GB: yani 1TB. lık alanı görebiliyorum, diğerini göremiyorum. Bu işten pekte anlamıyorum açıkçası (:
  2. Çakıcı

VLC Media Player vs MPC-HC

Arkadaşlar müzikal anlamda mesela mp3 dinlemek istediğimde VLC media Player mı yoksa Media Player Classic- Hom Cinema mı daha kaliteli sesi sunuyor?
  3. Çakıcı

Türkiye de Türk'ler Irkçı mı?

SADECE GÖRDÜKLERİMİ ŞAHİT OLDUKLARIMI TARAFSIZCA YAZMAK İSTEDİM. Kürtler Türkiye de azınlık değildir. Kanunlara göre Müslüman olmayanlar Rum, Ermeni, Yahudi vs...azınlıktır. Kurtuluş savaşında Türkler, Lazlar, Çerkesler... kadar olmasa da savaşmışlardır. Çevre ülkelerde yaşayan Kürtler ( İran...
  4. Çakıcı

BOSS Bilişim Güvenli midir?

Arkadaşlar Depopark'a 2 adet Akasa fan siparişi verdim 16 gün oldu ne e-postama cevap nede Whatsapp hattından bir cevap alamadım. En sonunda müşteri hizmetlerini aradım sipariş sisteme düşmemiş stok yokmuş. Siparişi iptal etttirdim BOSS bilişim den almak istiyorum, buradan alış veriş yapanlar...
  5. Çakıcı

Depopark Alış Veriş Sitesi Güvenilir mi?

Arkadaaşlar depopark tan 2 adet fan alacam problem yaşar mıyım?
  6. Çakıcı

MSİ Command Center Vs Dragon Center

Arkadaşlar işlemci ve kasa fanı kontrolü basit ayarlar için bu iki programdan hangisi kullanılmalı. MSİ nin sitesinden Dragon center i buldum ama command center i bulamadım bilenler linkini verirse iyi olur.
  7. Çakıcı

Kasa Önerisi 800 TL ye Kadar

Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım kasanın hava akışının iyi olmadığını fark ettim yeni bir kasa almak istiyorum. Kasa PSU suz olacak, özellikle kullandıkları kasadan memnun olan arkadaşlar da tavsiyede bulunsunlar. Aşağıdaki kasayı alacaktım ama piyasada bulunmuyor...
  8. Çakıcı

Driver Booster 7 Pro Lisans Kampanyası %100 Free

Sürücü yükleme bilgisi olmayanlar için https://sharewareonsale.com/s/driver-booster-pro-iobit-sale
  9. Çakıcı

Bilgisayar Masası

Arkadaşlar bana 300 TL civarı bilgisayar masası lazım. Lütfen kullanıp da memnun olan arkadaşlar tavsiye de bulunsunlar. Odama göre ideal ölçüler 130x65 veya 120x65.
  10. Çakıcı

ESET İnternet Security 3 Aylık Yasal Lisans Kampanyası

https://www.eset.com/tr/covid19/?fbclid=IwAR0pTVSkzD9RVDFe4YnOiXCNiVr06ffb9VwzYMcprmmkCbxWeLpwm6zIAmM
  11. Çakıcı

Trend Micro Maximum Security 6 Aylık Lisans Kampanyası

Bu linkten ulaşabilirsiniz. https://store.trendmicro.com/store?Action=Content&Locale=en_US&SiteID=tmamer&pbPage=Trend_WFH_2020&fbclid=IwAR1UmEWEBcJpoQCeslH4sfjmHF03OsJfs9UplQg1w4ZdPdeCZX20qO1u2i8
  12. Çakıcı

AMD 4. Nesil İşlemciler Çıkmaya Başladı Ryzen 9 4900 HS

Buyrun Videosu
  13. Çakıcı

Düzenle Butonu Yok

Mesajı yazıp cevapla ya tıkladıktan sonra hatamızı görüp yeniden düzenlemek ihtiyacı doğduğunda bunu yapamıyoruz. Yanlış bilgi de vermiş olabiliriz, bir ekleme de yapacak olabiliriz. Yanlışı düzeltemiyoruz o şekilde forum da kalıyor.
Geri