Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

2 Laptop arasında kararsız kaldım

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/942890-1013787/hp-victus-gaming-16-s0023nt-7z4n1ea_lenovo-loq-15arp9-83jc00e7tr/ Arkadaşlar sizce hangisi?
  2. Ritim Ustası

Huawei Watch GT5 Pro alınır mı?

Merhaba arkadaşlar S23 kullanıyorum Huawei Watch GT5 Pro nun tasarımı baya hoşuma gitti bi akılla saate 14 Bin TL vermeye değer mi yada Samsung un saatlerini mi tercih edeyim?
  3. Ritim Ustası

Edifier R1280DB vs M-Audio BX3 Bu Hoparlörlerden Hangisini Alayım?

Merhaba arkadaşlar PC için alacağım hangisini önerir siniz?
  4. Ritim Ustası

Oyunlarda En Komik Ölme Fotoğrafları ve Videoları

Evet arkadaşlar oyunlarda en komik öldürme fotoğraflarınız yada videolarınız varsa bu konuda paylaşalım. Benim en komik öldürme fotoğrafım. (CS 2)
  5. Ritim Ustası

Hikayeli Oyunlardan Soğudum (Witcher 3 - Doom Eternal)

Yahu oyunlar güzel on numara ama Witcher 3 te bir yeri bulacağım diye çok fazla zaman gidiyor adam gibi yönlendirmede yok, Doom Eternal de çok güzel ama en kolay modu açmama rağmen bi bölüm var asla geçemedim saçmalığa bak bu tür hikayeli oyunlar başlarda güzelken bi yerden sonra tıkanıyor insan...
  6. Ritim Ustası

Bu ülkenin adalet sistemi nereye gidiyor böyle!

Şu habere bakın şaka gibi
  7. Ritim Ustası

Donanım Arşivinde Çıkan Saçma Sapan Reklamlar

Yahu benim bu tür şeylerle zerre alakam yok ama karşıma sürekli bu tür reklamlar çıkıp duruyor engellemek için yapmadığım yöntem kalmadı bu tür reklamlar yüzünden foruma giresim gelmiyor! Bu olay forumda bilgilerimi paylaşmayı kapattıktan sonra çıkmaya başladı tekrar aktif ettim yine düzelmedi.
  8. Ritim Ustası

İnstagram Profile Müzik Ekleme Özelliği

Merhaba arkadaşlar İnstagram da profile müzik ekleme özelliği gelmiş yan hesaplarda ekleyebiliyorum ama orijinal hesabımda ekleyemiyorum o özellik görünmüyor gerçi bu özellik de çok gereksiz ve saçma olmuş müzik eklediğin zaman profile girince çalmıyor sadece eklediğin müziği görüp oynatırlarsa...
  9. Ritim Ustası

Bu Zamana Kadar Gördüğüm Tasarımı En Güzel Güneş Gözlüğü

Arkadaşlar linkteki OAKLEY SAVITAR OO 6047-0358 gözlüğü aşırı hoşuma gitti ama TR de satan yok buna benzer tasarımlı TR de satılan güneş gözlüğü var mı? Benim bakmadığım site kalmadı bu tarz agrasif hatlara sahip güneş gözlüğü bulamadım çoğu ya çok şirin duruyor yada kocaman at gözlüğü gibi...
  10. Ritim Ustası

Yardım Arkadaşlar Bu Laptop İş yapar Mı Bakar mısınız

Telefondan bir şeyler atıp yazıcıdan çıktı almak için kullanılacak iş yapar mı? Birde Word excel açar mı? Yoksa kasar mı? https://shbd.io/s/kxhg2PjO
  11. Ritim Ustası

Orijinal parfüm satan siteler hangisi?

Merhaba arkadaşlar orijinal parfüm satan siteler hangisi yada yurt dışından alacağımız güvenilir siteler hangisi? Şuan da kalıcılık ve yayıcılık ve koku bakımından en başaralı marka hangisi?
  12. Ritim Ustası

Samsung S23 Ses Kalitesi Ayarı

Merhaba arkadaşlar uzun bi süredir S23 kullanıyorum ama telefonun kendi orijinal ses ayarları beni tatmin etmiyordu bende kendi EQ ayarlarımı yaptım keşke daha önce yapsaydım çünkü sonuç mükemmel oldu hem hoparlörde hemde kulaklıkta mükemmel performans veriyor. Samsung un kendi sunduğu ayarlar...
  13. Ritim Ustası

Temu alışveriş sitesi güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Temu alışveriş sitesi güvenilir mi var mı daha önce alışveriş yapan bu siteden?
  14. Ritim Ustası

Simsiyah Kot Pantolon Önerir misiniz?

Arkadaşlar bana simsiyah Kot pantolon önerir misiniz bazıları istediğim gibi simsiyah olmuyor
  15. Ritim Ustası

PlayStation 5 ile ilgili bir kaç sorum var.

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç PlayStation kullanmadım şimdi PS5 Slim digital edition modelini aldık buna nasıl oyun yükleyeceğiz oyun olur mu içinde geldiğinde?
  16. Ritim Ustası

Whatsapp Kendine Mesaj Atma Özelliği Kaldırıldı Mı?

Yahu önceden PC den kendime bir şeyler atıp telefondan indiriyordum şimdi PC Whatsapp ta göremiyorum kendimi eğer bu özelliği kaldırdılarsa ben bunların varya s****** s****** s******
  17. Ritim Ustası

Fiyat Performans Parfüm Önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu zamana kadar hep deodorant alıp kullandım hesaplı olduğu için geçen bi arkadaş Bargello da parfüm almış 400 TL ye kalıcılığı hoşuma gitti kokusu da fena değil resminide paylaşacam şimdi aynı fiyatlarda yada daha ucuza bu arkadaşın aldığı parfümden daha iyileri var mı...
  18. Ritim Ustası

Instagram İnstagram'da Bu Yeni Fotoğraf Boyutu Nasıl Yapılıyor?

Merhaba arkadaşlar, İnstagram da bi kaç gündür şöyle fotoğraflar görmeye başladım bunu nasıl bu boyutta paylaşabiliyoruz ben denedim uygulama kırpıp duruyor ama paylaşanlar var ve gönderiyi kaydır kaydır sonu gelmiyor var mı bilen nasıl yapıldığını?
  19. Ritim Ustası

S24 Ön Sipariş Fiyatları :D

Fiyatlar asgari ücrete orantılı artıyor sövmemek elde değil asgari ücrete zam yapılmasının bir anlamı yok artık asgari ücrete her ay zam gelmesi lazım. En düşük modeli ve hafızalısı 40 bin TL iyi ki S23 ü almışım artık ev araba hayalken iyi telefon da hayal olmaya başladı!
  20. Ritim Ustası

CS2 2 Seçkin Parasını Amorti Etme Süresi

Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce CS2 Seçkin aldım 395 TL ye 4 ay içerisinde kasalardan 150 TL kazanmışım öyle aşırı çok oynamıyorum günde bi kaç maç atıp çıkıyorum amorti etme süresi 9-10 ay benim için. İlk kasa rüyalar ve kabuslardı onu 40 TL civarına satmıştım vay be dedim her zaman böyle verirse...
Geri