Arama sonuçları: *

• Users: 'SteeL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 'SteeL

Spora Yeni Başlayacagım Tavsiyeleriniz Alayım

Spora yeni başlıyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum güncel fiziksel bilgilerim boy:1.86 kg:94 günlü kaç saat ne yapmam gerek ve protein tozuna felan gerek var mı ? 17 yaşındayım
  2. 'SteeL

Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik nasıldır?

Bu sene sınava ilk defa girecegim tahmini olarak 120k-150k arası sıralama yaparım diye düşünüyorum ,Fırat üniversitesini mühendislikte iyi diyorlar fakat sıralması düşük kalıyor, sıralaması neden bu kadar düşük fırat üniversitesinde okuyan veya bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim ve bu...
  3. 'SteeL

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Daha önce hiç motor deneyimim olmadı 18 yaşındayım 1.85boy 95 kilo var ,daha önce hiç motor sürmedim Hondanın 2025 model CBR500r modelini almayı düşünüyorum başlangıç için olur mu ?
  4. 'SteeL

Özbekistanda Tax free var mı

yurtdışından 15 pro max alacagım 1200 dolar fiyatı var , gelirken vergi iadesi alabilir miyim
  5. 'SteeL

Hangi iphone daha mantıklı

Merhabalar ,yurtdışı iphone almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım İphone 14 Pro Max ve İphone 15 Pro Max alırsam yurdışı sıfır olarak alacagım , aralarında 8k fark var sizce deger mi ?
  6. 'SteeL

Sivilce ve siyah nokta için maske Önerisi

yüzümde sivilce ve siyah nokta var ,nasıl bir maske önerirsinzi daha önce hiç maske almadım ve hiç anlamıyorum , aktif kullandıgınız önerebileceginiz maske var mı ?
  7. 'SteeL

2016 Jetta için far ampülü önerisi

2016 comfortline jetta aracım için far ampülü alacagım ama bu konuda hiç bilgim yok . şuan üstünde uzunlarda beyaz ampül var kısalarda ise sarı halojen ampül var Kısalar için ne önerirsiniz
  8. 'SteeL

Hangi İpadı almalıyım ?

İpad air M1 ve İpad air M2 İpad air M2 : 22.500 TL İpad air M1: 18.000TL iki tablet arasında kaldım tableti genel olarak okul için kullanacagım not almak ,video izlemek ve ufak tefek oyun oynamak için. tabletler arasındaki fiyat farkına deger mi ? ve en önemlisi işlemci arasında çok fark var mı...
  9. 'SteeL

Decathlon Kar botları nasıldır ?

decathlondan bot alacagım fakat bazı kişiler ayakkaının çok çabuk koku yaptıgını söylüyor , daha önce decathlondan bot alan oldu mu ? ve başka önerileriniz varsa alabilirim. https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-su-gecirmez-outdoor-kar-botu-siyah-sh500-mid/_/R-p-307054?mc=8738058&c=S%C4%B0YAH
  10. 'SteeL

10.000 TL Telefon Öneri

10.000 TL Bütçem var android telefon alacagım ne alabilirim, onerilerinizi bekliyorum.
  11. 'SteeL

Gümrükten 2 adet telefon geçer mi ?

Yurdışından türkiyeye gelecegim fakat 2 tane telefon kullanıyorum. ikisinin içindede şahsi hatlarım takılı. gümrükte sorun çıkar mı ?
  12. 'SteeL

E Ticarete yeni başlıyorum tavsiyelerinizi alayım

trendyolda satış yapaya başlıyacagım , magazayı açtım fakat geriye ne satacagım kaldı . sizce ne satmalıyım. kar oranı yüksek ve hızlı satılabilecek ne var ? ve bu ürünü nasıl ucuza alabilirim.
  13. 'SteeL

🔥İndirim Apple 10.9 inç iPad (Wi-Fi, 64 GB) 13.949,00TL

Satıcı amazon bu fiyata gayet iyi bir tablet piyasada çok daha yüksek fiyatlara satılıyor. https://amzn.eu/d/ePHQy5Z
  14. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

Mehabalar , 17.000TL bütçme var yurtdışı telefon alacagım sizce ne alınır ? kafamda iphone 14 var . bu paraya daha iyisi var mıdır ?
  15. 'SteeL

6.000 TL ye iphone 11 alınır mı ?

Arkadaşlar bir yakınım yurtdışında ve kapalı kutu 0 iphone 11 in 6.000 tl oldugunu söyledi . daha önceki telefonum iphone 14 di hız konusunda çok fark varmıdır ? 8 ay kullanımı oluyor zaten telefonun son 4 ay ise yanına iphone 7 alıp öyle kullanacagım ?
  16. 'SteeL

İpad Air M1 VS İpad Air M2

2 tablet arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim . pozitif teknoloji sitesinde İpad air 5. nesil 18.000 TL İpad Air 6. nesil ise 22.000 tl sizce aradaki fiyat farkına degecek bir gelişme var mı ?
  17. 'SteeL

Çözüldü✓ 15K için hangisi daha mantıklı

Merhabalar 15 k bütçem var iki tablet arasında kaldım İpad 10. nesil ve Huaweı matepad 11.5s sizce hangisi daha mantıklı veya farklı önerileriniz varsa bekliyorum
  18. 'SteeL

15K Bütçe ile Tablet öneri

15 k max bütçem var not alabilecegim bir tablet arıyorum özelliklede 2 tablet arasında kaldım İpad air ve ipad 10. nesil aralarında çok fark var mı ? daha önce deneyimleyen var mı ? veya farklı öneriniz varsa bekliyorum
  19. 'SteeL

Sahibinden param güvende güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar , param güvende ile iphone 7 alacagım fakat sistem güvenilir mi pek emin degilim . bir sorun yaşar mıyım ?
  20. 'SteeL

Lise nakil işlemi cuma günü olmasına rağmen onaylanmadı

3 gün önce 10 kişilik yer olan bir liseye başvuruda bulundum fakat bugün cuma günü olmasına ragmen nakil işlemine herhangi bir cevap gelmedi. Okulu aradıgımda ise bizim yapacak bir şeyimiz yok sistem kendisi onaylıyor dediler. okulda 10 kişilik konteyjan olmadıgı ve 2 kişilik yer oldugunu...
Top Bottom