Arama sonuçları: *

• Users: Setterhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

F1 tv smart tv ye nasıl bağlanır?

Arkadaşlar akıllı televizyona f1 tv hesabımı bağlamak istiyorum nasıl yapabilirim?
  2. S

Bildiğiniz S sport plus üyelik indirim kodu var mı?

Arkadaşlar bildiğiniz indirim kodu var mı? Malum f1 sezonu başladı. 1647718281 Up up
  3. S

F/p kulak üstü/altı kulaklık önerisi

Dışarda kullanmak için f/p Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?
  4. S

ICRYPEX güvenilir mi?

Arkadaşlar yeni ğyelere özel 30 liralık btc veriyormuş. Uygulama güvenilir mi? Aranızda öncden de kullanan var mı?
  5. S

Dying light mı beyond two souls mu?

Önceden detroit oynayıp çok beğendim. Şimdiyse 30tl ye dying light mı alsam yoksa 35 tl ye beyond mu karar veremedim. Sizce ne almalıyım 1646213494 Up
  6. S

Grafik tahmin botları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Parayla satılan grafik tahmini yapan botlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 1646122049 Up
  7. S

G29 garanti işleyişi nasıl?

Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önde d&r internet mağazasından g29 satın aldım. Ve bugün fark ettim ki gaz pedalında hafif temassızlık oluşmuş. Ben bunu direk logitech yetkili servise mi yollamalıyım yoksa d&r a mı? Herhangi bir d&r mağazasına gitsem bana yardımcı olurlar mı? Bilgisi olanlar yardımcı...
  8. S

Kena tr çeviri için dosya…

Arkadsşlar çevirmen yamayı oyunu yeni versiyonuna uyarlamak için oyunun son sürümünün .pak dosyasını istedi. Kena-WindowsNoEditor.pak adlı dosya. Bunu paylaşmam herhangi bir tehlike arz eder mi?
  9. S

Detroit become human fps sorunu

Arkadaşlar oyun sırasında fps 60 sabit alıyorum fakat ara sıra bir anda 5 fps seviyelerine kadar düşüyor. 10-15 saniye fps o civarlarda oluyor. Sonra tekrar düzelip 60 sabitliyor. Bunun nedeni nedir? (Oyunu epic gamesten oynuyorum)
  10. S

F1 2021 avusturya %50 uzunukta pit stop strateji

Arkadaşlar yarışırken hızlı turlar atabiliyorum fakat yanlış stratejiler yüzünden kaybediyorum. %50 uzunluktaki Avusturya yarışı için pit stop stratejisi önerebilir misiniz?
  11. S

epic games 20 tl oyun önerisi

arkadaşlar witcher 3 e sahibim başka önerileriniz varsa bekliyorum.
  12. S

Epic kuponu için hazırladığım sepetim

arkadaşlar sepetim aşağıda görünmekte. Bu oyunlar için değer mi? Eğer başka tavsiyeleriniz varsa tavsiyelerinize açığım. Disco Elysium -%60 indirimle 24,4 TL Alan Wake Remastered -%20 indirimle 39,2 TL The Walking Dead: The Definitive Serisi -%50 indirimle 39,5 TL Detroit: Become Human -%50...
Geri