Arama sonuçları: *

• Users: matiz1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Gaming.Gen.TR'den 20000TL'ye özelleştirilmiş sistem almak istiyorum.

3060 asus tuf gaminggen sitesinden böyle bir sistem almayı düşünüyorum kendi isteklerime göre özelleştirme yaptım valorantta +250 fps diyor ama ben en düşük ayarlarda full fps almaya çalışacağım 300-350yi görür mü ona göre monitör almayı düşünüyorum ve pc güncel oyunları orta derecede bile olsa...
  2. M

soğutucu önerisi (amd 5 5600X)

sistemim bu sisteme yeterli olacak soğutucu arıyorum bütçenin bi önemi yok işlemci iyi soğusun yeter
  3. M

sinerjiden bilgisayar özelleştirdim

3060ti li sistem merhabalar özelleştirdiğim sistem bu şekildedir her şeyi dengeleştirmeye çalıştım yani ekran kartı 3070 olsun diğerleri düşük olsun istemedim hepsini bütçeme göre fiyat/performans şeklinde yapmaya çalıştım eksiklikler dengesizlikler varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
  4. M

hazır sistem önerisi bütçe (30.000)

anakartı rgb ve wifi li olsun (intel k serisiyse z li anakart) ramlar rgb 3600mhz gecikmesi cl16 veya cl18 (16gb ram) powersupplysi gold sertifikalı en az 650w (ekran kartı 3070 ise 750w) işlemcisi intelse i5 11600k veya amdyse 5 5600x ekran kartı 3060 ti veya 3070 sıvı soğutucusu 240mm (rgbli)...
  5. M

bu sistem bu fiyata alınır mı?

merhabalar ekran kartı biraz düşük kalmış olabilir ama diğer parçalarında düşük kalmasını istemiyorum açıkçası böyle bir sistem bu fiyata alınır mı ?
  6. M

hangi sistem daha iyi (fotoğraflı)

iki sistem arasında tercih yapmak istiyorum ama hangisi diğerinden daha iyidir bilemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim (bu sistemlerle aynı fiyatta olup daha iyisi var dediğiniz sistemlerin linkini atarsanız müteşekkir olurum iyi forumlar)
  7. M

en iyi hazır sistem sitesi hangisidir?

merhabalar pc almak istiyorum ama aldığım sitede sorun yaşamak istemiyorum en güvenilir en sıkıntısız hazır sistem satan site önerir misiniz
  8. M

20-25 k arası sistem önerisi

güvenilir site linklerini bekliyorum
  9. M

25000-30000 TL arası sistem önerisi ( sadece link )

fps oyunlarında +300ü görmek istiyorum yayın video render işiyle de uğraşmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  10. M

Çözüldü✓ 30000 TL pc önerisi (hazır sistem)

valorantta en az 300 fps almak istiyorum gta 5 gibi oyunları yüksek seviyede oynamak günümüz oyunlarını da orta düzeyde açsa benim için yeterli olur
  11. M

intel i7 12700k ve asus rog strix rtx 3060 oc v2 li sistem

bunu almak istiyorum ama powersupply yeterliliği ve sıvı soğutucular hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? bahsettiğim sistem
Geri