Arama sonuçları: *

• Users: TinyDude
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Forza Horizon 5 Pixel görüntü sorunu

Selam canlar. Oyunda birkaç dakika arayla sürekli bu şekilde Pixel görüntü problemi yaşıyorum. Forumlara baktığımda kimisi grafik ayarlarını değiştirerek , kimisi Vsycn kapatarak , kimisi ekran kartı sürücü günceleştirerek bu sorunu halletmiş. Ama bende hiçbiri işe yaramadı maalesef. Bu problemi...
  2. T

RTX 3050 fiyatı 7600 tl !!

Nvidia sitesinde de resmi satıcılardan biriside olarak bahsedilen İnventus.com'da ürün stoğa gelmiş durumda. Ve fiyatı da görüldüğü üzere 7.600 civarı. Böyle bir sitede bile bu fiyat yazıldığına göre , itopya vb. diğer sitelerde de galiba ürünün fiyatı 7k'dan aşağı olmayacak gibi. Sizce bu...
  3. T

RTX 3050 Satışları yakın zamanda başlar mı

Malum bugün forumlar bayağı hareketliydi , Asus serisi rtx 3050'ler için ÇILGIN kampanyalar yapıldı ( her ne kadar yakalayamasak da ) :) Umarım gerçekten ihtiyacı olan kişiler alabilmiştir. Bende bu karttan almak istiyorum , ama şuan sadece Ghost serisi felan var , ve ortalıkta 7.5 / 8k gibi...
  4. T

RTX 3050 '' Zotac '' alınır mı ?

Merhabalar dostlar. Ben Rtx 3050 almayı planlıyorum. Bildiğiniz gibi tam anlamıyla stoklara gelmedi ancak bazı noktalarda satışı başladı ve en düşük fiyat olarak telibon sitesinde '' Zotac Twin Edge '' modeli yer almakta. Fiyatı 7600 civarı (4-5k diye hayaller kurduk iş nerelere gedi -_- ) Benim...
  5. T

8K bütçe ile ekran kartı

Merhabalar efenim:). Emektar GTX 1050 ti yetersiz kalmaya başladığı için yeni bir kart almaya karar verdim. RTX 3050 veya Rx 6600 almayı düşünüyorum. Ama bunlardan önce , sistemim bunun için uygunmu yada sıkıntı yaşarmıyım acaba acaba. Şuanki Sistemim ; Asus Prime A520M-K / PCle 3.0 anakart...
Geri